House Dj boeken

Wil je een House DJ boeken voor jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Boek dan een House-DJ van de Artiestenstal want deze dj’s zijn gegarandeerd één van de beste House deejay’s voor jouw feest. Al onze DJ’s hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met draaien op de vetste feesten en mooiste evenementen

Een House-DJ boeken of inhuren voor je feest? Hieronden vind je een selctie aan House-DJ die wij kunnen aanbieden voor een eerlijke prijs met goede afspraken met betrekking tot hun optreden, apparatuur en boekingsopties. Staat jouw favoriete DJ er niet tussen, neem even contact op en wij regelen het!

5,0 score
5 van 5 sterren (uit 13 reviews)
Dj boekingen

DJ Ronnie Jansen

vanaf € 475,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
House DJ boeken

El Dani & Dj Mike

vanaf € 375,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
DJ boeken of inhuren

Dj Kit-T

vanaf € 625,-

5,0 score
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)
House DJ boeken

Dj Charly Smith

vanaf € 475,-

4,9 score
4.9 van 5 sterren (uit 8 reviews)
Barry Djay boeken

Barry Djay

vanaf € 250,- p.u.

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
House DJ boeken

Dj Nick Ende

vanaf € 100,- p.u.

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
DJ Miss Sweety boeken

DJ Miss Sweety

vanaf € 350,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
dj sere boeken

DJ Seré

vanaf € 625,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
dj miss bloom boeken

DJ Miss Bloom

vanaf € 625,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
DJ boeken of inhuren

Preau Drive-In

vanaf € 550,-

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)
dj huren

DJ Wesley

prijs op aanvraag

5,0 score
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)
DJ Lola Carrera boeken

Lola Carrera

vanaf € 595,-

Wat is House DJ?

Een House DJ is een dj die overwegend House muziek draait op jouw feest. Dit kan bijvoorbeeld Techno, Tech House, Deep House, Disco House, Dance, Drum & Bass, Dubstep en nog vele andere stijlen zijn. Als onze DJ’s hebben een eigen stijl of zelfs uiteenlopende en meerdere stijlen in huis.

Boek daarom je House DJ bij ons en ben verzekerd van een succesvol feest met een volle dansvloer!

House repertoire

Wat draait een House DJ dan zoal voor muziek? In de loop der jaren zijn er heel wat House Muziekstijlen ontstaan. Ooit was er alleen maar House-music en daar is het allemaal mee begonnen. In de jaren ’80 kwam deze muzieksoort opzetten en veroverde langzaam de clubs in Nederland. House was de stroming, echter in de afgelopen decennia is house meer een verzamelnaam geworden van allerlei dance of elektronische muziek en is house onderverdeeld in verschillende subgenres.

House Muziekstijlen

Techno, Tech House, Deep House, Minimal, Progresive House, Trance, Big Room, Dance, Drum & Bass, Dubstep, Electro House, Lounge, Hardcore, Garage, Glitch, hopPsy, trance, Indy dance, Leftfield. Om maar een paar stijlen te noemen.

Wat is House Music nou eigenlijk?

House Muziek herken je aan de elektronische instrumenten die bij de productie worden gebruikt. House muziek is een repeterende sound die werkt naar een climax waarna de reperterende beat(vaak in alle hevigheid) weer terugkomt. Dit vaak met een extra bassline of synthesizer melodie of iets in die trend. De instrumenten die gebruikt worden, zoals Synthesizers, Keyboards,Samplers en Drumcomputers zijn echt kenmerkend voor deze muziekstroming. Vaak zijn de instrumenten uit het ‘analoge tijdperk’ van muziek maken.

Housemuziek in Nederland

De eerste housetunes in Nederland (beter bekend als acid of acid-house), werden in de Amsterdamse Roxy gedraaid. Dit heeft in aller waarschijnlijkheid halverwege de jaren ’80 plaatsgevonden. In 1988 brak de house echt goed door in Nederland. Dit kwam waarschijnlijk omdat het Nederlands elftal Europees kampioen werd. Nederland was in feeststemming en house muziek was zeer geschikt om de feeststemming te versterken.

Hoeveelheid House Muziek-genres

Er zijn op dit moment zoveel house stromingen dat wij ze niet allemaal meer kennen. Ook denken wijk dat elk land of cultuur z’n eigen subgenre heeft en ook weer een eigen definitie van dat subgenre. Zo denken wij dat bijvoorbeeld de definitie van Techno in Duitsland anders zou zijn dan bijvoorbeeld in Zuid-Amerika of Azië. Hoe dan ook blijft Nederland een grote rol spelen in de internationale House-scene en komen de beste DJ’s nog steeds hier vandaan.

Wil je meer informatie over House DJ’s, vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Coverbands boeken
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp