Wilt u 2 Brothers on the 4th Floor boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over 2 Brothers on the 4th Floor en de biografie van deze sensationele act uit de 90's!

2 Brothers on the 4th Floor boeken

De 90's kenmerken zich door de Happy Hardcore en House beats die toen ontzettend populair waren. 2 Brothers on the 4th Floor met zangeres Desray waren in deze tijd een van de beste acts uit de Top 40. Hun albums en singles verkochten internationaal en gingen als warme broodjes over de toonbank.

2 Brothers on the 4th Floor is bij uitstek geschikt voor back to the 90's feesten of een 90's muziekfestival. Door hun internationale bekendheid zal deze act een sensationele toevoeging zijn van jouw feestavond of evenement.

Acts uit de 90's boeken

Hier vind u de actuele informatie om 2 Brothers on the 4th Floor te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres en Rapper voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. 2 Brothers on the 4th Floor voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Duo artiesten, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset

Genre:

90's act, Zangeres en Rapper

Taal:

Engels, Internationaal

Prijs:

€ 4.475,-


Extra mogelijkheden

  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over

2 Brothers on the 4th Floor?

Bel ons!

artiestenstal

2 Brothers on the 4th Floor bio

Bobby en Martin Boer begonnen te experimenteren met muziek in een kleine slaapkamer van hun ouderlijk huis in een flatgebouw op de 4e verdieping. De broers brachten rapper Da Smooth Baron MC en zangeres Peggy “The Duchess” samen om hun podiumact te vormen. De eerste single Can't Help Myself werd uitgebracht in 1990 en werd een internationale hit.

De tweede single Turn Da Music Up - uitgevoerd door rapper Da Smooth Baron MC en en Gale Robinson - gaf 2 Brothers on the 4th Floor het internationale hitpotentieel dat nog jaren in de muziekindustrie zou klinken. Het duurde even voordat de grote doorbraak kwam, maar de beat was terug in 1993.

Never Alone met D-Rock en Des'Ray

In 1993 begonnen de broers intensief samen te werken aan een nieuwe single. Niet meer op de 4e verdieping, maar in een echte studio. Hier werd de single Never Alone geboren en gelanceerd met zang van D-Rock (René Philips) en Des’Ray (Desirée Manders). De 2 broers waren terug en creëerden internationale Eurodance-hits. Gedurende 1993 en 1994 werden internationale hits geleverd aan de internationale dansscene waaronder 'Never Alone', 'Dreams' en 'Let Me Be Free'.

Boekingen 2 Brothers on the 4th Floor

Gedurende deze jaren werden meerdere internationale hits geproduceerd als 2 Brothers on the 4th Floor. Geleidelijk aan het veranderen van de stijl van Eurodance naar happy hardcore. Singles als Fly (Through the Starry Night), Come Take My Hand en Fairytales waren internationale bestsellers en stonden bovenaan de hitlijsten in heel Europa. Eind 1996 schakelde de stijl van 2 Brothers on the 4th Floor over naar R&B met de single One Day die goed werd ontvangen door het publiek. Maar Bobby en Martin besloten terug te gaan naar hun Eurodance-roots en kwamen met de single I’m Thinkin ’of U.

2 Brothers on the 4th Floor boeken

Boek 2 Brothers on the 4th Floor bij de Artiestenstal

De sfeer is nog steeds sterk. Vanaf 2006 zijn er live optredens van 2 Brothers on the 4th Floor op 90's feesten en muziekfestivals. Bijna elke week kun je 2 Brothers on the 4th Floor live zien optreden. Kijk voor meer informatie over een optreden bij jou in de buurt op de tourpagina op deze website.

2 Brothers on the 4th Floor boeken of inhuren voor je feest

2 Brothers on the 4th Floor probeerde in maart 1998 een andere nieuwe stijl. De single Do U Know kwam uit die de stijl had van een mid- tot low-tempo poptrack. In het najaar van 1998 kwam de single The Sun Will Be Shining uit. Het bevatte remixen van Mark van Dale & Enrico, Dance Therapy en de Dub Foundation. De single werd gelanceerd met een bijzonder extraatje: een cd-rom met de video's en “The Making Of”. Van 1999 tot 2001 bleven de broers muziek produceren en singles uitbrengen als 2 Brothers on the 4th Floor. Singles als Heaven Is Here, Living In Cyberspace, Wonderful Feeling en Stand Up And Live werden uitgebracht.

Informatie over 2 Brothers on the 4th Floor boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nog altijd actief en een supertoffe act voor elk feest of iedere evenement dat verbonden is met de 90's. Deze tijd is voor meerdere generatie onvergetelijk alsmede door de muziek van deze sensationele groep. Dit was de hit die hun echt internationaal groot maakte in de negentiger jaren van de vorige eeuw. Wil je ze hebben op jouw feest, neem dan even contact op en bel ons!

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.