0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, entertainer

Elvis Presley tribute

Genre:

Engels

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl Monitorset

Prijs:

Vanaf € 3.500,-

Bouke boeken

Bouke, Elvis tribute

Bouke boeken of inhuren voor je feest of evenemenet? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over zanger Bouke en een kleine biografie over deze Elvis Presley imitator en tribute en fantastische zanger.

Bouke boeken

Tijdens het programma "Battke of the bands" verbaasde Bouke heel Nederland met zijn authentieke vertolking van het lied 'My Way' van Elvis Presley. De jury zat aan hun stoel genageld en waren totaal in de ban van de warme en krachtige stem van het optreden van de fantastische zanger Bouke.

Veel Elvis Presley imitatoren hebben we al voorbij zien komen maar geen had een stem die zo gelijk was als die van "The King". En Bouke hoeft niet eens te imiteren want hij heeft het geluk dat zijn stem van nature gewoon op die van Elvis lijkt. Dit is ook de reden waarom hij met gemak de nummers van zijn idool perfect en zo natuurlijk mogelijk weet te brengen. Sluit je ogen en je hoort Elvis Pesley!

Zanger Bouke inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Bouke. Wij verzorgen deze zanger en Elvis Presley tribute voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Bouke boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, entertainer

Elvis Presley tribute

Genre:

Engels

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 3.500,-

Extra Boekingsopties

met live band

Bouke & The Elvis Matters Band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Bouke?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Bouke boeken

Biografie Bouke

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een viertal muziek shows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos het RTL4 programma “Waar is Elvis? “en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

All Together Now

In 2019 versloeg BOUKE in een spannende finale de andere kandidaat in de finale van het RTL4 programma ALL TOGETHER NOW! De 100 koppige jury stemde voor Bouke. Bouke zong twee nummers die ook op single zijn uitgebracht: Great Balls of Fire en Never Gonna Fall in Love Again.

Muziek van Bouke

Na een aantal singles te hebben uitgebracht zoals "Dreamgirl" en "For Always" was het in 2017 tijd voor een compleet nieuw album. Met de titel "This is Me" geeft Bouke Scholten aan dat dit de richting is die hij graag wil. Engelstalige songs, merendeels zelf geschreven, in een

"rock & soul" stijl. Van het album zijn de hitsingles verschenen "Come a Little Bit Closer" en "Julie". De derde single was "Turn Back Time" ook weer met een geweldige videoclip. Al lang voordat Bouke in 2023 meedeed aan 'The Tribute' (Battle of Bands) had hij al een behoorlijk repertoire op zijn naam staan.

Optredens van Bouke boeken

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem... WE WANT MORE! Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en tumult (NL) en Retropop (NL) en Yesterdayland (B). Naast de vele uitver-kochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas.

Boekingen van Bouke

Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek. Bouke is dus zowel SOLO, als met BAND en als THEATER show te boeken!

Legendarisch album van Bouke

Dit bijzondere album van Bouke kreeg de naam 'Bouke at SUN' en bevat een 8-tal songs die werden opgenomen in de legendarische Sun Studio in Memphis (USA). In deze studio, die in 1950 opende, nam Elvis Presley zijn allereerste single ‘’That’s All Right’’ op. Andere artiesten die hier opnamen waren o.a. Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en Roy Orbison maar ook U2 nam hier een van hun belangrijkste albums op. Zanger Bouke kreeg afgelopen jaar de mogelijkheid om één avond lang op te nemen op deze uniek plaats. Weinig muzikanten of zangers uit Nederland hebben deze kans gekregen.

Informatie over Bouke boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bouke boeken

BOUKE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

William Janz boeken bij de Artiestenstal
William Janz Boeken
Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken
Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Charly Luske Boeken bij De Artiestenstal
Charly Luske boeken voor jouw feest

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024