Mike Peterson boeken of inhuren? Mike is één van Nederlands beste zangers en persoonlijke favoriet van De Artiestenstal. Al heel jong op 11-jarige leeftijd begon Mike al aan zijn carrière. Al snel bleek hij een zeer getalenteerde zanger en werd overal gevraagd om op te treden.

Wilt u Mike Peterson boeken of huren voor uw privé feest of evenement? Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Mike Peterson.

Mike Peterson boeken of huren

Boekingsinformatie:
Solo Tape-act
€ 1495,-
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 150 personen
Boeken met live band
Prijs op aanvraag
Bel voor Mike Peterson Offerte aanvraag

Mike Peterson boeken

Mike Peterson boeken bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot het boeken van Mike Peterson schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen.

Hoogtepunten

Hoogtepunten zoals het optreden in het voorprogramma van Lou Rawls en Tom Jones zijn maar enkele mijlpalen in de carrière van deze ervaren zanger.

Mike Peterson boeken

Mike doet zelfs mee met de Soundmixshow als Tom Jones, wat hij ook zeer authentiek weet te vertolken.

Zijn talent blijft niet lang onopgemerkt, in 2002 komt Mike met een nieuwe single ‘Show me your love’. Een nummer dat door de beste coverbands van Nederland direct werd opgenomen in hun repertoire.

Na vele Engelstalige nummers te hebben uitgebracht brengt Mike in 2014 een Nederlandstalige single uit ‘Als jij eens wist’. De single slaat zo aan dat Mike meedoet met ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in 2015.

In 2016 brengt hij de single ‘Telkens als je naar me kijkt’ uit. Waaruit opnieuw blijkt dat Mike Peterson een allround zanger en entertainer is, die een gegarandeerd succes is op het podium!

Meest geboekte artiest

Met enige trots mag Mike Peterson zich al enige jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op feesten, verjaardagsfeestjes, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

De Toppers hebben Mike meermaals in hun concerten laten optreden en vonden hem zeker een favoriet tussen de andere zangers. Dit is ook logisch want met een enorme bak ervaring zowel nationaal als internationaal is Mike Peterson een entertainer van de bovenste plank en behoort hij zeker tot de beste zangers van Nederland.

Deze entertainer werd gevraagd door Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee. Mike Peterson boeken met Ruth Jacott?

De Artiestenstal vind Mike Peterson één van de beste entertainers van Nederland en boeken hem dan ook heel graag voor u.

Mike Peterson boeken of huren

Mike Peterson huren bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot het boeken van Mike Peterson schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen.

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Mike Peterson Boeken

Mike Peterson als 17 jarige

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Stroom versnelling

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

8Ball / Dino music

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek!

Carrière

“Ik ben lekker uitgerust tijdens mij weekje vakantie, dus ik kan vol voor die marathon gaan”, vertelt de vriend van de show op Den Haag FM. “Het is een ontzettend mooi initiatief waar ik mijn steentje aan wil bijdragen, een zo groot mogelijke steen.” Mike neemt ook zijn dochter mee, die een fanatiek sporter is. “Mijn zoon is wat jonger, maar die kan ik misschien ook verleiden om mee te doen.”

Finalist

Hij was finalist in de programma’s: Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en Topper Gezocht! (SBS6). Peterson stond 3 keer bij toppers in concert en ging mee op theatertournee met Ruth Jacott.

Peterson scoorde samen met Yes-R een hit met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zijn andere singles scoorde erg goed in de hitlijsten. In 2018 verzorgde Peterson het entertainment in een restaurant in Ibiza. In 2019 tekent Mike bij 8ball/Dino Music

Mike Peterson sluit aan bij Madurodam Marathon

De ‘Madurodam Marathon’ ging op zondag 6 oktober voor de tweede keer van start. De opbrengst van het hardloopevenement met een knipoog gaat naar de Gehandicapte Kind. Den Haag FM besteedt iedere maandag in het programma Haagse Ochtendradio aandacht aan het 1,69 kilometer lange tocht. Deze week spraken we de Haagse zanger Mike Peterson.

In aanloop naar de tweede Madurodam Marathon hoor je iedere maandag een update in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM. Dit jaar zal Den Haag FM met een groot team meedoen bestaande uit presentatoren, verslaggevers en vrienden van Den Haag FM. Aanvoerder van het Den Haag FM-team is Ties Brink, tot en met september de burgemeester van Madurodam.