Tino Martin boeken voor een liveoptreden? De Artiestenstal is het artiestenbureau waar je iedere artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over het boeken van Tino Martin en een stukje biografie.

Tino Martin boeken – prijzen

Hieronder de boekingsinformatie voor het boeken of inhuren van Tino Martin, voor uw privé feest of evenement.

Boekingingsformatie:
Solo Tape-act
1 x 30 min.
Incl. geluid
Tot 350 personen
€ 9995,-
Met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Tino Martin Offerte aanvraag

Zorgvuldig hebben wij de boekingsinformatie en boekingsmogelijkheden van Tino Martin voor u verzamelt op deze pagina. Maar misschien heeft u nog andere speciale wensen of vragen over de mogelijkheden van een boeking van Tino Martin. Neemt u dan contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaand informatie formulier.

Hij kwam op veertienjarige leeftijd in aanraking met het artiestenvak. In de tent van zijn oom en tante stond hij voor het eerst op de planken. Martin begon zijn zangcarrière als René Froger imitator.

Soundmixshow en Idols

Tino Martin Boeken

In 2002 nam hij deel aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij zong this is The moment van Froger en werd uiteindelijk tweede. Daarna deed hij mee met de talentenjacht Idols. Omdat zijn stem te veel in verband werd gebracht met die van René Froger, besloot de jury niet verder te gaan met Martin.

Eigen sound Tino

Hierna besloot hij zich te gaan richten op zijn eigen sound. Hij tekende een meerjarig platencontract bij Studio one. Vanaf dat moment werkte hij aan zijn eigen repertoire met o.a. tekstschrijver Henny Thijssen. In de regio Den Haag was hij inmiddels een bekende zanger en gaf enkele shows in het Concertgebouw Den Haag en in het Paard van Troje.

Doorbraak

In 2014 brak Martin definitief door met de hit Jij Liet Me Vallen en hij ontving een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. De single Toch zal ik altijd aan je denken werd in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

Tino Martin

In 2015 nam Martin een duet op met Dries Roelvink, genaamd Plaatje Van Een Vrouw. In datzelfde jaar stond hij weer met een eigen show op de planken in de Schouwburg van Amstelveen. Met zo’n 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Tino Martin Ondanks zijn doorbraak deed hij mee aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Verdere successen

In 2016 won Martin de Edison Popprijs en gaf hij zijn eerste grote soloconcert in de Heineken Music Hall. Een jaar later gaf Martin op 8 en 12 mei 2017 een concert in Calo Gracio op Ibiza. In datzelfde jaar gaf hij voor het eerst een uitverkocht concert in de Amsterdamse Ziggo Dome, met als titel: Het concert van mijn dromen XL. De Haagse zanger lanceerde in aanloop naar het concert zijn versie van het nummer Later Als Ik Groter Ben (een cover van BLØF).

Tino Martin inhuren

Succes

Na het succes van het album Jij Liet Me Vallen en bijbehorende singles kwam Martin met een nieuw album genaamd Hoe ik het Zie. Als voorloper hiervan bracht hij, samen met Gerard Joling, de single Laat me Leven uit.

Beste zangers

In 2018 gaf Martin naast 2 uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het Scheveningse AFAS Circustheater opnieuw een concert in de Ziggo Dome. Kort hierop volgde zijn eerste theatertournee, onder de titel Dichtbij. Daarnaast nam hij als artiest deel aan het elfde seizoen van het televisieprogramma Beste Zangers.Tijdens de show zong Tino het nummer “zij weet het” een cover van Glen Faria (MC Fit) en in navolging van Davida Michelle ’s “Duurt te lang” bereikte het nummer in de Oranje Top 30 de nummer-1 positie in week 51 van 2018 .

Tino Martin boeken zijn laatste hit nu ook in de Top 40!

Tino Martin inhuren

Naast al de successen die Tino Martin nu boekt staat hij ook nog, met de door Glenn Farla geschreven hit “Zij weet het”, in de Top 40 hitlijst. Dit is voor hem de eerste keer en een succes, want nu staat zijn populariteit niets meer in de weg.

Het reizen van deze ster kent geen stoppen, op 8 juni 2019 zal deze rasartiest een concert geven in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit zal tot nu toe zijn grootste concert worden.

Inmiddels is het Concert in het Olympisch stadion met groot succes afgesloten, met een verrassing optreden van niemand minder dan René Froger zelf. Dit was een droom van Tino om met hem samen een bühne te delen. Opnieuw is deze droom, net als zijn prachtige carrière, voor Tino Martin uitgekomen. En welverdiend mogen wij wel zeggen!

Theatertour Tino Martin

Nu is Tino alweer bezig met de grootste theatertour van hem. Opnieuw zijn alle zalen weer uitverkocht en is elk optreden ook hier een succes. Wat een rasartiest is deze Nederlandse zanger. Met recht mag hij zichzelf de populairste zanger van Nederland noemen!

Bekijk Tino Martin zijn nieuwste hit.

Boek nu de populairste zanger van Nederland bij de Artiestenstal voor uw feest of evenement. Tino Martin boeken als solo-act en tape-act. Of met een live-band, waar Tino 60 minuten met de band een miniconcert geeft. En dan aanvullend speelt de band nog 2 sets van 45 minuten. Het kan allemaal voor een onvergetelijke muzikale avond met de beste zanger van Nederland!

Tino Martin inhuren

Concerten Tino Martin razendsnel uitverkocht

De carrière van de Haagse volkszanger Tino Martin gaat nog steeds als een speer. Nadat de kaarten voor zijn concert in theater Carré in Amsterdam binnen vijf minuten waren uitverkocht, heeft hij nu ook het Haagse Circustheater in recordtijd vol. Dit concert was woensdag binnen enkele minuten uitverkocht.

Eerder dit jaar

Tino, die eerder dit jaar in een uitverkochte Ziggo Dome stond, staat op 28 januari voor het eerst op het podium van Carré. Een dag later speelt hij een thuiswedstrijd in het Circustheater.

Carré

Carré is een speciaal theater waar alle groten van de aarde hebben gestaan. Het is een podium dat je moet verdienen, het is niet voor iedereen weggelegd om hier te mogen optreden. De dag erna geef ik eindelijk een concert in het Circustheater, vlak bij Den Haag waar ik geboren ben, dat voelt zeker als thuiskomen”, zegt de volkszanger op Facebook.
Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren en de royals? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Doorbraak

In 2014 brak Martin definitief door met de hit Jij liet me vallen en hij ontving een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. De single Toch zal ik altijd aan je denken werd in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify.

Duet met Dries Roelvink

In 2015 nam Martin een duet op met Dries Roelvink, genaamd Plaatje van een vrouw. In datzelfde jaar stond hij weer met een eigen show op de planken in de Schouwburg van Amstelveen.

Met zo’n 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Ondanks zijn doorbraak deed hij mee aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen.

Prijzen

  • 2016: Koos Alberts Awards – Winnaar Beste Single ‘Toch zal ik altijd aan je denken’.
  • 2016: Edison Popprijs.
  • 2018: Edison Popprijs.
  • 2018: Sena Performers Award – Voor het Nederlandse Levenslied.

Tino Martin weken lang op nummer 1

Op 28 mei 2016 gaf Tino Martin in een uitverkocht AFAS Live zijn grootste concert tot dan toe. De live nummers op het album worden miljoenen keren gestreamd en bijna 2 miljoen keer bekeken op Youtube. De dvd van het concert staat zelfs 13 weken lang op nummer 1 in de Dutch Dvd Music Top 30.

In juni 2019 gaf hij het allergrootste concert in zijn carrière in het Olympisch stadion in Amsterdam. Het concert was totaal uitverkocht.

Boek Tino Martin bij de Artiestenstal

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina.

Sluit Menu