Act:

Bruiloftband

Genre:

Allround, feestmuziek, 70's tot aan de nieuwste Top40 hits.

Speelduur:

1 -2 Sets of avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Bruiloftband boeken

Band boeken voor je bruiloft

Bruiloft band boeken of inhuren voor jullie bruiloft? Dan zit u bij de Artiestenstal goed want, we hebben de leukste en gaafste bruiloft bands voor u in huis. Deze bands zijn ervaren en spelen met veel passie en lol op iedere trouwerij of bruiloft in geheel Nederland. Neem gerust de tijd en vergelijk onze bruiloft bands met elkaar. Deze bands hebben allemaal een eigen pagina met hun biografie en eigen specialiteiten die hun onderscheidt van de andere formaties.

Een goede bruiloft band boeken doe je bij "De Artiestenstal". Hét vertrouwde adres voor het boeken van bruiloft bands.

Bruiloft band boeken?

Hieronder kunt u een Bruiloft band boeken die De Artiestenstal speciaal voor u heeft geselecteerd. Deze bands hebben stuk voor stuik hun eigen stijl en hun eigen repertoire, geschikt voor een scala aan bruiloften en huwelijksfeesten van jong tot oud.

KaramBAM!

Cover the Cage

The Fellas

Escape

Feelings

Amber roots

PlusSupportAct

12Dance

Zzapp

Stardome

The Red Pack

Glitz Partyband

This is Beethoven

Mr. Windsor

Glamourama

Joyride

Beethoven Legends

Offbeat

Steam Sister

Mix & Party

The 2Men Show

NODA

Nederpop All Stars

2MF

Lynx

NXT Level

PROOST!

Glance

The 16A

Millstreet

HELDEN LIVE

Groove Piano

Pumpin Pianos

Prime Party Band

Blend-It

Q5

Allstars Coverband

De Fik Erin

BTMS

The Recipe

Fantix

OXYGEN

Bruiloft band boeken voor jullie feest?

Bij de Artiestenstal kunt u een bruiloft band boeken, voor iedere bruiloft en voor elk budget. Wij hebben grote 7 koppige bruiloftsbands maar natuurlijk ook kleinere bruiloft bands die er ook een feestje van kunnen maken. Of een spetterende coverband die uw hele bruiloft op zijn kop zet.

Maar misschien zoekt u juist die bruiloft band die veel ervaring heeft met het spelen op een bruiloft waar rustig beginnen belangrijk is, maar dan ook later het dak eraf speelt? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Natuurlijk hebben wij ook akoestische bruiloftsbands die rustig op de achtergrond in zeer gevarieerde muziekstijlen een leuke sfeer verzorgen.

Dit is de reden waarom u uw bruiloft bands bij de Artiestenstal boekt. Want de keuze is bij ons ongelimiteerd. Een spetterende feestband boeken met een uitgebreid en uniek repertoire? Wederom geen probleem voor ons, check al onze bands en prijzen in het overzicht hierboven. We hebben voor iedere gelegenheid en voor elk budget de juiste band.

En dat is waar we bij de Artiestenstal naar streven. Flexibiliteit en een overzichtelijke maar gevarieerde keuze.

Bruiloften in België en Nederland

Een bruiloft, zoals die in België en Nederland gebruikelijk is, kan bestaan uit verschillende onderdelen. De huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgerlijke stand is verplicht, aangezien hierdoor het wettelijk huwelijk tot stand komt. Daarnaast kunnen er naar keuze één of meer andere onderdelen aan de bruiloft toegevoegd worden.

Een "standaard" traditionele, autochtone bruiloft "volgens het boekje" ziet er echter ongeveer als volgt uit: Voltrekking burgerlijk huwelijk op een door de gemeente goedgekeurde locatie fotoreportage en/of videoreportage van het bruidspaar en naaste familie. Een religieuze plechtigheid (met name wanneer het bruidspaar gelovig is) Een feestmaaltijd voor het bruidspaar, naaste familie en andere genodigden. Een receptie voor familie, vrienden en kennissen. Een bruiloftsfeest voor familie en vrienden. Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de dag gasten en de receptie- of feestgasten.

Tijdens het diner kunnen de ouders van het bruidspaar een toespraak houden. Tijdens de receptie of tijdens het feest kunnen er toneelstukjes en sketches opgevoerd en liedjes gezongen worden, door familie en vrienden, waarin de levensloop van zowel bruid als bruidegom uitvoerig voor het voetlicht komen, of waarin het echtpaar flink op de hak wordt genomen. In de huidige Nederlandse cultuur is er geen vast stramien waarin een bruiloft plaatsvindt, en veel bruidsparen kiezen hierin dan ook hun eigen weg.

Informatie Bruiloftbands

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

dj-lola-carrera-boeken
Dj Lola Carrera boeken
dj charly smith boeken
DJ Charly Smith boeken
Barry Djay boeken bij de Artiestenstal
Barry du Nord boeken
Sophisticated Live boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Sophisticated Live boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023