...

Act:

Bekende artiesten

Genre:

Eigen werk

Speelduur:

1 x 30 min.

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Bekende Artiest boeken

Bekende artiesten boeken

Artiest boeken voor een feest of evenement? Of voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Bij de Artiestenstal kunt u voor een eerlijke prijs een bekende artiest boeken voor elk feest en iedere gelegenheid. Staat de artiest die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op en we verzorgen de artiest naar uw wens.

Artiest boeken

Bent u op zoek naar een bekende Nederlandse artiest of minder bekende artiest, Dj’s en bands? In Nederland en België, boek ze vandaag nog bij de Artiestenstal. We staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken we bij het boeken van een artiest met u mee.Deskundigheid op het gebied van entertainment en een eerlijke prijs voor de artiesten zijn de elementen waarmee je, je onderscheidt van andere artiestenbureaus.We vinden een goed betrouwbaar advies en een transparante uitleg over afspraken en prijzen het allerbelangrijkste deel van onze werkzaamheden.

Mart Hoogkamer

Robert van Hemert

Rolf Sanchez

Maan

Snelle

Gerard Joling

Samantha Steenwijk

André Hazes

Glennis Grace

Danny Vera

Jeroen van der Boom

Bizzey

Davina Michelle

Edsillia Rombley

Mike Peterson

Quido van de Graaf

Ruth Jacott

New Timeless

John West

Ronnie Flex

John de Bever

Wesley Klein

Anita Meyer

Marianne Weber

Frans Duijts

Pascal Redeker

Danny de Munck

Jamai

Django Wagner

Jan Smit

Snollebollekes

Monique Smit

Peter Beense

Frans Bauer

Thomas Berge

Ferry Doedens

Berget Lewis

Gordon

Jeffrey Kuipers

William Janz

Yves Berendse

Lee Towers

OG3NE

Dries Roelvink

Henk Dissel

Belle Perez

Meau

Jannes

Miss Montreal

Dave Roelvink

Jody Bernal

Frank van Etten

Anouk

Kenny B

Kim de Boer

Rob van Daal

3JS

Tabitha

Willem Barth

Sieneke

Xander de Buisonjé

Famke Louise

Vinzzent

Kraantje Pappie

Glen Faria

Frenna

Desray

Yes-R

Gers Pardoel

Lange Frans

Ilse DeLange

Wolter Kroes

Elize

2 Brothers

on the 4th Floor

Kris Kross Amsterdam

CB Milton

Trijntje Oosterhuis

Danny Froger

Bekende artiest boeken?

Waarom een artiest boeken bij de Artiestenstal?

Met ruim 35 jaar ervaring mogen we ons zeker een betrouwbare partner noemen. Een bekende artiest boeken dan, bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete Artiest, dj of Coverband. Zo kunnen we alle artiesten voor u boeken tegen een voordelige prijs.

Elke band, dj of artiest op deze site hebben we persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk een zakelijke, maar ook persoonlijke band tussen de artiesten, bands en dj’s en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die we van een klant doorgeven.

Voordelig je bekende artiest boeken

Omdat we direct contact hebben met de artiest zelf of zijn vertegenwoordiger zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken. Hierdoor wordt het ineens belangrijk dat u een goede aanspreekpartner heeft. Deze neemt u al de zorgen en problemen die bij het boeken van een artiest opduiken uit handen, en het kost u niets extra!

Voor nog meer informatie neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor boekingsinformatie over een van onze bands, dj’s of artiesten. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten, zo proberen we voor iedereen en voor elk budget een bekende artiest te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we doen ons best om voor iedereen een passende artiest te verzorgen. De prijzen van artiesten verschillen enorm, hoe populairder een artiest word hoe meer zijn optreden zal kosten.

Staat de artiest die u graag wilt boeken er niet bij? Neemt u dan toch contact met ons op, want ook deze artiesten kunnen we voor u verzorgen!

Ook de grote bekende bands of bekende artiesten. We kunnen dit uitstekend voor u verzorgen, informeer voor beschikbaarheid en naar de prijs. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857 Onze entertainment specialist is u graag van dienst.

Informatie bekende artiesten

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken