Wilt u Dries Roelvink boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Dries Roelvink en een biografie over deze sympathieke en jolige zanger.

Dries Roelvink boeken

Als u Dries Roelvink boekt voor uw feest of event bij de Artiestenstal durven wij te garanderen dat u dankzij hem een knalfeest zult beleven. Niets is deze jolige volkszanger te gek, denk maar terug aan zijn optreden in zijn gele zwembroek in de daardoor veel bekeken en bekende ANWB reklame.

Dries Roelvink is een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse Showbizz. Zijn jarenlange ervaring in de muziek en zijn charismatische verschijning maken hem een van de leukste volkszangers die u kunt boeken voor uw privé gelegenheid.

Zanger Dries Roelvink boeken

Hier vind u de actuele informatie om Dries Roelvink te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Dries Roelvink voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Genre:

Zanger, feestzanger

Taal:

Nederlands, Engels, Spaans

Prijs:

Op aanvraag

Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Dries Roelvink?

Bel ons!

artiestenstal

Dries Roelvink biografie

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in ’t hartje van de jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres.

Moeder van Dries Roelvink

Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries Senior was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt.

Dries Roelvink de voetballer

Dries Junior volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen.

Talentenjacht

Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ’Shorts of Londen’ en kwam als winnaaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.

Eerste hit en debuutalbum

Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ’Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ’Oneman shows’, in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

Boek Dries Roelvink bij de Artiestenstal

Negen CD albums, twee DVD’s en meer dan veertig single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan! Mede door zijn ruime stembereik, dat meer als 2 octaven telt, en zijn brede repertoire is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Altijd gezellig en in voor een grapje zorgt Dries ervoor dat jouw feest een gezellig Amsterdams café wordt en iedereen het heerlijk naar zijn zin heeft.

Dries Roelvink boeken of inhuren voor je feest

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café gaat hij voor een geslaagde avond!

Informatie over Dries Roelvink? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DRIES ROELVINK BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.