0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Mike Peterson boeken

Mike Peterson

Mike Peterson boeken of inhuren? Mike is één van Nederlands beste zangers en persoonlijke favoriet van De Artiestenstal. Wilt u Mike Peterson boeken of huren voor uw privé feest of evenement? Op deze persoonlijke pagina van Mike Peterson vind u alle actuele info over deze fantastische zanger.

Mike Peterson boeken

Al heel jong op 11-jarige leeftijd, begon Mike Peterson aan zijn inmiddels zeer succesvolle carrière. Al snel bleek hij een zeer getalenteerde zanger en werd veel gevraagd optredens te verzorgen op de mooiste feesten en evenementen. Op zijn jonge leeftijd wist hij al heel overtuigend het repertoire van André Hazes te vertolken, maar al snel werd zijn stem en vocale vaardigheid volwassen genoeg om de mooiste songs van Tom Jones en verschillende soul legendes geloofwaardig te brengen.

Hoogtepunten zoals optreden in het voorprogramma van een concert van Lou Rawls en Tom Jones en deelname aan het nederlandse muziekspektakel Toppers in Concert. Alsmede zijn deelname aan de Soundmixshow, als zijn idool Tom Jones, zijn enkele mijlpalen in de prachtige carrière van deze doorgewinterde zanger.

Zanger Mike Peterson inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Mike Peterson. Wij verzorgen deze bekende grandioze zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u scherpe prijzen en goede afspraken garanderen als wij Mike Peterson boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 250 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Mike Peterson?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Mike Peterson boeken

Mike Peterson Biografie

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “soul legende” Lou Rawls. Zijn talent blijft niet lang onopgemerkt, in 2002 komt Mike met een nieuwe single ‘Show me your love’. Een nummer dat door de beste coverbands van Nederland direct werd opgenomen in hun repertoire. Zijn carrière kwam in een stroom-versnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, als voorprogramma.

Het succes van Mike Peterson

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Boekingen van Mike Peterson

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek! Na vele Engelstalige nummers te hebben uitgebracht brengt Mike in 2014 een Nederlandstalige single uit ‘Als jij eens wist’. De single slaat zo aan dat Mike meedoet met ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in 2015.

Meest geboekte artiest in NL

Met enige trots mag Mike Peterson zich al enige jaren één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op feesten, verjaardagsfeestjes, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Mike is stiekem ook een favoriet van De Artiestenstal.

Finalist van Bloed Zweet en Tranen

Hij was finalist in de programma’s: Bloed, Zweet & Tranen (SBS6) en Topper Gezocht! (SBS6). Peterson stond 3 keer bij toppers in concert en ging mee op theatertournee met Ruth Jacott.Peterson scoorde samen met Yes-R een hit met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zijn andere singles scoorde erg goed in de hitlijsten. In 2018 verzorgde Peterson het entertainment in een restaurant in Ibiza. In 2019 tekent Mike bij 8ball/Dino Music. In 2016 brengt hij de single ‘Telkens als je naar me kijkt’ uit. Waaruit opnieuw blijkt dat Mike Peterson een allround zanger en entertainer is, een gegarandeerd succes is op het podium!

Artiest en entertainer boeken

De Artiestenstal vind Mike Peterson één van de beste entertainers van Nederland en boeken hem dan ook heel graag voor u. Wij werken al jarenlang met deze rasartiest en kunnen Mike Peterson voor de actuele prijs boeken voor ieder feest en elk evenement. Ook voor verjaardagsfeesten en bruiloften is Mike te boeken! Onderstaand ook weer zo'n topnummer samen met Thomas Berge!

Mike Peterson boeken voor je feest

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek! Na vele Engelstalige nummers te hebben uitgebracht brengt Mike in 2014 een Nederlandstalige single uit ‘Als jij eens wist’. De single slaat zo aan dat Mike meedoet met ‘Bloed, Zweet en Tranen’ in 2015.

Samenwerking met andere artiesten

Mike Peterson is een entertainer van de bovenste plank met een enorme bak ervaring, zowel nationaal als internationaal. En daarom behoort hij, in onze ogen, zeker tot een van de beste zangers van Nederland. Wilt u Mike Peterson boeken samen met Ruth Jacott? Neem contact op voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. En wederom brengt Mike in 2023 weer een mooie zomerhit uit!

Informatie over Mike Peterson? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

MIKE PETERSON BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

John de Bever boeken
John de Bever boeken voor je feest
Marco Schuitmaker boeken bij De Artiestenstal
Nu Marco Schuitmaker boeken voor jouw event!
Wesly Bronkhorst boeken bij De Artiestenstal
Wesly Bronkhorst boeken
Ray Benjamin boeken bij De Artiestenstal
Ray Benjamin boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024