Act:

Pianoshow

Genre:

Allround, Covers, Crazy Pianos

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Pianoshow boeken

Pianoshow en Crazy Pianos act voor je feest of evenement

Pianoshow boeken

Toen aan het einde van de 90-er jaren van de vorige eeuw The Crazy Pianos zijn deuren opende was het concept van de Pianoshow geboren. De bekende horecazaak te Scheveningen was een daverend succes en bezoekrs uit het gehele land stroomde binnen om te genieten van de (Crazy) Pianoshow! Niet kort daarop kwam de behoefte van bezoekers om ook tijdens hun eigen feestje een Pianoshow te boeken en toen basrte het los van goede Piano-shows en Piano-acts in Nederland. Vele gevestigde pianisten uit goede Coverbands gingen verder als (solo) Pianoshow of traden zelfs op in The Crazy Pianos zelf.

Allround Pianoshow

Het concept van een Pianoshow is simpel: je speelt wat er gevraagd wordt en wel direct! Hierdoor is het repertoire van een Pianoshow enorm groot en dat moet ook wel wil je diegene die het verzoekje indient niet teleurstellen. Je moet als pianist wel van goede huize komen en veel repeteren als je aan deze manier van spelen begint. Is het dan zopver dan heb je megaveel succes en gaat iedereen los want je luisterd in principe naar een live Jukebox.

Een selectie van de beter Pianoshows en informatie over prijzen en boekingsmogelijkheden vind u hieronder:

Joel Borelli

Billy Joel Tribute

Crazy Pianos On Tour

Kim de Boer

Duelling Pianoshow

SaxyPianoShow

Pump those Pianos

Deborah Hulskamp

Piano Grooves

Alexander Broussard

Guus van Marwijk

Mensje van Steen

Piano-act

Het aantal Piano-acts is de laatste jaren zeer uitgebreid in Nederland. Heel veel goede maar helaas door de populairiteit ook veel minder goede. Wij bij De Artiestenstal hebben een selectie, van wat wijdenken, de beste Pianoshows in Nederland. Stuk voor stuk zijn deze pianisten en hun medemusici professioneel ingesteld en hebben een repertoire van meerdere duizenden songs.

Crazy Pianos show

Natuurlijk ligt de oorsprong van alle pianoshow bij The Crazy Pianos te Scheveningen, de plek waar het concept van de Pianoshow is geboren. Heel veel pianisten die nu een eigen piano-act draaien, hebben eerst langere tijd in The Crazy Pianos gewerkt. Daar hebben ze enorm veel ervaring en repertoire opgedaan en het optreden in deze zaak heeft goede entertainers van hun gemaakt.

Pianisten

De instrumentalisten waar het allemaal om draait zijn natuurlijk de pianisten. Vaak onder begeleiding van een drummer of saxofonist vormen de pianist en andere musici de pianoshow. De meest voorkomende combinatie is die van een pianist en een drummer. Natuurlijk zijn er ook grotere formaties zoals de Crazy Piano On Tour die bestaat uit 2 pianisten, een drummer, een vocalist en vaak ook een saxofonist of gitarist.

Informatie Pianoshows boeken

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

the 45 boeken
The 45 boeken
The red Pack boeken
The Red Pack boeken
Mix and Party boeken bij De Artiestenstal
Mix & Party boeken
Coverband
Coverband

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023