Frans Duijts boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Frans Duijts bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands.

Frans Duijts boeken

frans duijts boeken

Ambassadeur van het levenslied

Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen.

In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit.

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Frans Duijts. Wij kunnen deze rasartiest en sympathieke zanger voor u verzorgen voor elke gelegenheid en op ieder feest of evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, Tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl. monitorset

Genre:

Volkszanger, zanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 4.995,-


Extra mogelijkheden

  • incl. licht en geluid
  • i.c.m. een Dj
  • i.c.m. met een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Frans Duijts?

Bel ons dan!

artiestenstal

Nog steeds succesvol

Alsmede ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels veel albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music. Het platenlabel waar hij vandaag de dag nog bij is aangesloten.

Frans Duijts op Nederlandse televisie

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans.

In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen. Een titel die hij dubbel en dwars verdiend heeft.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVRO-TROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

Frans Duijts inhuren

Wilt u Frans Duijts inhuren of boeken voor uw bedrijfsfeest of privé feest, of misschien voor een festival of tentfeest? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen, en wij gaan aan het werk voor u! Wilt u beschikbaarheid en prijzen weten? Mail ons of vul het contactformulier in om Frans Duijts te boeken.

Informatie over Frans Duits? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frans Duijts

Frans Duijts boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.