Wilt u Lee Towers boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Lee Towers en een biografie over deze legendarische zanger en entertainer.

Lee Towers boeken

Leen Huizen oftewel Lee Towers, wie kent hem niet? Zowel jong en oud hebben al eens van hem gehoord. Of het nou het lied 'You'll never walk alone' of 'I can see clearly now' is, vroeg of laat wordt je een keer met één van deze nummers geconfronteerd. Is het op een bruiloft, een verjaardagsfeest, in de voetbalkantine of tijdens een begrafenis. Lee Towers zijn songs zijn tijdloos en herkenbaar voor iedereen en favoriet op veel verschillende gelegenheden.

Deze charismatische entertainer is een begrip in de Nederlandse showbizz en heeft lang, vóór alle moderne artiesten zoals Borsato en Froger, de Ahoy al vele malen uitverkocht.

Zanger Lee Towers boeken

Hier vind u de actuele informatie om Lee Towers te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Lee Towers gunstig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inclusief monitorset.

Genre:

Zanger, entertainer

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 6.000,-

vanaf gage


Extra mogelijkheden

  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Lee Towers?

Bel ons!

artiestenstal

Lee Towers biografie

Kent u die show van Willem Duys nog? In het programma ‘Voor de vuist weg’ gaf Willem Duys regelmatig talentvolle zangers de kans om hun zangkwaliteiten ten gehore te brengen. Zo was het in 1975 de eer aan Lee Towers. Die toen nog werd aangekondigd als Leen Huijzer, de zingende kraanmachinist.

Het begin van zijn carriere

De zendtijd bij Willem Duys stelt Lee Towers in de gelegenheid om van zingen zijn beroep te maken. Een aantal jaren is hij vooral te horen in nachtclubs. Maar Lee Towers heeft meer in zijn mars en werkt er hard voor om zijn doelen te bereiken. Omslagpunt is een optreden in 1980 in de Rotterdamse Doelen. De zaal is tot de nok toe gevuld met enthousiaste fans en Lee Towers zet een daverende show neer. De show krijgt goede recensies en een jaar later staat Lee Towers in het Amsterdamse Carré. Door de goede verhalen over Rotterdam is Carré in een mum van tijd uitverkocht.

Boekingen van Lee Towers in Concert

Met de positieve ervaringen van Rotterdam en Amsterdam in zijn rugzak besluit Lee Towers een nieuwe uitdaging aan te gaan. ‘Lee Towers in Concert’. Een theatertour langs 30 theaters in Nederland en België. Door de samenwerking met een orkest, achtergrond zangers en balletdansers wordt het een spetterende en zeer indrukwekkende show. De optredens leveren hem diverse prijzen op. Het sterkt de gedachte om het jaar erop met de show ‘An evening with Lee Towers’ het land door te trekken.

Boek Lee Towers bij de Artiestenstal

Had Lee Towers hiermee zijn top bereikt? Nee, is het overduidelijke antwoord. Het kon nog groter, mooier en beter. Door het orkest uit te breiden tot 70 man en de absolute top op het gebied van licht en geluid te contracteren, wist Lee Towers boven zichzelf uit te stijgen. ‘Gala of the year’ was als evenement zo succesvol dat Lee Towers besloot jaarlijks naar Ahoy terug te keren met een fenomenaal Gala of the year.

Lee Towers boeken

Lee Towers boeken of inhuren voor je feest

Wilt u deze 'gigant' Lee Towers boeken voor uw privéfeest of bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op en wij gaan de opties voor uw feest of evenement met u bespreken.

Informatie over Xander de Buisonjé? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lee Towers boeken

LEE TOWERS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.