Trijntje Oosterhuis boeken of huren voor een live optreden? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar je iedere (bekende) artiest kunt boeken. Hier vindt u alle informatie over het boeken van Trijntje Oosterhuis en haar biografie.

Trijntje Oosterhuis is een zangeres die alleen maar dingen doet en nummers zingt die haar raken en waar haar hart haar een goed gevoel bij geeft. Dit is haar levensmotto en dat is duidelijk terug te zien in het repertoire wat zij brengt en de civers die zij gezongen heeft in haar carriére.

Trijntje Oosterhuis boeken

In de 90's kreeg Trijntje Oosterhuis veel bekendheid als lead zangeres van de band Total Touch. Dit was de explosieve start van haar succesvolle carriére.

Samen met haar broer Tjeerd richt Trijntje Oosterhuis in de negentiger jaren de band 'Total Touch' op. Ze scoren de ene hit na de andere en als boegbeeld van de band leert Nederland eindelijk deze fantastische zangeres kennen.

Zangeres Trijntje Oosterhuis boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Trijntje Oosterhuis. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Trijntje Oosterhuis boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl. geluid, incl monitorset

Genre:

Zangeres

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 7750,-


Extra mogelijkheden

  • live met pianist / gitarist
  • live met band 1 x 60 min
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Info over Trijntje Oosterhuis?

Bel ons!

artiestenstal

In 1996 maakte Nederland kennis met het fenomeen 'Total Touch' met als leadzangeres Trijntje Oosterhuis. Na heel veel succes met deze band ging zij toch verder met een solo-carriére.

Trijntje Oosterhuis boeken

Succesvolle solo-carriére

In 2004 verraste zij iedereen met het album 'Strange Fruit' waar zij het repertoire van de Gerschwin brothers en Billie Holiday prachtig wist te brengen. Dit was een ode aan haar idolen.

Jazz repertoire

Toen zij in 2006 het album 'Look of Love' opnam met het Metropole Orkest speelde de songschrijver Burt Bacharach zelf mee op dit album dat een ode was aan zijn eigen songs. Hij vond trijntje één van de beste vertolkers van zijn werk en was aangenaam verrast hoe nuchter zij bleef onder zijn complimenten.

Trijntje Oosterhuis boeken voor een evenement of privéfeest

Minstens tot 2012 bleef Trijntje Oosterhuis heel actief met het opnemen van jazz stukken met nationale en intenationale beroemdheden uit de jazz-wereld. Zij ging op tournee door de gehele wereld en trad met 'The Clayton Hamilton Jazz Orchestra' in New York op.

Passie, gedrevenheid en roots

In 2012 nam zij, met Anouk als producer, het album 'Wrecks We Adore' op en dit bracht haar weer terug in de wereld van populaire muziek. Met de song 'Walk Along' zal zij deelnemen aan het Eurovisie Songfestival.

Dit nummer is haar comeback in het popcircuit en brengt haar weer onder de aandacht van het grote publiek in Nederland.

Ruim 25 jaar aan de top

Zelfs na de lange tijd dat trijntje al aan de top van Nederland staat is zij nog steeds gedreven en vol met passie. Maar hoe populair ook, zij zal haar afkomst en roots nooit verloochenen. "Ik voel mij het meest gelukkig op een ranzig podium met goede muzikanten en een slecht geluid", aldus Trijntje Oosterhuis. Dit laat zien dat zij in hart en nieren een echte muzikant is. Trijntje Oosterhuis boeken doe je snel en gemakkelijk bij De Artiestenstal.

Informatie over Trijntje oosterhuis? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

TRIJNTJE OOSTERHUIS

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.