Wilt u Belle Perez boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Belle Perez en een biografie over deze swingende en charmante latina zangeres.

Belle Perez boeken

Deze gepassioneerde en energieke zangeres met Spaanse roots is een waar spektakel op het podium. Zij zal ieder feest en elk evenement omtoveren in een latin party waar niemand van de dansvloer kan blijven. Boek Belle Perez voor een onvergetelijke feestavond bij de Artiestenstal!

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een onwaarschijnlijke perfectie zorgt ze muzikaal voor veel vuurwerk op het podium. 

Zangeres Belle Perez inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Belle Perez te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Nelle Perez voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zangeres

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

vanaf € 6.500,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Belle Perez?

Bel ons!

artiestenstal

Belle Perez biografie

Met 'Hello World', een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong, brak ze door bij het grote publiek. Als artieste en tv-presentatrice werd ze een vaste waarde en scoorde ze hit na hit: 'Que Viva La Vida', 'Ave Maria', 'Enamorada' e.v.a. Naast een platencontract in Amerika, gaf ze ook optredens in zowel Noord- als Zuid-Amerika.

Boekingen van Belle Perez gemaakt door ons

Luid aangemoedigd en gesteund door het publiek voelt Belle Perez zich helemaal in haar sas in de showbizz. “Voor mij was het dé ideale manier om mezelf te ontdekken. Het vurige van mijn Spaanse roots vind je terug in mijn muziek en mijn manier van leven. Het verlangen naar eenvoud, rust en stilte vind ik dan weer thuis bij mijn man Wout en ons zoontje Ellía. Door hen blijft de balans in evenwicht en zit ik goed in m'n vel, heb graag zelf de touwtjes in handen, maar vind het ook fijn om af en toe eens buiten de muzikale lijntjes te kleuren. Op mijn potje passen er meerdere muziekdekseltjes en die veelzijdigheid voelt aan als een enorme luxe.”

Jubileumtour 'Fiesta Belle Perez'

Met een optreden in een uitverkochte Roma, gaf Belle in 2019 de aftrap van 'Fiesta Perez', de jubileumtour waarmee ze in Vlaanderen en Nederland haar 20-jarig bestaan vierde. Na uitverkochte optredens in o.a. het Sportpaleis, Ahoy en de Heineken Music Hall was dit een zoveelste hoogtepunt in haar carrière. Samen met een gelijknamige verzamelaar bracht de Zomerhit-recordhoudster dat jaar ook een nieuwe single uit: 'Indirectas'. De hitsingle werd geschreven door The Swaggernautz, het gerenommeerde team dat samenwerkt met supersterren als o.a. Demi Lovato, Pit Bull en Luis Fonsi. Het nummer bezorgde Belle een zoveelste Zomerhit-nominatie.

Nieuwe successen Belle Perez

Aan uitdagingen geen gebrek, want na het succesvolle duet 'Que Hay De Mal' met de Nederlandse Latino-ster Rolf Sanchez, bracht Belle de voorbije zomer haar eerste Nederlandstalige single uit: 'De Nacht'. Belle werd hiervoor meteen bekroond met een Loftrompet voor 'Beste nummer gebracht door een zangeres', uitgereikt door Ment TV i.s.m. Radio 2, Sabam, Ultratop en VlaPo. Ondertussen schrijft Belle met haar team verder aan nieuwe verhalen.

Belle is klaar voor nieuwe muzikale uitdagingen, maar voor er weer nieuwe muziek verschijnt en ze terug gaat optreden, trakteert ze ons op 'Belle Perez Anders', terug naar de basis van muziek maken.

Belle Perez boeken

Belle Perez boeken voor een feest

In een warm decor met de juiste sfeerverlichting en omringd door 3 muzikanten, laat Belle Perez je meegenieten van 'Belle Perez Anders'. Belle nam het voorbije jaar uitgebreid de tijd om te experimenteren met muziek en in deze muziekspecial zie en hoor je dat ze zich daar ontzettend mee geamuseerd heeft. Dit keer kleurt ze akoestisch buiten de lijntjes en bewijst ze nog maar eens haar zangkwaliteiten. Belle vertelt haar verhaal dat wordt afgewisseld met liedjes die je niet meteen van haar verwacht.
Een kippenvelmoment als je haar het gecombineerde 'Laat me, Vivre' van Ramses Shaffy hoort zingen. Of wat dacht je van haar uitvoering van het begeesterde 'Mary did you know'. Haar liefde voor Spanje komt er expliciet uit in 'España Mia'.

Megahit El Mundo Bailando

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een onwaar-schijnlijke perfectie zorgt ze voor veel vuurwerk op het podium.

Belle Perez boeken voor een evenement

Kijk je naar Belle, dan zie je een veelzijdige artieste die straalt van zelfvertrouwen. Gepassioneerd en met veel energie staat ze in het leven. Een muzikale wervelwind die zorgt voor stevige Latin vibes, maar die evenzeer ontroert met intieme, akoestische songs.

Informatie over Belle Perez? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

BELLE PEREZ BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.