Wilt u Vinzzent boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Vinzzent en een biografie over deze sympathieke Nederlandse zanger.

Vinzzent boeken

Deze gezellige Nederlandse zanger Vinzzent, met zijn superleuke repertoire, is een onmisbaar ingredient bij een geslaagd Nederlands feestje wilt. Door nu Vinzzent te boeken boekt u tevens 100% feestgarantie uw gasten.

Nederland maakt kennis met Vinzzent door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival van 2010. Snel na zijn deelname volgt ‘Dromendans’ en in een klap was Vinzzent bekend in Nederland. Dromendans werd zelfs zo’n grote hit dat hij de gouden status bereikt.

Nederlandse Zanger Vinzzent boeken

Hier vind u de actuele informatie om Vinzzent te boeken. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Vinzzentk voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 300 pers.

Genre:

Zanger, Nederlandse zanger, Feestzanger

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 1.795,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Vinzzent?

Bel ons!

artiestenstal

Vinzzent biografie

Vincent Claase, geboren in de Achterhoek, was reeds in zijn prille jeugd gefascineerd door muziek. Aanvankelijk gestart als studiotechnicus in zijn eigen opname studio startte hij in 2006 zijn solocarriere met ‘Laat me gaan ‘. Gevolgd door het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ . In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met ‘Alles wat ik hebben wil’.

Nationaal Songfestival

Begin 2010 neemt Vinzzent met zijn versie van het door Pierre Kartner geschreven lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ deel aan het Nationaal Songfestival. Het publiek koos hem als winnaar. Helaas was dat niet genoeg om ons land te vertegenwoordigen in Oslo. Na dat optreden stroomden de aanvragen binnen.

Boekingen van Vinzzent

Vinzzent gaat onverminderd door en lanceert kort na het NSF zijn single ‘Dromendans’, dat meteen een enorme hit werd. Dit lied ‘Dromendans’ wordt overal gespeeld in kroegen, feesttenten en op vakantiebestemmingen. Er worden zelfs diverse filmpjes op YouTube gezet van mensen die het nummer zingen. Als hoogtepunt dansten 2500 studenten in Tilburg tegelijkertijd hun eigen Dromendans tijdens een optreden van Vinzzent.

Nederlandse Top Hit Dromendans

Het inspireert in november 2011 DJ’s Coen en Sander tot de actie ‘Met Vinzzent het land in’. Met als gevolg een re-release van ‘Dromendans’ welke opnieuw de top 10 van de nationale top 100 binnen knalt.

Boek Vinzzent bij de Artiestenstal

Niet alleen vrolijke swingende nummers brengt Vinzzent ten gehore, maar hij is ook in staat gevoelige nummers te brengen. Hij zingt eigen nummers maar ook veel bekende covers.

Vinzzent boeken

Vinzzent boeken of inhuren voor je feest

Overal waar Zanger Vinzzent op het podium staat, staat de ’’ tent’’ op zijn kop en zingt het publiek luidkeels al zijn nummers mee.

Informatie over Vinzzent? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

VINZZENT BOEKEN