Wilt u Frans Bauer boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Frans Bauer en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Frans Bauer boeken

Frans Bauer geldt als een van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers.

Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach. Maar hoe veelzijdig zijn leven ook is, optreden is toch het allerliefste wat Frans Bauer doet!

Volkszanger Frans Bauer boeken

Hier vind u de actuele informatie om Frans Bauer te boeken. Boek Frans Bauer voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Bekende Artiest voor iedere gelegenheid en elk feest. Wij kunnen uw een scherpe prijs met goede afspraken bieden als u Frans Bauer bij ons boekt.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers

Genre:

Zanger, volkzanger, smartlap, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

€ 9900,- (besloten tot 750 personen)


Extra mogelijkheden

  • besloten boven 750 pers € 15000,-
  • met live band
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Frans Bauer?

Bel ons!

artiestenstal

Frans Bauer biografie

Pas negen jaar oud brengt Frans zijn eerste single uit waarmee hij zelf langs de deuren gaat om deze aan de man te brengen. Als producenten Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zich met zijn carrière bezig gaan houden gaat het snel. De single Als sterren aan de hemel staan wordt een enorme hit en Frans wordt direct omarmd door een breed publiek.

Eerste successen van Frans Bauer

Zijn eerste tour in 1995 Live in Concert is een daverend succes en niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp. Ook in Duitsland hebben ze onze Frans ontdekt en met het Duitstalige album Liebesbriefe breekt hij er in 1996 door.

Het jaar erna gaat Frans een samenwerking aan met Marianne Weber. Dit blijkt een gouden zet want van het eerste album komt de single De Regenboog die een enorme hit wordt.

Frans Bauer en Marianne Weber

En het succes dendert voort. Frans heeft inmiddels zo’n grote schare fans dat een optreden in Ahoy niet kan uitblijven. Zijn eerste show in 1998 wordt twee maal door de TROS op tv uitgezonden en is met meer dan twee miljoen kijkers een waar kijkcijferkanon!

Inmiddels staat zijn wassen beeltenis al geruime tijd in Madame Tussaud, zijn veel van zijn albums goud of platina en mag hij in zowel 2000 als 2001 de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij en wordt hij in april van dat jaar door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau!

De Bauers op TV

Weet u het nog? De televisieserie De Bauers op RTL4? In 2003 is het leven van Frans Bauer en zijn gezin acht weken lang te volgen op tv. De serie wordt een daverend succes en bekroond met een Gouden Televizierring. De titelsong van de serie Heb je even voor mij klinkt nog lang na…

Het medium tv heeft Frans ontdekt. Zo presenteert hij een nieuwe reeks afleveringen van Bananasplit bij de TROS en maakt de serie Bauer's Zigeunernacht waarin hij, samen met broer Dorus, terug gaat naar zijn roots. Een vervolg op het programma wordt gemaakt onder de naam Vive la Frans, waarin Frans gasten ontvangt op een camping in Frankrijk. In 2015 presenteert hij bij de AVROTROS het programma What the Frans?!, waarin hij gewone mensen in het geheim iets laat leren waarmee de familie en vrienden daarna verrast worden.

Frans Bauer boeken

Frans Bauer inhuren

Begin 2018 presenteert hij in aanloop naar de Olympische Winterspelen de Curling Quiz, waarin bekende Nederlanders curling spelen in combinatie met het beantwoorden van vragen. Tevens is Bauer met zijn gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. Daarna komt hij met een nieuwe serie getiteld Frans Bauer in Amerika, waarin hij samen met echtgenote Mariska de Verenigde Staten bezoekt. Wegens groot succes komt er een vervolg: Frans Bauer in China.
In april 2019 maakt Bauer de overstap van televisiezender AVROTROS naar RTL 4. Hij start als coach van het tweede seizoen van The Voice Senior, wat hem wederom heel goed ligt, en gaat opnieuw met Mariska op reis: De Bauers in Argentinië.

Volkszanger inhuren

Frans Bauer zal ook in 2021 en daarna geregeld met nieuwe singles komen. Alsmede zullen zijn liveshows en tv optredens ons blijven vermaken. Een rasartiest in hart en nieren!

Frans Bauer boeken of inhuren

Frans Bauer boeken of inhuren voor jouw feestje of evenement, bel of mail ons dan nu voor Frans Bauer en wij gaan aan het werk voor jouw!

Informatie over Frans Bauer? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

FRANS BAUER BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.