Mike Peterson boeken of inhuren? Mike is één van Nederlands beste zangers en persoonlijke favoriet van De Artiestenstal. Wilt u Mike Peterson boeken of huren voor uw privé feest of evenement? Op deze persoonlijke pagina van Mike Peterson vind u alle actuele info over deze fantastische zanger.

Mike Peterson boeken

Al heel jong op 11-jarige leeftijd, begon Mike Peterson aan zijn inmiddels zeer succesvolle carrière. Al snel bleek hij een zeer getalenteerde zanger en werd veel gevraagd optredens te verzorgen op de mooiste feesten en evenementen.

Hoogtepunten zoals optreden in het voorprogramma van een concert van Lou Rawls en Tom Jones. Alsmede zijn deelname aan de Soundmixshow, als zijn idool Tom Jones, zijn maar enkele mijlpalen in de carrière van deze zanger.

Zanger Mike Peterson inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Mike Peterson. Wij verzorgen deze bekende grandioze zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Mike Peterson boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zanger, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 350 pers.

Genre:

Zanger

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 1.495,-


Extra mogelijkheden

  • ook te boeken met liveband
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Info in Mike Peterson?

Bel ons!

artiestenstal

Mike Peterson biografie

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “soul legende” Lou Rawls. Zijn talent blijft niet lang onopgemerkt, in 2002 komt Mike met een nieuwe single ‘Show me your love’. Een nummer dat door de beste coverbands van Nederland direct werd opgenomen in hun repertoire.

Het succes van Mike Peterson

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Boekingen van Mike Peterson

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek!

Na vele Engelstalige nummers te hebben uitgebracht brengt Mike in 2014 een Nederlandstalige single uit ‘Als jij eens wist’. De single slaat zo aan dat Mike meedoet met ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in 2015.

Finalist van Bloed Zweet en Tranen

Hij was finalist in de programma’s: Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en Topper Gezocht! (SBS6). Peterson stond 3 keer bij toppers in concert en ging mee op theatertournee met Ruth Jacott.Peterson scoorde samen met Yes-R een hit met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zijn andere singles scoorde erg goed in de hitlijsten. In 2018 verzorgde Peterson het entertainment in een restaurant in Ibiza. In 2019 tekent Mike bij 8ball/Dino Music

In 2016 brengt hij de single ‘Telkens als je naar me kijkt’ uit. Waaruit opnieuw blijkt dat Mike Peterson een allround zanger en entertainer is, die een gegarandeerd succes is op het podium!

Een van de meest geboekte artiesten in NL

Met enige trots mag Mike Peterson zich al enige jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op feesten, verjaardagsfeestjes, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

De Artiestenstal vind Mike Peterson één van de beste entertainers van Nederland en boeken hem dan ook heel graag voor u. Wij werken al jarenlang met deze rasartiest en kunnen hem voor de actuele prijs boeken voor ieder feest en elk evenement.

Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken voor je feest

De ‘Madurodam Marathon’ ging op zondag 6 oktober 2019 voor de tweede keer van start. De opbrengst van, het hardloopevenement met een knipoog, gaat naar het ‘Gehandicapte Kind’. Den Haag FM besteedt iedere maandag in het programma Haagse Ochtendradio aandacht aan de 1,69 kilometer lange tocht.

Mike Peterson inhuren voor een evenement
Geregeld tijdens deze tijd spraken we de Haagse zanger Mike Peterson. In aanloop naar de tweede Madurodam Marathon hoorde je iedere maandag een update in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM.
Komende jaren zal Den Haag FM met een groot team meedoen bestaande uit presentatoren, vrienden en verslaggevers van Den Haag FM. Aanvoerder van het Den Haag FM-team is Ties Brink, tot en met september 2019 de burgemeester van Madurodam. Wat er in 2020 gebeurt is inmiddels bittere geschiedenis dus op naar 2021!
Artiest en entertainer boeken

Mike Peterson is een entertainer van de bovenste plank met een enorme bak ervaring, zowel nationaal als internationaal. En daarom behoort hij, in onze ogen, zeker tot een van de beste zangers van Nederland.

Samenwerking met andere artiesten

Deze entertainer werd zelfs gevraagd door Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee. Wilt u Mike Peterson boeken samen met Ruth Jacott? Neem contact op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Duet met Thomas Berge – Uit het Oog maar niet uit het Hart
Mike Peterson boeken of inhuren voor uw feest of evenement

Informatie over Mike Peterson? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

MIKE PETERSON BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.