Wilt u Rob van Daal boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Rob van Daal en een biografie over deze sympathieke en gezellige feestzanger.

Rob van Daal boeken

Rob van Daal is een van de leukste en gezelligste feestzangers in Nederland en de juiste kandidaat voor het opleuken van jouw feest! Er blijft niemand op zijn stoel zitten als Rob de microfoon grijpt en zijn feestmuziek op je af laat komen als een raket, dans -en feestgarantie verzekerd!

“Ik heb geleerd in het leven dat niets zeker is maar wel mijn liefde voor muziek, voor altijd! Succes is zo ongeveer het mooiste cadeau wat je een artiest kunt geven”.

Feest -en volkszanger Rob van Daal boeken

Hier vind u de actuele informatie om Rob van Daal te boeken. Wij verzorgen u deze volkszanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Volkzanger Rob van Daal voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers.

Genre:

Zanger, Volkzanger, Feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 1.495,- tot 500 pers

€ 1.695,- over 500 pers


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Rob van Daal?

Bel ons!

artiestenstal

Rob van Daal biografie

Rob van Daal is geboren op 22 februari 1962 te Raamsdonksveer. Dat hij bekend wilde worden stond al op jonge leeftijd vast. In de loop van de jaren heeft Rob diverse beroepen uitgeoefend.

Toen hij als diskjockey ging werken in een café in Brabant was dat de start van zijn muzikale loopbaan. In korte tijd werd hij bekend als zingende barkeeper.

Van DJ naar Feestzanger

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus stelde Rob van Daal een repertoire van feestnummers samen en begon te zingen op feesten. Zijn sympathiek uitstraling en goede muziekkeuze zorgt voor acuut succes en gelijk al tijdens zijn eerste optredens gaan de mensen helemaal uit hun dak.

Succes verzekerheid met Rob van Daal

De carriere van Rob heeft vorm gekregen en de teksten van z’n muziek zijn herkenbaar voor heel veel mensen. Hij is een echte volkszanger en zingt met z’n hele gevoel. Het is soms zijn eigen beleving als hij zegt: “Ik heb geleerd in het leven dat niets zeker is maar wel mijn liefde voor muziek, voor altijd! Succes is zo ongeveer het mooiste cadeau wat je een artiest kunt geven".

Rob van Daal boeken of inhuren voor je feest

Maar voordat je succes hebt ga je als artiest door diepe dalen, vertelt de ervaren en geleefde zanger. Je moet knokken om je doel te bereiken, maar het is een positief gevecht naar een hogere trede op de ladder van succes en dit is wat ik uiteindelijk bereikt heb.

Wil je deze feestzanger Rob van Daal boeken voor jouw feest, neem dan contact op en wij verzorgen hem voor jou.

Rob van Daal boeken

Informatie over Rob van Daal? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Rob van Daal boeken

ROB VAN DAAL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.