0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands, Engels

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid,

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 3.495,-

Frank van Etten nu boeken

Mike Peterson

Wilt u Frank van nu Etten boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Frank van Etten en een biografie over deze sympathieke (volks)zanger.

Frank van Etten nu boeken

Vanaf jongs af aan, al op 12 jarige leeftijd, was frank van Etten actief bezig met zingen en entertainen. Hij deed mee aan meerdere talentenshows en won elke zangwedstrijd waar hij aan meedeed. Ook volgde Frank dans -en zanglessen waardoor hij snel een professionele artiest werd. Nu beland bij zijn laatste single "Huisje op Wielen" blijft Frank een volkszanger in hart en nieren.

Met de doorbraak van 'Leef als een Zigeuner' werd Frank van Etten bekend en geliefd bij het Nederlandse publiek en hierdoor een bekende Nederlander.

Volszanger Frank van Etten nu boeken

Hier vind u de actuele informatie om Frank van Etten te boeken. Wij verzorgen u deze volkszanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Frank van Etten voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 3.495,-

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Frank van Etten

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Frank van Etten boeken bij De Artiestenstal
Frank van Etten biografie

Zijn allereerste liedje was ‘Pluk de Sterren’, maar de meezinger ‘Leef als een Zigeuner’ bracht Frank van Etten de doorbraak in zijn zangcarrière, en zijn eerste gouden plaat.

Frank van Etten inhuren

Andere succesvolle singles volgden zoals ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Pappa, ik zie de tranen in je ogen’, het lied dat Frank samen met zijn zoon Jamy maakte. Nummers als ‘Ik Ben Een Vagabundo’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’ werden eveneens top 10 hits. Online scoorde Frank recent een internethit met zijn optreden tijdens een bruiloft. Het filmpje waarin hij een cover zingt van zijn favoriete zanger Tom Jones, ‘I’ll Never Fall In Love Again’, werd op facebook ruim een miljoen keer bekeken.

Boekingen van Frank van Etten

Recente hoogtepunten in Frank zijn zangcarrière zijn de ontvangst van de prestigieuze Koos Alberts Award voor ‘beste levenslied zanger’ en de Buma NL Award voor het lied ‘Huisje op wielen’.

Veel geboekte artiest op feesten

Een nummer waarop Frank extra trots is, omdat zowel de tekst als de muziek geheel van zijn hand zijn. Dit is het ultieme gevoel voor een zanger en schrijver als Frank van Etten.Het is voor Frank van Etten een extra stimulans om door te gaan, om te blijven schrijven, en om zijn eigen hart hierin te blijven volgen. Hij is een volkszanger. Hij heeft met alle ups en downs ook het leven van een volkszanger. Dus hij blijft zingen als een volkszanger, en dat is wat wij ook graag van frank van Etten willen blijven horen.

Informatie over Frank van Etten? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frank van Etten boeken bij De Artiestenstal

FRANK VAN ETTEN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Robert van Hemert boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Robert van Hemert boeken
Marc Lapre boeken
Marc Lapre boeken
William Janz boeken bij de Artiestenstal
William Janz Boeken
Rob van Daal boeken bij de Artiestenstal
Rob van Daal boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024