0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 pers.

Prijs:

Vanaf € 5.995,-

Wesly Bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst boeken doe je voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of evenement bij De Artiestenstal! Boek of huur nu Wesly Bronkhorst bij ons met goede afspraken en actuele prijzen. De Artiestenstal, het flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, Dj’s en bands.

Wesly Bronkhorst boeken

Een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Een aanrader voor daar waar het echt een feest mag worden! En een feestje gaat Wesly Bronkhorst er gegarandeerd van maken! Als het een echt feestje moet worden dan is Wesly Bronkhorst uw kleuze!

Succes hit 'Trots Op Jou'

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is vanaf 2019 alleen maar nog groter geworden. Ook de jaren erna is hij weer één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten. Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiesten jubileum werd dit voor hem een werkelijkheid.

Nederlandse zanger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Wesly Bronkhorst. Wij verzorgen deze bekende Nederlandse zanger en artiest voor iedere gelegenheid zowel besloten én openbaar. Actuele prijzen en goede afspraken kunnen wij u garanderen als wij Wesly Bronkhorst boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 250 pers.

Prijs:

Vanaf € 5.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Wesly Bronkhorst?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is een Nederlandse zanger geboren in Amsterdam. In 2006 bracht Bronkhorst zijn eerste single ‘De zon die schijnt’ uit. In 2007 verscheen de opvolger ‘De lucht was blauw’, die op 14 juli 2007 in de Nederlandse Single Top 100 kwam. Het lied kwam op de 31e plaats en stond er 5 weken in. Later dat jaar stond ‘Kom maar bij mij’ ook nog in de Single Top 100. Deze single is tevens de naam van het album dat in november 2007 verscheen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens “Samen met Dré in concert” in de Amsterdam ArenA. Hij deed in 2013 mee aan de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen, waar hij niet in de hotseat terechtkwam, maar Gerard Joling en André Hazes jr. stemden op hem. De rest is geschiedenis.

Het succes van Wesly Bronkhorst

Op 4 oktober 2019 laat Wesly Bronkhorst zijn hits allemaal horen in AFAS Live. ‘Dit gaat geweldig worden, maar net even anders dan andere concerten. En inderdaad werd dit concert een groot succes was Wesly weer een stap erder in zijn carriere. In juli 2019 is Wesly met een nieuwe single gekomen die door een aantal kenners uit het vak direct benoemd werd als de zomerhit van dat jaar. De naam van deze zomerhit was “Kom jij eens hier” en sloeg in als een bom!

Boekingen van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is een entertainer en artiest die het publiek van alle leeftijdsgroepen kan boeien. Zijn optredens en concerten worden bezocht door mensen uit alle lage van de Nederlandse samenleving, van stucadoor tot accountmanager. ‘Die mix van mensen zie je terug bij elk optreden, zowel besloten als openbaar. Of hij nu een optreden verzogt tijdens een huwelijksfeest of een mooi bedrijfsevent, hij zal daar volledig zijn voor al zijn fans en gasten. Zijn doelgroep is zeer divers, en dat is een voordeel voor een artiest als Wesly. Dat houdt hem alert zodat hij elke keer iedereen hetzelfde kan bieden. Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt en dat probeert hij te elke keer weer te doen met zijn optredens.

Wesly Bronkhorst boeken voor jouw event

Deze populaire zanger is momenteel een veel geboekte artiest op de mooiste feesten en evenementen. Inmiddels bezit hij 2 BUMA-NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”, alsmede een award voor 10 miljoen views op YouTube. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca.

Informatie over Wesly Bronkhorst boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wesly Bronkhorst boeken

WESLY BRONKHORST BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024