...

Wesly Bronkhorst boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of evenement? Boek of huur nu Wesly Bronkhorst bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, het flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, Dj’s en bands. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor uw aan het werk om Wesly Bronkhorst voor u te boeken.

Wesly Bronkhorst boeken

Wesly is een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Een aanrader voor daar waar het echt een feest mag worden! En een feestje gaat Wesly Bronkhorst er gegarandeerd van maken! Als het een echt feestje moet worden dan is Wesly Bronkhorst uw kleuze!

Volkszanger Wesly Bronkhorst boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Wesly Bronkhorst. Wij verzorgen deze volkszanger en bekende artiest voor ieder privé-feest en openbaar of besloten (bedrijfs)evenement. Wij garanderen u een scherpe prijs met goede afspraken als wij Wesly Bronkhorst boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (uit 16 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zanger, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 350 pers.

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

Vanaf € 4.495,-


Extra mogelijkheden

  • met live band
  • grote evenementen
  • geluid tot 1000 personen
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Info over Wesly Bronkhorst?

Bel ons!

artiestenstal

Succes hit “Trots op jou”

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is in 2019 nog groter geworden. Ook dit jaar is hij weer één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten. Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse

concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid.

Zomerhit 2019 Wesly Bronkhorst

Op 4 oktober gaat hij een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. ‘Dit gaat geweldig worden, maar net even anders dan andere concerten, In juli zal Wesly met een nieuwe single komen die door een aantal kenners uit het vak nu al is genoemd als de zomer hit van 2019. Kijk en overtuig u zelf van zijn nieuwste clip en zomerhit “Kom jij eens hier”.

Populaire zanger en veel geboekte artiest

Deze populaire zanger is een veel geboekte artiest. Inmiddels bezit hij 2 BUMA-NL Awards en een gouden plaat voor zijn lied “Lekker Ding”. Hierdoor staan zijn liedjes geregeld in de Top 20 van meest gedraaide liedjes in de Nederlandse horeca.

Wesly Bronkhorst boeken

Biografie Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst is een Nederlandse zanger geboren in Amsterdam. In 2006 bracht Bronkhorst zijn eerste single ‘De zon die schijnt’ uit. In 2007 verscheen de opvolger ‘De lucht was blauw’, die op 14 juli 2007 in de Nederlandse Single Top 100 kwam. Het lied kwam op de 31e plaats en stond er 5 weken in. Later dat jaar stond ‘Kom maar bij mij’ ook nog in de Single Top 100. Deze single is tevens de naam van het album dat in november 2007 verscheen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens “Samen met Dré in concert” in de Amsterdam ArenA.Hij deed in 2013 mee aan de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen, waar hij niet in de hotseat terechtkwam, maar Gerard Joling en André Hazes jr. stemden op hem. De rest is geschiedenis.

Nieuwste hit van Wesly Bronkhorst

Informatie over Wesly Bronkhorst? Snel een paar vragen over boekingsmogelijkheden? Vul onderstaan informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of ga rechtstreeks via de Boek Wesly Bronkhorst button naar het boekingsformulier.

Wesly Bronkhorst boeken

WESLY BRONKHORST BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.