0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zangeres, volkszangeres

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 2.495,-

Monique Smit boeken

Monique Smit

Monique Smit boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of zangeres kunt boeken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Monique Smit en een korte biografie over deze Nederlandse zangeres.

Monique Smit boeken

In eerste instantie werd deze zangeres in beeld gebracht met het reallife soap programma 'Gewoon Jan Smit'. Maar uiteindelijk heeft zij zich ontpopt tot een leuke zangeres en goede tv-presentatrice die ook op haar eigen houtje succesvol in vele hoeken van de Nederlandse showbizz kan zijn.

Smit groeide op in Volendam, als jongste zus van Jan Smit. Dit heeft natuurlijk wat deuren voor haar geopend. Nu is zij niet meer weg te denken van de buis. Inmiddels al weer een nieuwe single uitbracht in 2024 genaamd Wild 2.0 en ook dit leuke nummer is weer een succes in alle cafes in Nederland. Monique Smit boeken? Neem telefonisch contact met ons op of mail ons!

Nederlandse zangeres inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Monique Smit. Wij verzorgen deze Nederlandse zangeres en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Monique Smit boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zangeres, volkszangeres

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 2.495,-

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid boven 200 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in Monique Smit?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Monique Smit boeken

Monique Smit Biografie

Monique is inmiddels niet meer weg te denken van televisie en radio. Ze werd bekend met het tv-programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just the Two of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon. Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé. Monique en haar partner verloren de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

Het succes van Monique Smit

Voor Kerst 2006 zong ze met broer Jan het liedje Kerst voor iedereen, dat als b-kant verscheen op de single Cupido. In 2007 tekende ze een platencontract, waarna haar eerste solosingle Wild eind juni uitkwam. Later dat jaar stond er een album gepland, maar dit werd uitgesteld, net als haar tweede single vanwege stemproblemen.

TV-Carriere

In november 2014 verscheen het eerste deel van 2 Kleine Kleutertjes, een samenwerking met haar broer Jan. Het is uitgegroeid tot een uniek project en bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en kende een theatervoorstelling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door Monique. De 2 Kleine Kleutertjes worden nog elke dag uitgezonden bij RTL Telekids. Naast 2 Kleine Kleutertjes deel 1, dat de status van dubbel platina haalde, verscheen er ook een DVD uit die 23 weken op nummer 1 stond in de DVD Charts en is in oktober 2016 deel 2 uitgebracht die inmiddels ook een gouden status heeft gekregen.

Boekingen van Monique Smit

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma. Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

Veel geboekte zangeres op feesten

Het duet Eén zomeravond met jou dat ze in 2011 uitbracht samen met Tim Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri. In 2013 namen Monique en Tim samen een album op, waarvan de nummers Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar en Even Niet Hier als singles zijn uitgebracht.

Monique Smit boeken voor jouw feest

Monique Smit heeft in haar single ‘Gebarentaal’ een bijzonder onthullende boodschap verborgen in haar video. Op de onlangs verschenen single Ga Jij Dan Met Me Mee heeft Monique meegeschreven. Een feel good-meezinger over een zwoele zomeravond waar ze dansten en proosten op de prille liefde. Is dit ware liefde of…? Monique beviel op 1 augustus 2015 van haar eerste kind, een jongen genaamd Noah. Vanaf 2017 is zij, als presentatrice, online te zien bij Telegraaf VNDG (Telegraaf Media Groep) en tevens is ze al jaren het gezicht van het Nederlandse cosmeticamerk Herôme. Op 11 juli 2019 beviel ze van haar tweede zoon, genaamd Luca.

Informatie over Monique Smit boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Monique Smit boeken bij De Artiestenstal

MONIQUE SMIT BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Marc Lapre boeken
Marc Lapre boeken
Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
Marco Schuitmaker boeken bij De Artiestenstal
Nu Marco Schuitmaker boeken voor jouw event!
Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024