Act:

DJ, Deejay, Drive-Inn

Genre:

Allround, House, Feest

Speelduur:

1 -2 Sets of avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Vanaf 595,-

DJ boeken

DJ boeken voor een feest of evenement

Een bekende DJ boeken of inhuren? Voor bruiloften, verjaardagen, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten? Of zoekt u een DJ in uw muziekcafé, Grand Café of uw (horeca)gelegenheid? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres voor uw mannelijke of vrouwelijke DJs.

De populariteit van de DJ als entertainer is de afgelopen decennia enorm gegroeid. Enkele van 's werelds beroemdste en meest succesvolle artiesten zijn bekender dan ooit. Zoek gewoon willekeurig in de line-ups van immens populaire festivals en je zult zien hoeveel dj's daar headliner zijn. Dit alles betekent dat het DJ-aanbod voor een feest of evenement dat je zelf organiseert ook aanzienlijk is toegenomen.

Daarnaast zijn er veel verschillen tussen de vele DJ's die beschikbaar zijn qua muziekstijl. Als je denkt aan het boeken van een dj, denk je waarschijnlijk aan één of andere vorm van dance of elektronische muziek, maar dat is maar een klein deel van alle beschikbare dj's. Je kunt een DJ boeken voor bijna elk muziekgenre, van hiphop en trendy loungemuziek tot gouden hits en pakkende popmuziek uit de huidige top40. Een DJ huren kan u helpen de perfecte sfeer te creëren.

Bekijk hieronder onze Deejays.

DJ Sparx

DJ Nightshift

DJ Charly Smith

DJ Marcel Post

M.C. Costa

Singer in Suit

Rob van Dijck

DJ Kit-T

El Dani & Dj Mike

DJ Miss Brown

DJ Nick Ende

DJ Seré

Deejay Vince

Amica Nova

De Zingende DJ

DJ Eno-C

Industrial Poët

DJ Dirk

Miss Behave

DJ Wesley

Ronnie Jansen

Lola Carrera

Bert van Gulik

Willem de Wijs

Barry du Nord

Miss Sweety

Sophisticated Live

Mr. Marvin

Dave Roelvink

MissQQLess

Jody Bernal

DJ Silence

DJ Nattal

DJ boeken of inhuren

Bekijk onze selectie van DJ's en hun prijzen. Boek of huur nu je DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ's, bands en artiesten. DJ huren voor een feest? Bekende DJ's, feest DJ's of een female DJ met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons voor iedere gelegenheid en elk budget.

DJ inhuren voor een feest

U kunt bij de Artiestenstal een DJ boeken, voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende DJ's van de radio en televisie of een lokale DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet. Voor een house DJ, feest DJ of een bekende artiest bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres.

DJ's zijn de laatste jaren ongekend populair. Nederlandse DJ's hebben zowel nationaal als internationaal veel succes. Organiseer je binnenkort een festival of een evenement en wil je hiervoor een professionele DJ? De Artiestenstal heeft een ruim aanbod aan verschillende professionele DJ’s die je kunt boeken voor je party of evenement.

Of zoekt u juist die DJ die veel ervaring heeft met het draaien op een bruiloft, waar rustig beginnen belangrijk is, maar dan ook het dak eraf kan draaien? Daarom boekt u uw DJ bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Prijzen van DJ's

De prijzen van een DJ boeken lopen zeer uiteen dit, komt doordat sommige dj's licht en geluid in eigen beheer hebben en dat ook zelf meenemen. Andere DJ's laten de techniek door een extern bedrijf regelen.

Waar van toepassing is, is er vermeld dat de prijs van de DJ inclusief licht, geluid, DJ-Booth en DJ-set is. Deze DJ’s zijn ook te boeken met alleen hun DJ-set zonder licht en geluid, of geheel zonder techniek, in geval het al aanwezig is op locatie. De prijzen hiervan zijn dan op aanvraag.

Er zullen extra kosten voor de nodige techniek bijkomen, indien nodig, bij de DJ’s waarbij aangegeven is dat zij geen licht, geluid en DJ-set bij hun hebben. Deze DJ’s bieden wij exclusief techniek aan omdat zij doorgaans geboekt worden tijdens festivals of feesten waar al de nodige apparatuur al aanwezig is. Denk hierbij aan Houes-DJ’s of bekende DJ’s.

Bij elke DJ wordt dit duidelijk aangegeven op hun eigen pagina en kunt u de keuze maken, met of zonder licht en geluid. Dit is vooral handig op festivals en grote evenementen waar alle apparatuur al aanwezig is en de DJ alleen maar hoeft te komen draaien.

In tegenstelling tot een bruiloft of bedrijfsfeest is het vaak gewenst dat de DJ al zijn apparatuur bij hem heeft. Neem gerust contact op voor advies en vragen over de mogelijkheden en prijzen van onze DJ's.

Flexibiliteit in prijzen en mogelijkheden is het belangrijkste voor uw feest, en dat kunnen wij u bieden.

Voor een compleet overzicht de van prijzen van alle DJ's kunt u hier onze prijslijst als PDF downloaden,

Female Dj

Een spetterende en sexy charmante Female-DJ? Geen probleem voor ons, check onze female-DJ Charly Smith. Of een bom van een DJ als Rob van Dijck, die jarenlange club ervaring heeft en daarnaast ook al meer als duizend feesten met bekende artiesten heeft gedraaid.

Voor iedere gelegenheid een DJ en voor ieder budget de juiste DJ. Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

DJ met muzikant

Enorm trendy en hot is momenteel het boeken van een DJ met een muzikant of meerdere muzikanten en vocalisten. De gekozen combinatie is heel vaak een DJ met Saxofonist, DJ met Zangeres of DJ met een percussionist of drummer. Een mix van al deze combinaties is ook mogelijk wat dan uiteindelijk resulteert in een DJ met een complete band als een geheel.

DJ in combinatie met een (cover)band

Een DJ boeken voor elk feest of evenement is ook mogelijk met een band of coverband. DJ’s zijn razend populair zo hebben ook onze Nederlandse DJ’s een groot succes. Wat we de laatste jaren vaak zien is dat: feesten, evenementen en bruiloften steeds vaker een dj geboekt wordt in combinatie met een coverband. En zo zien we ook steeds vaker een DJ in combinatie met een band of tributeband.

Ook dit zijn een van de mogelijkheden die de Artiestenstal u biedt. Als het nu gaat om een feest DJ een lounge DJ, house DJ of een 80’s, 90’s DJ de keuze is eindeloos. Heeft u liever eerst een goed advies voor het combineren van een DJ met een band, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op, we zijn er voor al uw vragen en wensen.

DJ inhuren?

Bekijk hier onze Deejays playlist via Youtube, en geniet alvast van je favoriete Deejay! Elke DJ heeft uiteraard zijn eigen specialiteit.

Bekijk welke DJ jou gasten aanspreekt, ongetwijfeld zit er een Deejay naar jou keuze tussen.

Female DJ's of Vrouwelijke DJ's, feest DJ's en Allround DJ's, we hebben ze allemaal in huis hier bij de Artiestenstal. Evenals Deejay's die alleen House of Deep House, Underground of Tech House draaien. Dus een Dj inhuren met een handomdraai bij De Artiestenstal.

Wat is een Deejay van oorsprong?

Een Deejay (van Amerikaans-Engelse discjockey) is oorspronkelijk een persoon die platen op een draaitafel draait. Tegenwoordig wordt de afkorting DJ in namen of deejay (met Engelse uitspraak) echter vaker gebruikt. De term DJ wordt nu ook gebruikt om producenten van elektronische muziek aan te duiden. Er zijn Deejays op de radio en in disco's. Sommigen organiseren hun eigen programma's waarin ze alleen optreden en soms andere artiesten of muzikanten uitnodigen.

DJ-optreden

Een DJ is meestal iemand die sinles of albums mixt, meestal uit het dance-genre. In tegenstelling tot een radio-dj die populaire platen draait via een computer, mixt een live-dj met vinylplaten. Het gebruik van laptops neemt echter ook toe door de ontwikkeling van toonhoogteregeling en geluidsmodificatie in de computer. Rond 2010 zijn veel dj's overgestapt op flashdrives, usb-sticks en geheugenkaarten. Tegenwoordig gebruiken live DJ's nog steeds de flexibiliteit van MIDI-controllers, waarvan het "hart" een computer (laptop) is waarop software zoals VirtualDJ draait. Muziek is dan opgeslagen op de harde schijf.

In de jaren zeventig verscheen de dj voor het eerst als een artiest die iets nieuws creëerde met bestaande platen door een opname- en mixtechniek te kiezen. In de danszalen van New York mixten disco-dj's voor het eerst platen, waardoor het einde van de ene plaat het begin van de volgende werd. Dit creëerde de mixtechnieken die tegenwoordig standaard zijn voor elke live DJ.

Deejays in de jaren zeventig

Ook in New York in de jaren zeventig ontstond hiphop toen dj's als Kool Herc nieuwe nummers mixte met stukken van funky en soul platen. DJ Grandmaster Flash ontwikkelde de eerste scratch-technieken die later de standaard zijn geworden voor iedere hiphop DJ.

De selectie van albums en de mixstijl zijn hier erg belangrijk. Elke DJ heeft zijn eigen stijl en wordt vanwege zijn stijl vaak gekozen voor feesten, evenementen, festivals en uitgaansgelegenheden. Sinds de start van housemuziek, eind jaren tachtig, is een deejay zelfs nogpopulairder geworden.

In het dansgenre zijn degenen die eigen werk spelen niet altijd musicerende artiesten maar vooral lokale pub-dj's die muziek van beroemde dj's draaien, hoewel het in veel gevallen door hun is geremixed. Tegenwoordig is de focus meer verschoven naar productie en zijn bijna alle bekende DJ's ook producers die hun eigen tracks creëren en uitbrengen in samenwerking met bekende en minder bekende artiesten en muzikanten. een goed voorbeeld hiervan is Kriss Kross Amsterdam en Afrojack.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband NOTIME boeken
NODA boeken
Coverband Melrose boeken bij De Artiestenstal
Melrose boeken
Steam Sister boeken bij de Artiestenstal
Steam Sister boeken
Coverband The Kellys boeken
The Kellys boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024