Wilt u Dave roelvink boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Dave Roelvink en een biografie over deze supervette DJ en bekende Nederlander.

Dave Roelvink boeken

In de sporen van zijn vader Dries Roelvink treed hij in de spotlights. Evenals zijn rolmodel weet hij zijn publiek met looks en charisme maar ook af en toe met 'schokkend gedrag' te bekoren.

De populairiteit van Dave Roelvink blijft maar groeien en zijn looks helpen hem daar natuurlijk ook bij. Beroemd en berucht is hij inmiddels bij de jongere generatie en zijn vlogs worden veelvuldig bekeken.

Anno 2022 is Dave Roelvink te boeken met zijn nieuwe show met Saxofonist en Drummer! Vraag naar de mogelijkheden.

DJ Dave Roelvink inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Dave Roelvink te boeken. Wij verzorgen u deze bekende DJ voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en de actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Dave Roelvink voordelig voor uw bedrijfsfeest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo DJ, DJ combi met sax en drummer

Tijdsduur:

1 x 60 min.

Techniek:

Excl techniek

Genre:

Feest DJ, Urban DJ, Evenementen DJ

Stijl:

Bubbling, Moobahton, Eclectic, Urban

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Dave Roelvink?

Bel ons!

artiestenstal

Dave Roelvink biografie

Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen Dave Roelvink met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen.

Looks van Dave Roelvink

De goede looks en het karakter van Dave blijven ook niet onopgemerkt in TV-land. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de TV programma’s als 'Welkom Bij De Kamara’s' en in 'Sterren Springen'. Wanneer de 'Roelvinkjes' in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter.

DJ Dave Roelvink boeken

Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. Na diverse cursussen gevolgd te hebben, en dagenlang oefenen is Dave klaar om zijn kunsten in Nederland ten gehore te brengen. Medio april 2015 begon Dave met het draaien in het land en dat bleek een gouden greep, Dave trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans.

Boek een DJ als Dave Roelvink voor je feest

Er volgde een eigen realityserie op RTL XL ‘Dave Het Huis Uit’ en een TV-serie op RTL5 rondom Dave en broertje Donny. Ook op muzikaal gebied zit hij niet stil. In 2016 kwam de single ‘Koken’ uit, een samenwerking met rapper Bollebof en in 2018 werd zijn single 'Tequila' gereleased, wat een samenwerking is met FMG.

Het nummer 'Tequila' is razend populair bij de jonge generatie en in het uitgaansleven en doet het goed in alle clubs en bars waar deze track gedraaid wordt.

Dave Roelvink boeken

Populairiteit Dave Roelvink

Dave is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar en zijn populariteit groeit enorm! Na een succesvolle deelname aan het programma aan 'Expeditie Robinson', waar we de échte Dave beter hebben leren kennen, is heel Nederland om.Anno 2022 is Dave terug met een nieuwe show waarmee zijn performance naar een nog hoger niveau wordt getild. De Amsterdamse DJ is nu te boeken voor een DJ-set inclusief saxofonist en drums!

Informatie over Dave Roelvink? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dave Roelvink boeken

DAVE ROELVINK BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.