0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Nederlandse Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl. monitorset op inprikbasis

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Robert van Hemert boeken

Robert van Hemert

Wilt u Robert van Hemert boeken voor een optreden op uw bruiloft of privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Robert van Hemert en een kleine biografie over deze fantastische zanger.

Robert van Hemert boeken

Ontdek de Betoverende Muziekwereld van Zanger Robert van Hemert Ben je op zoek naar verfijnde muzikaliteit en diepgaande emoties? Maak dan nu kennis met de getalenteerde zanger Robert van Hemert. Met zijn buitengewone vocale bereik en meeslepende optredens betovert Robert van Hemert luisteraars over de hele wereld.Deze jonge maar ervaren volkszanger is voor iedere gelegenheid geschikt waar men een zanger van het Nederlandse lied wil horen. Hij proeft in enkele ogenblikken de sfeer en weet iedereen te bekoren met zijn mooie stem en zijn jeugdige charme.

Robert van Hemert is in 1993 geboren te Leiden. Van beroep is hij schilder en zijn passie is zingen, liedjes opnemen en live optreden voor publiek. Elke vrije minuut die hij heeft besteed hij aan deze passie en aan zijn optredens.

Een Stem die Raakt: Robert van Hemert.

Robert van Hemert staat bekend om zijn unieke stemgeluid dat moeiteloos genres overspant. Of het nu gaat om hartverscheurende ballades of opzwepende popnummers, zijn stem raakt recht in het hart. Zijn muziek is doordrenkt met emotie en resonantie, waardoor luisteraars een onvergetelijke ervaring beleven bij elk nummer.

Volkszanger Robert van Hemert

Hieronder vind u de actuele informatie om Robert van Hemert te boeken. Boek Robert van Hemert voordelig voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Act:

Nederlandse Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl. monitorset op inprikbasis

Prijs:

Vanaf € 4.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Robert van Hemert?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Biografie Robert van Hemert

Robert zingt al vanaf hele jonge leeftijd, maar op het podium staan was nog wel een te grote stap voor hem. Hierdoor is hij pas later echt de bühne op gegaan. Ongeveer twee jaar geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feestjes. Later voor wat meer publiek, wat hem goed beviel.

Steeds meer zingen

De laatste jaren is Robert van Hemert steeds meer gaan zingen. Begin 2017 is hij de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single ‘Love you voor altijd’ uit. Een boodschap aan alle mensen in de samenleving. Deze single is geschreven door Harry Gerittse. Uitgekomen op 2 Juli 2017 op zijn single release in Koetshuis “De Burcht” te Leiden.

Eerste Single

Zijn eerste single werd hem overhandigd door zijn voorbeeld uit Leiden “Wesley Klein”. Hierdoor was Robert zijn podiumvrees wel verdwenen en ging hij in het najaar weer de studio in om zich bezig te houden met zijn nieuwe single. 

Samenwerking met bekende artiesten

Deze single is geschreven door “Henny Thijssen”, die ook voor André Hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings, Samantha Steenwijk vele hits schreef. Hierdoor kwam er voor Robert een droom uit om met deze man samen te mogen werken. Zijn nieuwe single kwam in januari 2018 uit. Deze single is voor hem een nummer dat op zijn lijf is geschreven en daarom klinkt het ook zo natuurlijk en mooi.

Te gast bij Tino Martin

Robert wil de muziek overbrengen naar de mensen, daarom geniet hij op het podium van de mensen die er voor hem zijn en van zijn muziek houden. Hierdoor heeft deze jonge zanger zo’n sympathiek charisma op het podium verkregen. Na veel meters maken en euforische optredens is Robert uitgegroeid tot een ervaren artiest die nog wel elke dag wilt leren en zich nederig opstelt. Hij begint zich te vestigen als een ware artiest en wordt steeds bekender in Nederland.

Steeds meer zingen

De laatste jaren is Robert van Hemert steeds meer gaan zingen. Begin 2017 is hij de studio ingegaan en bracht daar zijn eerste single ‘Love you voor altijd’ uit. Een boodschap aan alle mensen in de samenleving. Deze single is geschreven door Harry Gerittse. Uitgekomen op 2 Juli 2017 op zijn single release in Koetshuis “De Burcht” te Leiden. Wat Robert van Hemert onderscheidt, is zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid. Zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te omarmen en ze naar nieuwe hoogten te tillen, is opmerkelijk. Van intieme live optredens tot studio-opnames van topkwaliteit, hij blijft trouw aan zijn artistieke visie en brengt telkens weer verrassende elementen in zijn muziek.

Robert van Hemert boeken bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs, heeft u vragen met betrekking tot Robert van Hemert boeken? Schroom dan niet en vraag vrijblijvend om advies. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn er voor al uw vragen en wensen. Vul vrijblijvend de offerte/informatie aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Robert raakt wederom gevoelige snaar

Na zijn winst van het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’ heeft Robert van Hemert niet stilgezeten. Onlangs dook Robert van Hemert met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in om aan nieuwe muziek te werken, waar al snel ‘Als Ik Huil’ uitkwam. De opvolger van ‘Het Laatste Huis’ is wederom een krachtig en gevoelig nummer waarbij Robert zijn stem volledig tot zijn recht komt. Ook bij Koffietijd waren ze onder de indruk van de nieuwe single die hij gisteren in de uitzending mocht vertolken. ‘Als Ik Huil’ is vanaf nu overal te beluisteren! Kortom, Robert van Hemert is meer dan alleen een zanger; hij is een muzikale kracht die grenzen verlegt en harten raakt. Dompel jezelf onder in zijn muziek en laat je meevoeren op een onvergetelijke melodie.

Informatie over Robert van Hemert? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Robert van Hemert boeken

ROBERT VAN HEMERT BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

kevin kinnaer boeken
Kevin Kinnaer boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
Martijn Leopardi boeken
Martijn Leopardi nu boeken voor je feest
Friends in music boeken
Friends in Music boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024