Urban Artiesten en Rappers boeken voor een feest, zakelijk event, bedrijfsfeest of evenement? Staat de act die je zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op en we verzorgen de Urban-act of Rap-act die je graag wilt boeken. Bij de Artiestenstal kunt u voor de actuele gage een bekende of minder bekende Urban Artiesten en Rappers boeken voor elk feest en iedere gelegenheid.

Urban Artiesten en Rappers boeken

Bent u op zoek naar een bekende Urban artiest of minder bekende urban act of rapper? In Nederland en België, boek ze vandaag nog bij de Artiestenstal. We staan 7 dagen per week voor uw klaar! Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom denken we bij het boeken van een Urban Artiest met u mee. Deskundigheid op het gebied van entertainment en een actuele en eerlijke prijs voor de artiesten zijn de elementen waarmee je je onderscheidt van andere artiestenbureaus. We vinden een goed betrouwbaar advies en een transparante uitleg over afspraken en prijzen het allerbelangrijkste deel van onze werkzaamheden.

Brace boeken

Brace

Bizzey boeken

Bizzey

Ronnie Flex

Ronnie Flex

Tabitha boeken

Tabitha

Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink

Frenna boeken

Frenna

Lange Frans boeken

Lange Frans

Kenny B boeken

Kenny B

Glen Faria boeken

Glen Faria

Famke Louise boeken

Famke Louise

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie

Yes-R boeken

Yes-R

Gers Pardoel boeken

Gers Pardoel

Snelle boeken

Snelle

Jody Bernal boeken

Jody Bernal

Kris Kross Amsterdam boeken

Kris Kross Amsterdam

Brace boeken

Brace

Lange Frans & Baas B boeken

Lange Frans & Baas B

Ronnie Flex

Ronnie Flex

Bizzey boeken

Bizzey

Urban Artiest en Rapper boeken?

Waarom een Urban Act boeken bij de Artiestenstal?

Met onze ervaring en uitgebreid netwerk mogen we ons zeker een betrouwbare partner noemen. Een Urban artiest of Rapper boeken, dan bent u bij de Artiestenstal dus aan het vertrouwde adres en betaalt u dus nooit te veel voor uw favoriete Urban artiest, dj of band. Zo kunnen we alle artiesten voor u boeken tegen de actuele gage prijs.

Elke band, dj of artiest op deze site hebben we persoonlijk live zien optreden. En natuurlijk met velen al meerdere keren mee samengewerkt. Dit bouwt natuurlijk een zakelijke, maar ook persoonlijke band tussen de artiesten, bands en dj's en de Artiestenstal op. Hierdoor stelt de artiest zich ook altijd wat flexibeler op tegenover de wensen die we van een klant doorgeven.

Voordelig Urban Artiesten en Rappers boeken

Omdat we direct contact hebben met de artiest zelf of zijn vertegenwoordiger zullen er geen extra kosten of een meerprijs berekend worden. Alle kosten en provisies zijn altijd bij de prijs inbegrepen en daarom is de prijs altijd gelijk, ook als u zelf rechtstreeks de artiest zou proberen te boeken. Hierdoor wordt het ineens belangrijk dat u een goede aanspreekpartner heeft. Deze neemt u al de zorgen en problemen die bij het boeken van een artiest opduiken uit handen, en het kost u niets extra!

Urban Artiesten en Rappers boeken bij de Artiestenstal

Voor nog meer informatie neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of voor boekingsinformatie over een van onze Urban acts, bands, dj's of artiesten. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Zo proberen we voor iedereen en voor elk budget een Urban artiest aan te bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we doen ons best om voor iedereen een passende artiest te verzorgen. De prijzen van artiesten verschillen enorm, hoe populairder een artiest word hoe meer zijn optreden zal kosten.

Staat de Urban Artiest of Rapper die u graag wilt boeken er niet bij? Neemt u dan toch contact met ons op, want ook deze artiesten kunnen we voor u verzorgen!

Ook de grote bekende bands of bekende artiesten. We kunnen dit uitstekend voor u verzorgen, informeer voor beschikbaarheid en naar de prijs. Dit kan gemakkelijk via het contact formulier, e-mail of bel ons op 06 53 12 6857 Onze entertainment specialist is u graag van dienst.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.