Wilt u Miss Montreal boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Miss Montreal en een biografie over deze fantastische zangeres.

Miss Montreal boeken

Als Miss Montreal (Sanne Hans) in 2008 tijdens een uitzending van 'De Wereld Draait Door' haar debuutsingle 'Just A Flirt' presenteert wordt zij door 3FM DJ Giel Beelen opgemerkt. Hierdoor krijgt haar lied een boost en maakt Nederland kennis met deze fantastische zangeres. Haar debuutsingle blijft vervolgens 33 weken lang in de hitlijsten staan.

Inmiddels is de Hardenbergse Sanne Hans a.k.a Miss Montreal een niet meer weg te denken artiest en zangeres in de Nederlandse muziekindustrie. Heel karakteristiek is haar sterke live performance en stevige vocale kwaliteiten.

Zangeres Miss Montreal inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Miss Montreal te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest in een akoestische setting van 3 personen of compleet met live band. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u Miss Montreal bij ons boekt voor uw feest of event.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Akoestische setting óf met live band

Tijdsduur:

Akoestisch 1 x 30 min.

Live band 1 x 60 min.

Techniek:

Incl geluid tot 500 pers,

live band excl geluid

Genre:

Zangeres, Popzangeres

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • openbaar alleen met live band
  • incl licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Miss Montreal?

Bel ons!

artiestenstal

Miss Montreal biografie

Na haar introductie aan het nederlandse publiek in 2008 scoort deze zangeres platina en gouden platen met de hits ‘Hoe’ (ft. Nielson), 'Till The Sun Comes Up', 'A Millon Ways' en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf).

Miss Montreal boeken met live band

Samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink  (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt Miss Montreal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland.

Miss Montreal boeken op jouw event

Het meisje uit het oosten, zoals Sanne Hans wordt genoemd, blijft nuchter onder het succes en organiseert al jaren haar eigen festival ‘Bierpop,’ waarbij ze headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk weet aan te trekken. De veelzijdige frontvrouw was daarnaast drie seizoenen actief als Jurylid bij 'De beste singer-songwriter van Nederland' en 'The Voice Of Holland', en zet zich in als ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds. De komende jaren richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek.

Miss Montreal inhuren voor ieder gelegenheid

Miss Montreal boeken als zangeres in een akoustische setting of zangeres met liveband? Informeer naar de boekinsopties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Miss Montreal boeken

Informatie over Miss Montreal? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Miss Montreal boeken

MISS MONTREAL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.