Zangers boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feest of evenement? Bij de Artiestenstal kunt u diverse Zangers boeken. Lokale zangers en zangers uit het gehele land kunnen wij voor u boeken, informeer naar de beschikbaarheid van de zanger voor uw feest en naar de prijs. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857.

Zangers boeken

Hieronder vind u een selectie van zangers die u kunt boeken bij De Artiestenstal

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert

€ 795,-

Maico boeken

Maico

€ 995,-

frans Ashwin boeken

Frans Ashwin

vanaf € 595,-

pascal redeker boeken

Pascal Redeker

€ 1495,-

Mike Peterson boeken

Mike Peterson

€ 1495,-

John de Bever boeken

John de Bever

€ 1595,-

Danny Vera Boeken

Danny Vera

prijs op aanvraag

Ray Benjamin boeken

Ray Benjamin

€ 695,-

wesly bronkhorst boeken inhuren

Wesly Bronkhorst

€ 2995,-

Tino Martin boeken

Tino Martin

€ 9995,-

Quido van de Graaf boeken

Quido van de Graaf

€ 1595,-

Frans Duijts

Frans Duijts

€ 3995,-

Marc Lapre boeken

Marc Lapre

€ 475,-

kevin kinnaer boeken

Kevin Kinnaer

€ 595,-

New Timeless boeken

New Timeless

€ 2995,-

john west boeken

John West

€ 3295,-

zanger-irvine-boeken-inhuren-artiestenstal

Zanger Irvine

€ 695,-

Wesley Klein boeken inhuren

Wesley Klein

€ 1995,-

zanger arthur van steyn boeken inhuren

Arthur van Steyn

€ 650,-

allround zanger richard van twiller boeken inhuren

Richard van Twiller

vanaf € 595,-

Zanger Bernardo boeken

Bernardo

€ 550,-

John Zoet Boeken

John Zoet

prijs op aanvraag

Janah Louard boeken

Janah Louard

prijs op aanvraag

Peter La Haye boeken

Peter La Haye

vanaf € 595,-

Zangers boeken


Alle bekende zangers boeken en minder bekende artiesten, dj’s en bands boekt u bij “De Artiestenstal”. Wij staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken wij bij het boeken van een artiest met u mee. Deskundigheid en een eerlijke prijs zijn de elementen waarmee je je onderscheidt van andere artiestenbureaus. En daarom houden we een goed advies en kwaliteit hoog in het vaandel.


Betrouwbaar zangers boeken


Met ruim 35 jaar ervaring mogen we ons zeker een betrouwbare partner noemen. Voor zangers boeken bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde en juiste adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete Artiest, Dj of Band. Zo kunnen wij alle artiesten voor u boeken tegen een voordelige prijs.


Elke zanger, band, DJ of artiest op deze site hebben wij persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk, een zakelijke maar ook persoonlijke band tussen de zanger en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die wij van een klant doorgeven.


Voordelig zangers boeken


Omdat wij direct contact hebben met de zanger zelf zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de desbetreffende zanger zou willen boeken. Daarom is het heel belangrijk dat u een goede aanspreekpartner en bemiddelaar heeft. Deze neemt al de zorgen en obstakels die bij het boeken van een zanger opduiken uit uw handen, en het kost niets extra!


Voor meer informatie over het boeken of inhuren van zangers, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Mocht er een zanger die u graag wilt boeken niet op onze site staan, neemt u dan toch even contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos bij de Artiestenstal!


Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu