Act:

Zangers, vocalisten

Genre:

Allround

Speelduur:

1 -2 Sets of avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Zangers boeken

Zanger boeken voor je feest of evenement

Zangers boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feest of evenement? Bij de Artiestenstal kunt u diverse zangers inhuren. Lokale zangers en zangers uit het gehele land kunnen we voor u boeken, informeer naar de beschikbaarheid van de zanger voor uw feest en naar de prijs. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857.

Zangers boeken

Hieronder vind u een selectie van zangers die u kunt boeken bij De Artiestenstal. Onze selectie zangers bestaat uit vocalisten met jarenlange ervaring in het entertainment circuit en uit artiesten met kwalitatief hoogwaardige stemmen. Inzetbaar bij allerlei gelegenheden, feesten en evenementen. Boek nu een zanger bij De Artiestenstal en u heeft 100% feest-en kwalitietsgarantie.

Mike Peterson

Wesly Bronkhorst

Ray Benjamin

Jesse Prins

Xander de Buisonjé

Jeffrey Kuipers

Jan Smit

Irvine

Frank van Etten

René le Blanc

Lee Towers

Frans Duijts

Wesley Klein

Danny de Munk

Jannes

Yves Berendse

Robert van Hemert

Maico

Frans Ashwin

Peter La Haye

Wolter Kroes

Tino Martin

Mart Hoogkamer

Henk Dissel

Frans Bauer

Willem Barth

Rob van Daal

Pascal Redeker

John de Bever

Snollebollekes

Ferry Doedens

Danny Vera

New Timeless

Richard Grand

Sander Kwarten

Jamai

William Janz

Diego Holzken

Wesley Ponsen

Jan Biggel

Sven Versteeg

Marco Schuitmaker

Billy Dans

Zangers boeken

Bij de Artiestenstal kunt u alle bekende zangers boeken maar ook de minder bekende zangers, artiesten, dj’s en bands boekt u bij "De Artiestenstal". We staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken we bij het boeken van een artiest met u mee. Deskundigheid en een eerlijke prijs zijn de elementen waarmee je je onderscheidt van andere artiestenbureaus. En daarom houden we een goed advies en kwaliteit hoog in het vaandel.

Betrouwbaar zangers inhuren

Met ruim 35 jaar ervaring mogen we ons zeker een betrouwbare partner noemen. Voor het inhuren van zangers bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde en juiste adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete Artiest, Dj of Band. Zo kunnen we alle artiesten voor u boeken tegen een voordelige prijs.

Elke zanger, band, DJ of artiest op deze site hebben we persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk, een zakelijke, maar ook persoonlijke band tussen de zanger en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die we van een klant doorgeven.

Voordelig zangers boeken

Omdat we direct contact hebben met de zanger zelf zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de zanger zou willen boeken. Daarom is het belangrijk dat u een goede aanspreekpartner en bemiddelaar heeft. Deze neemt al u zorgen en obstakels die bij het boeken van een zanger opduiken uit handen, en het kost niets extra!

Voor meer informatie over het boeken of inhuren van zangers, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Mocht er een zanger die u graag wilt boeken niet op onze site staan, neemt u dan toch even contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos bij de Artiestenstal!

Informatie Zangers

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024