Wilt u Frenna boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke urban zanger, artiest en rapper kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Frenna en een korte biografie over deze populaire rapper en zanger.

Frenna boeken

Deze razend populaire entrepreneur en succesvolle Urban artiest uit de nederlandse showbizz wil je gewoon op jouw feest of evenement. Menig record heeft hij gebroken en hij is nog lang niet klaar. Met miljoenen volgers op Spotify en de titel 'meest gestreamde Nederlandse artiest' op zak is deze keihard werkende rasartiest een van de meest geboekte Urban acts in NL.

Na het succes van Frenna hier in Nederland, gaat hij zijn horizon verbreden en streeft hij nu ook naar een internationale carrière. De plannen van samenwerking met verschillende bekende buitenlandse artiesten liggen al op de plank. Hiermee heeft de zanger en rapper zijn zinnen definitief op een internationale carrière en toekomst gezet.

Urban Zanger en Rapper Frenna boeken

Hier vind u de actuele informatie om Frenna te boeken. Wij verzorgen u deze rapper en zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Frenna boeken voor uw besloten of openbare evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Rapper, Zanger, HipHopper, Urban

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Frenna?

Bel ons!

artiestenstal

Frenna biografie

Zanger, rapper, lid van formatie SFB, event organisator en labelbaas Frenna behoort tot de top van de Nederlandse scene en heeft in zijn relatief korte muzikale carrière al veel mijlpalen aangetikt.

De geboren Haagse rapper brak als onderdeel van de rapformatie SFB (Strictly Family Business) in 2014 definitief door. Tegenwoordig is Francis Junior Edusei, zoals hij eigenlijk heet, met meer dan 2 miljoen Spotify luisteraars per maand ook als soloartiest zeer succesvol.

Haagse Urban Zanger en Rapper Frenna

Frenna scoorde meerdere nummer-1 hits en wist met zowel zijn derde album ‘Francis’ als vierde soloalbum ''t Album Onderweg Naar ‘Het Album’’ in korte tijd de platina status te behalen. Ook verbrak Frenna in 2018, samen met collega artiest Lil’ Kleine, het tot dan toe gevestigde Spotify-record voor meeste streams in vierentwintig uur met de single ‘Verleden Tijd’. Het nummer stond zes weken onafgebroken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten.

Eind 2019 zette hij een nieuw record op zijn naam, zijn muziek werd toen al meer dan 325 miljoen keer beluisterd en deze mijlpaal leverde hem de status van 'meest gestreamde Nederlandse Spotify artiest' op.

Boekingen van Frenna

Naast records breken, heeft Frenna ook al meerdere awards binnengesleept. In februari 2019 ging hij er vandoor met de Edison Pop Award voor zijn album Francis. Nog geen paar maanden later was Frenna de grote winnaar tijdens de FunX Music Awards. De zanger en rapper verzilverde daar maar liefst drie van zijn acht nominaties en won in de categorieen Beste Zanger, Beste Album (‘Francis’) en Beste Samenwerking (‘Viraal’, met Mula B).

Organisator van evenementen

Bovendien is Frenna als event organisator het brein achter verschillende succesvolle evenementen. Zo organiseerde hij in de zomer van 2019 het uitverkochte 777 Fest in Eindhoven, dat in totaal 7000 bezoekers trok.

Frenna boeken

Frenna boeken of inhuren voor je event

Tevens was hij de eerste artiest die met zijn eigen urban concept ‘Meisjes Blijven Meisjes’ de AFAS Live uitverkocht tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) 2019. Als labelbaas van zijn eigen platenlabel 777 - een joint-venture met Top Notch - zou hij in 2020 de tweede, nog grotere editie van het gelijknamige event hosten, maar dit werd verplaatst naar 2021 wegens de corona maatregelen.

Informatie over Frenna? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frenna boeken

FRENNA BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.