Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zangeres

Genre:

Nederlandstalig, easy-listening, real-life

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl. techniek en geluid

Prijs:

Prijs op aanvraag

Meau boeken

Zangeres Meau

Wilt u zangeres Meau boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "Meau" en een biografie over deze fantastische zangeres met haar zachte fluwelen stem!

Meau boeken

Met haar nummer 1 single "Dat heb jij gedaan" bestormde Meau totaal verrassend in 2021 de nederlandse hitlijsten en de Top40!

Dit prachtige nummer sloeg bij de jeugd en ook het oudere publiek in als een bom en de tekst bracht veel emotie en zorgde voor immense populairiteit. Ze vertelde haar verhaal en direct konden luisteraars zichzelf indentificeren met wat Meau vertelde in dit persoonlijke verhaal. Het lied bood velen troost en een gevoel van erkenning, iets wat niet veel artiesten teweeg kunnen brengen.

Zangeres Meau boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om zangeres Meau te boeken. Boek de populaire zangeres Meau voor uw feest of evenement voor de actuele prijs bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met zangeres Meau boeken.

Act:

Zangeres

Genre:

Nederlandstalig, easy-listening, real-life

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl. techniek en geluid

Prijs:

Prijs op aanvraag

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. eigen live band

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Meau?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Biografie Meau

Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes, & eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt, maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratie-bronnen van Meau zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly

Humberstone.

Nederlandstalige zangeres

Na de release van haar debuut EP ‘Kalmte’ kwam Meau in september 2021 met haar persoonlijke single ‘Dat Heb Jij Gedaan’. Deze werd bekroond als 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong en staat daarnaast op een hoge positie in de hitlijsten. In januari 2022 mag MEAU aantreden op Noorderslag en vanaf maart 2022 start ze haar uitverkochte clubtour waarbij ze, samen met haar band, langs 7 Nederlandse podia gaat. In het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 dient ze als support act voor de tours van Blanks en Suzan & Freek door Nederland en België met in totaal 30.000 bezoekers.

Jong talent met veel ervaring

Meau is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en heeft ze 3 jaar deelgenomen aan het kinderen voor kinderen koor. De jaren hierna heeft ze in het koor van Babette Labeij veel grote optredens mogen

doen bij onder andere The Passion, All You Need Is Love, en verschillende finales van The Voice of Holland. Na de middelbare school heeft Meau de vooropleiding van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam gevolgd. Deze periode is ze zich gaan focussen op het schrijven van Nederlandstalige teksten;

Meau boeken voor je feest of evenement

Geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Spinvis heeft zij deze passie doorgezet. Tegenwoordig woont Meau in Utrecht waar zij net de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie heeft afgerond. De afgelopen jaren is ze meer gaan produceren en is ze op zoek gegaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Neem contact met ons op als u denkt dat Meau een aanvulling is voor uw privéfeest , huwelijksfeest of zakelijk event. Wij gaan voor u aan het werk en zorgen dat Meau een onvergetelijk optreden geeft tijdens uw evenement.

Informatie over Meau? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meau boeken

MEAU BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Rene Le Blanc boeken bij de Artiestenstal
René Le Blanc boeken
OG3NE boeken bij de Artiestenstal
OG3NE Boeken
Wesley Klein boeken bij De Artiestenstal
Wesley Klein boeken
marianne weber boeken
Marianne Weber boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024