Act:

Pianoshow

Genre:

Allround, Covers, Crazy Pianos

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Pianoshow boeken

Pianoshow en Crazy Pianos show boeken voor je feest of evenement

Pianoshow boeken

Wilt u dat uw publiek zich muzikaal betrokken voelt bij het entertainment dat u geboekt heeft? Dan gaat u voor een (interactieve) Pianoshow van De Artiestenstal. Uw gasten kunnen spontaan verzoekjes indienen en die worden direct gespeeld. Hierdoor ontstaat een energieke interactie tussen uw publiek en de artiest (pianoshow) en kan iedereen meezingen en dansen op hun eigen muzikale wensen.

Toen aan het einde van de 90-er jaren van de vorige eeuw The Crazy Pianos zijn deuren opende was het concept van de Pianoshow geboren. De bekende horecazaak te Scheveningen was een daverend succes en bezoekrs uit het gehele land stroomde binnen om te genieten van de (Crazy) Pianoshow! Niet kort daarop kwam de behoefte van bezoekers om ook tijdens hun eigen feestje een Pianoshow te boeken en toen basrte het los van goede Piano-shows en Piano-acts in Nederland. Vele gevestigde pianisten uit goede Coverbands gingen verder als (solo) Pianoshow of traden zelfs op in The Crazy Pianos zelf.

Allround Pianoshow boeken

Het concept van een Pianoshow is simpel, je speelt wat er gevraagd wordt en wel direct! Voor een speelstijl als dit moet het repertoire van een Pianoshow enorm groot zijn. En een groot repertoire hebben onze pianoshows ook, al is het maar om te voorkomen dat je diegene die het verzoekje indient teleurstelt. Je moet als pianist wel van goede huize komen en veel repeteren als je aan deze manier van spelen wilt voldoen. De meeste van onze pianisten spelen al piano vanaf jonge leeftijd en hebben jaren en jaren ervaring in het pianisten circuit. Ga je dan met al deze muzikale ervaring op het podium dan heb je direct megaveel succes en gaat iedereen los want je luistert in principe naar een live Jukebox. En dat is wat een Pianoshow moet doen!

Een selectie van de betere Pianoshows en informatie over prijzen en boekingsmogelijkheden vind u hieronder:

Joel Borelli

Billy Joel Tribute

Crazy Pianos On Tour

Kim de Boer

Duelling Pianoshow

SaxyPianoShow

Pump those Pianos

Deborah Hulskamp

Piano Grooves

Alexander Broussard

Guus van Marwijk

Mensje van Steen

Piano show

Het aantal Pianoshows is de laatste jaren zeer uitgebreid in Nederland. Er zijn heel veel goede pinaoshows maar helaas door de populairiteit avnd deze acts ook veel minder goede. Wij bij De Artiestenstal hebben een selectie, van wat wij denken, de betere Pianoshows in Nederland. Stuk voor stuk zijn deze pianisten, en hun medemusici, zeer professioneel ingesteld en hebben een repertoire van vele duizenden nummers.

Crazy Pianos show boeken

Natuurlijk ligt de oorsprong van alle pianoshow bij The Crazy Pianos te Scheveningen, de plek waar het concept van de Pianoshow is geboren. Heel veel pianisten die nu een eigen piano-show draaien, hebben eerst langere tijd in The Crazy Pianos gewerkt. Daar hebben ze enorm veel ervaring en repertoire opgedaan en het dagelijks optreden in deze zaak heeft goede entertainers van hun gemaakt.

Pianisten

De instrumentalisten waar het allemaal bij een Pianoshow boeken om draait zijn natuurlijk de pianisten. Vaak onder begeleiding van een drummer of saxofonist vormt de pianist en de andere musici de Pianoshow. De meest voorkomende combinatie is die van een pianist en een drummer. Natuurlijk zijn er ook grotere formaties zoals de Crazy Piano On Tour die bestaat uit 2 pianisten, een drummer, een vocalist en vaak ook een saxofonist of gitarist. Wat ook zeer populair is zijn de "Duelling Pianoshow boeken". Dit zijn twee of zelfs meerdere pianisten in één formatie. Daarbiji een drummer en je hebt een piano-act waar de pianisten onderling tegen elkaar op spelen. Je kan begrijpen dat er enorm veel energie vrijkomt bij dit concept van twee of meerdere pianisten. Een goed voor beeld van dit concept is, al eerder genoemd, de Duelling Pianoshow. De mogelijkheden zijn oneindig en u kunt zelf een formatie of bezetting samenstellen hoe u dat wilt.

Informatie Pianoshow boeken

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

La Stampa boeken voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
La Stampa boeken
Beethoven Legends boeken bij de Artiestenstal
Beethoven Legends boeken
KaramBAM boeken bij de Artiestenstal
KaramBAM boeken
Hans Baaij boeken bij de Artiestenstal
Hans Baaij boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024