Waarom artiesten inhuren bij de Artiestenstal

U boekt artiesten bij de Artiestenstal omdat we al 35 jaar ervaring in de entertainment branche hebben. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor het boeken van artiesten. Zowel bekende als lokale en minder bekende artiesten hebben we in onze stal. Wij verzorgen iedere artiest voor grote en kleine feesten en evenementen.

artiesten

Daarbij boeken wij iedere act voor de actuele prijs en maken wij goede afspraken met betrekking tot het optreden van deze act.

Explosieve groei aan Artiesten

Met de komst van programma’s als “Idols” en “The voice of Holland” is het aantal vocalisten en artiesten. En dit in de vorm van zangerszangeressen en volkszangers die explosief zijn gegroeid in Nederland.

Elke stad of regio heeft wel zijn favoriete (volks)zanger of zangeres. En zij treden dan ook door het gehele land op op bruiloften, feesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De tijd dat een volkszanger alleen maar uit Amsterdam komt is wel voorbij. Tegenwoordig komen goede zangers uit geheel Nederland.

vragen of infomatie?

bel ons!

artiestenstal

Neem maar een voorbeeld aan zangers als Mike PetersonRay Benjamin, Wesley Klein en Quido van der Graaf. Of bijvoorbeeld zangeres Samantha Steenwijk, die inmiddels behoort tot een van de betere zangeressen van Nederland.

Tino Martin

Een goed voorbeeld van een volkszanger die in korte tijd een bekende Nederlander geworden is, is Tino Martin. Deze fantastische en zeer getalenteerde zanger uit Den Haag is in een relatief korte tijd uitgegroeid van lokale zanger in cafés en feesten tot Nederlands beste en meest geboekte zanger. Ook zangers en zangeressen van dit formaat kunt u boeken bij De Artiestenstal.

Alle artiesten

Maar ook andere artiesten als Emma HeestersMaanMart Hoogkamer, Brace, Ray Benjamin, Danny Vera, Mike PetersonPlusSupportActCoverband Escape en vele anderen vind u bij ons.

Niet alleen de bekende nederlanders maar ook uw lokale artiest of band. Dit maakt ons assortiment van entertainment erg divers en interessant voor iedereen. Smaken zijn nou eenmaal verschillend en daar spelen wij met onze expertise op in.

Artiesten

Een Nederlandse (volks)zanger is razend populair momenteel maar toch is dat niet ieder zijn keuze, en daarom hebben wij zoveel verschillende soorten entertainment op onze website. Hierdoor proberen wij iedereen tevreden te stellen en een keuze te bieden.

De juiste artiest kiezen

Het is vaak moeilijk de juiste vocalist, zanger, zangeres of band-artiest te vinden voor uw gelegenheid, gelukkig weet De Artiestenstal altijd wel de juiste vocalist of formatie voor uw feest te vinden. Onze ervaring en professioneel advies zal onmisbaar zijn bij uw keuze voor de juiste artiest voor uw feest of evenement. Velen zijn u voor gegaan en hebben op ons advies vertrouwd en genoten van de juiste artiest op hun gelegenheid of feest. Meer als 35 jaar ervaring in de artiestenwereld heeft veel waarde voor u als boeker die soms het bos door de bomen niet meer ziet. Om het kiezen van een act makkelijker te maken staan wij u het gehele proces met raad en daad bij. Dit is wat wij doen en waar wij plezier in hebben.

Voor elke gelegenheid en alle feesten

Mocht een artiest die u kent of graag wilt boeken niet op onze website staan dan kunt u toch altijd een aanvraag doen en zullen wij alles eraan doen om ook deze keuze voor u te regelen. Onze website blijft zich uitbreiden en er komen geregeld nieuwe artiesten, bands en acts bij. Dus vind u uw gewensde artiest niet neem dan toch even contact met ons op.

Kies rechtsboven in het menu wat voor vocalist of artiest u wilt en u komt direct bij onze selectie zangers, zangeressen, volkszangers of bekende solo artiesten. Vind u uw artiest van keuze niet, neem dan toch contact met ons op, want wij kunnen elke artiest voor u verzorgen ook als hij nog niet op onze site staat.

Wat zijn artiesten

Een artiest of podiumkunstenaar is iemand die haar of zijn talenten gebruikt om in persoon in het openbaar op te treden; daaronder kunnen worden begrepen uitvoerende musici en vocalisten van de lichtere genres, toneelspelers, kleinkunstenaars, acteurs, komedianten, goochelaars en illusionisten. Lees Meer>>>

Informatie over artiesten? Misschien heeft u een vraag over onze werkwijze of boekingsopties van acts?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.