Wilt u Ferry Doedens boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Ferry Doedens en een biografie over deze jolige en sympathieke (volks)zanger.

Ferry Doedens boeken

De "Goede Tijden, Slechte Tijden" acteur Ferry Doedens werd, door zijn rol als Lucas Sanders, in deze razend populaire tv-serie op één slag bekend bij het overgrote gedeelte van het nederlandse publiek.

Ferry blijkt een verdienstelijk zanger waardoor hij veel rollen in grote musicals krijgt en meerdere singles uitbrengt, waaronder zijn laatste single 'Gevallen'.

Zanger Ferry Doedens boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Ferry Doedens te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Ferry Doedens voordelig voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inclusief monitorset

Genre:

Popzanger

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 1995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ferry Doedens?

Bel ons!

artiestenstal

Ferry Doedens biografie

Ferry Doedens werd bij het grote publiek bekend in zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze rol heeft hij vanaf 2009 bijna dagelijks vervuld op RTL 4. Op 31 december 2015 vertrok Lucas uit Meerdijk en verlegde Ferry zijn focus naar andere artistieke fronten.

Eerste singles van ferry

In 2011 bracht Ferry zijn eerste solo-single uit, getiteld "Bij Mij". In 2013 kwam de single "Hoger En Verder" uit, gevolgd door "Droom Over Jou", samen met rapper Billy Dans. In 2012 kwam één van Ferry's dromen uit met zijn rol als Prins Fiyero (alternate) in de musical Wicked. Zijn musicalcarrière werd in 2015 vervolgd met de hoofdrol van Danny Zuko (alternate) in de musical Grease.

Ferry Doedens op TV

Ook op presentatievlak heeft Ferry de mogelijkheid gekregen om zich te ontwikkelen. Zijn debuut als tv-presentator kwam in 2013 met het programma Het Beste van Idols Worldwide bij RTL 5 en al snel daarna volgde de backstage-presentatie bij X Factor op RTL 4. In 2013 was Ferry genomineerd bij het Gouden TeleVizier-Ring Gala voor een TeleVizier Talent Award. Het jaar 2016 staat voor Ferry in het teken van muziek. Hij was in januari te zien in Maestro op NPO 1, stond tot en met april in het theater als Danny Zuko in de musical Grease. Daarnaast schitterde hij op het witte doek in de film Sneekweek.

Ferry Doedens boeken

Ferry Doedens inhuren voor uw feest

De zomer van 2016 stond in het teken van opnames voor ‘Dance Dance Dance’ en de terugkeer van zijn personage ‘Lucas Sanders’ in de zomerserie ‘Nieuwe Tijden’ op RTL 4. In hetzelfde jaar schitterde Ferry Doedens in de musical ‘The Bodyguard’ waar hij de rol van ‘Sy Spector’ op zich nam.
Huur Ferry Doedens in voor uw bedrijfsfeest bij de Artiestenstal

Boekingen van Ferry Doedens

Alsmede bracht Ferry in 2017 sinds lange tijd een nieuwe single uit. En ook staat 2018 weer in het teken van de muziek.

Ferry Doedens boekt u bij ons!

Naast 'Goede Tijden Slechte Tijden' zal hij nog aan veel neiuwe prohecten deelnemen.. Wij zullen zeker nog vaak hem horen.

Informatie over Ferry Doedens? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ferry Doedens boeken

FERRY DOEDENS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.