artiesten

Waarom artiesten boeken bij de Artiestenstal

U boekt artiesten bij de Artiestenstal omdat we al 35 jaar ervaring in de entertainment branche hebben. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor het boeken van artiesten. Zowel bekende als lokale en minder bekende artiesten hebben we in onze stal. Wij verzorgen iedere artiest voor grote en kleine feesten en evenementen.

Explosieve groei aan Artiesten

Met de komst van programma’s als “Idols” en “The voice of Holland” is het aantal vocalisten en artiesten. En dit in de vorm van zangers, zangeressen en volkszangers die explosief zijn gegroeid in Nederland.

Elke stad of regio heeft wel zijn favoriete (volks)zanger of zangeres. En zij treden dan ook door het gehele land op op bruiloften, feesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De tijd dat een volkszanger alleen maar uit Amsterdam komt is wel voorbij. Tegenwoordig komen goede zangers uit geheel Nederland.

Neem maar een voorbeeld aan zangers als Mike Pieterson, Ray Benjamin, Wesley Klein en Quido van der Graaf. Of bijvoorbeeld zangeres Samantha Steenwijk, die inmiddels behoort tot een van de betere zangeressen van Nederland.

Tino Martin

Een goed voorbeeld van een volkszanger die in korte tijd een bekende Nederlander geworden is, is Tino Martin. Deze fantastische en zeer getalenteerde zanger uit Den Haag is in een relatief korte tijd uitgegroeid van lokale zanger in cafés en feesten tot Nederlands beste en meest geboekte zanger. Ook zangers en zangeressen van dit formaat kunt u boeken bij De Artiestenstal.

De juiste artiest

Het is vaak moeilijk de juiste vocalist, zanger, zangeres of band-artiest te vinden voor uw gelegenheid, gelukkig weet De Artiestenstal altijd wel de juiste vocalist voor uw feest te vinden. Onze ervaring en professioneel advies zal onmisbaar zijn bij uw keuze voor de juiste artiest voor uw feest of evenement.

Voor elke gelegenheid en alle feesten

Mocht een artiest die u kent of graag wilt boeken niet op onze website staan dan kunt u toch altijd een aanvraag doen en zullen wij alles eraan doen om ook deze artiest voor u te regelen.

Kies in het menu wat voor vocalist of artiest u wilt en u komt direct bij onze selectie zangers, zangeressen of bekende solo artiesten.

Wat zijn artiesten

Een artiest of podiumkunstenaar is iemand die haar of zijn talenten gebruikt om in persoon in het openbaar op te treden; daaronder kunnen worden begrepen uitvoerende musici en vocalisten van de lichtere genres, toneelspelers, kleinkunstenaars, acteurs, komedianten, goochelaars en illusionisten.