DJ boeken of huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Wilt u een Dj in uw muziekcafé, grand café of uw (horeca)gelegenheid? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres voor uw mannelijke of vrouwelijke DJ.

Dj boeken

Bekijk hieronder onze selectie van Dj’s en hun prijzen. Boek of huur nu je DJ bij de Artiestenstal, het betrouwbare boekingsbureau voor DJ’s, bands en artiesten. Bekende Dj’s, feest Dj’s of een female DJ met dampende beats? Je kunt het allemaal vinden bij ons en dat voor elke gelegenheid en elk budget.

Dj boeken Nederland

Rob Toonen

vanaf € 1395,-

Dj boeken Nederland

Singer in Suit

vanaf € 750,-

Dj boeken in Nederland

Dj Charly Smith

vanaf € 475,-

marcel post boeken

Dj Marcel Post

vanaf € 500,-

dj nightshift boeken

Dj Nightshift

vanaf € 450,-

preau drive in boeken

Preau Drive-In

vanaf € 650,-

dj rob van dijck boeken

Rob van Dijck

vanaf € 400,-

female dj Kitty-T boeken inhuren vrouwelijke dj

Dj Kitty-T

prijs op aanvraag

DJ El Dani en Mike Benjamin boeken

El Dani & Dj Mike

vanaf € 375,-

Dj Miss Brown boeken

Dj Miss Brown

€ 750,-

dj nick ende boeken

Dj Nick Ende

vanaf € 100,- p.u.

dj pellis boeken

Dj Pellis

vanaf € 450,-

deejay vince boeken inhuren

DeeJay Vince

€ 550,-

vrouwelijke dj female dj amica nova boeken inhuren

Dj Amica Nova

prijs op aanvraag

DJ Eno-C boeken

Dj Eno-C

prijs op aanvraag

De Zingende DJ boeken

De Zingende Dj

€ 995,-

dj ed van katwijk boeken inhuren

Ed van Katwijk

vanaf € 675,-

Dj Miss Brown boeken

Dj Miss Behave

prijs op aanvraag

DJ Dirk boeken

Dj Dirk

€ 600,-

Feest Dj Wesley boeken

Feest DJ Wesley

prijs op aanvraag

DJ huren voor een feest

U kunt bij de Artiestenstal een DJ huren, voor elk soort feest of evenement en voor elk budget. Bekende Dj’s van de radio en televisie of een lokale DJ die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet. Voor een house DJ, feest DJ of een bekende artiest bent u bij de Artiestenstal aan het juiste adres.

DJ’s zijn de laatste jaren ongekend populair. Nederlandse DJ’s hebben zowel nationaal als internationaal veel succes. Organiseer je binnenkort een festival of een evenement en wil je hiervoor een professionele DJ? De Artiestenstal heeft een ruim aanbod aan verschillende professionele DJ’s die je kunt boeken voor je party of evenement.

Of zoekt u juist die DJ die veel ervaring heeft met het draaien op een bruiloft, waar rustig beginnen belangrijk is, maar dan ook het dak eraf kan draaien? Daarom boekt u uw DJ bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Female Dj

Een spetterende en sexy charmante Female-DJ? Opnieuw geen probleem voor ons, check onze female-DJ Charly Smith. Of een bom van een DJ als Rob van Dijck, die jarenlange club ervaring heeft en daarnaast ook al meer als duizend feesten met bekende artiesten heeft gedraaid.

Voor iedere gelegenheid een DJ en voor ieder budget de juiste DJ. Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

DJ met muzikant

Enorm trendy en hot is momenteel het boeken van een DJ met een muzikant of meerdere muzikanten of vocalisten. De gekozen combinatie is heel vaak een DJ met Saxofonist, DJ met Zangeres of DJ met een percussionist of drummer. Een mix van al deze combinaties is ook mogelijk wat dan uiteindelijk resulteerd in een DJ met een complete band als één geheel.

DJ in combinatie met een (cover)band

Een DJ inhuren voor elk feest of evenement en iedere gelegenheid. DJ’s zijn de laatste jaren razend populair zo hebben ook onze Nederlandse DJ’s een groot succes zowel nationaal als internationaal. Wat we de laatste jaren vaak zien is dat er op feesten, evenementen en bruiloften steeds vaker een dj geboekt wordt. En zo zien we ook steeds vaker een DJ in combinatie met een (cover)band.

Ook dit zijn een van de mogelijkheden die de Artiestenstal u biedt. Als het nu gaat om een feest DJ een lounge DJ, house DJ of een 80’s 90’s DJ de keuze is eindeloos. Heeft u liever eerst een goed advies voor het combineren van een DJ en een band, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op, we zijn er voor al uw vragen en wensen.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!

Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu