5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist

Genre:

Nederlands, feestmuziek, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.195,-

Ray Benjamin boeken

Ray Benjamin

Ray Benjamin boeken of inhuren voor een live optreden op uw feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Ray benjamin en nog een stukje biografie over deze fantastische zanger.

Ray Benjamin boeken

Deze jonge frisse en fantastische zanger is al lang een favoriet van De Artiestenstal. Vele malen heeft Ray met succes voor ons op verschillende podia mogen staan. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement is, hij weet altijd het publiek te bekoren. Zijn krachtige stem en goede looks en uitstraling maken hem een publiekslieveling.

Nieuwe single 2023 Ray Benjamin

Ray Benjamin zijn laatste nieuwe single is uitgekomen op 20 Januari 2023 met de titel “Drink, Leef en pluk de dag”. Hierboven ziet u de clip van dit supergave nummer. Het is nu al direct in elk café te horen en zal zeker de nederlands-talige hitlijsten bestormen. Het is een heel pakkend nummer wat iedereen lekker makkelijk mee kan zingen en velen zich mee kunnen identificeren.

Volkzanger boeken

Hier op deze pagina vind u de actuele boekingsinformatie van Ray Benjamin. Boek Ray Benjamin bij ons voor de actuele gage voor uw feest of evenement. Wij verzorgen u deze top artiest voor iedere gelegenheid en elk feest. U kunt Rau Benjamin boeken voor de actuele gage, informeer voor de mogelijkheden!

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist

Genre:

Nederlands, feestmuziek, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.195,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 250 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Ray Benjamin?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Ray Benjamin boeken

Ray Benjamin biografie

Op 2 december 1997 werd Ray geboren in Leiden. Hij werd haast zingend opgevoed, omdat zijn vader op dat moment een druk artiest was heb hij het letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen.Toen hij 4 jaar was heeft hij zelfs een liedje met zijn vader opgenomen in de Westcourt studio van zijn grote voorbeeld Mike Peterson.

In zijn vaders café

In 2008 opende de deuren van Cafe M’n Schoonmoeder in Leiden. Dit was het café van zijn vader met ieder weekend live artiesten. Hoewel hij toen pas 11 jaar oud was, was hij regelmatig achter de bar te vinden met een microfoon in zijn handen en zong hij vaak liedjes met de artiesten die bij hun in het Café kwamen zoals Willem Barth, Bouke en Django Wagner en natuurlijk met zijn vader.Hij vond het steeds leuker om te zingen en het vermaken van het publiek en dit deed hij dan ook met veel plezier. Iets wat hij tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Het plezier dat deze topzanger heeft in zijn optredens spettert ervan af als hij zijn powerstem laat galmen.

Ongekend talent

Ray deed mee aan diverse talentenjachten en werd steeds enthousiaster. Tegen zijn verlies kon hij niet zo goed dus haalde hij iedere keer het beste uit zichzelf wat resulteerde dat hij van de 8 talentenjachten waar hij aan meedeed 6x met de eerste prijs naar huis ging waaronder de gewaardeerde talentenjachten “de stem van het Rembrandtplein” en “de Koperen vis Live”

Op zijn 13e op het podium

Op zijn 13de was zijn vader geboekt voor een optreden in Cafe de Volendammer in Hoorn. Zoals altijd haalde hij hem bij het laatste liedje op het podium om samen een liedje te zingen. Frank van Etten die ook aanwezig was hoorde hem daar voor de eerste keer zingen. Hij was zo enthousiast en vroeg aan z`n vader om eens samen naar zijn studio in Apeldoorn te komen om het èèn en ander te bespreken. Na dit gesprek bood Frank hun een contract aan en schreef en produceerde voor Ray “Kus kus en streel me”. Zijn eerste single was geboren.

Ray Benjamin boeken doe je bij De Artiestenstal

Toen bleef het een jaartje stil. Ray trad veel op maar wist niet goed welke kant hij op wilde qua muziekstijl. Na een gesprek met zijn maatje Wesley Klein kwam het idee voor de single “Alleen jij”. Linda Baarbe heeft de tekst geschreven en het nummer is geproduceerd door Manfred Jongenelis. Karl Kaspers van Kaska is verantwoordelijk voor de geweldige clip, net zoals de eerste 2 singles. Arno Fielemon van FM Events was de man die hem hierin enorm heeft gesteund waardoor “Alleen jij” eenfeit was. Op dit moment ben ik weer terug op het “oude nest’. Inmiddels zijn wij opnieuw de studio ingedoken bij Hans Aalbers om een nieuwe single op te nemen. We hebben in samenwerking met Tom Peters en tekstschrijver Hans Louws “Viva La Vida” opgenomen, een liedje met Zuid-Amerikaanse invloeden en word gezien als een kanshebber door de kenners. deze single komt 13 september in de landelijke release, Op dezelfde dag zal ook de Remix versie van “Alleen jij” verschijnen die gemaakt is door Dj Rob van Dijck.Naast de vele optredens door het hele land ben ik alweer druk bezig met de opvolger hiervan die in januari 2018 uit zal komen.

Ray Benjamin op TV

Na het succes van alle talentenjachten en zijn eerste single, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zijn vader had hem zonder dat hij het wist opgegeven voor de auditie`s van het SBS6 programma “Bloed zweet en tranen” en schopte hij het tot de televisie opnames. Als zevende (van de vijftien kandidaten) moest hij het podium op. De jury was laaiend enthousiast en Ray kreeg van Xander de Buisonje, Roxanne, André Hazes jr en Lange Frans een staande ovatie en zo geschiedde het dat hij tot het einde van de show in de hotseat mocht blijven zitten. En doorging naar de kwartfinale. Helaas eindigde het avontuur voor hem in de kwartfinale na een battle tegen Mike Peterson. Maar het was zeker het begin van iets moois want Ray kreeg door zijn optreden in dit programma een platencontract aangeboden bij het gerenommeerde

NRGY Music en mocht hij optreden in een uitverkocht AHOY, de afterparty van de toppers en het Jordaanfestival.

Een aantal maanden na “Bloed zweet en tranen” bracht hij zijn tweede single uit; “Ik wil graag van je houden” .

Thomas Berge en Billy Dans

In 2019 is Ray een nieuwe weg ingeslagen en heeft hij een contract getekend bij FM Records, een onderdeel van FM Events die tevens de boekingen verzorgen. Door deze samenwerking aan te gaan is Ray in contact gekomen met Thomas Berge en Billy Dans die speciaal vóór en over Ray zijn nieuwe single ‘Het Leven Gaat Door’ hebben geschreven en geproduceerd. Ray over zijn single: “Met alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven”, heb ik van mijn vader altijd geleerd.

Ray Benjamin boeken voor je feest

Beluister de nieuwste single 2021 van Ray Benjamin ‘Ik Leef vanaf Vandaag’ hier op onze website! Deze topper blijft steeds weer goede tracks uitbrengen. Wilt u Ray Benjamin boeken of inhuren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement?

Neem dan snel contact met ons op en wij verzorgen u deze jonge top artiest. Artiesten boek je snel en voordelig bij De Artiestenstal.

Informatie over Ray Benjamin? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ray Benjamin boeken

RAY BENJAMIN BOEKEN

Reviews van boekers

Ray geboekt voor ons huwelijksfeest

16 november 2021

Wat een geweldige zanger is Ray Benjamin. Hij heeft opgetreden op onze bruiloft en we hebben de avond van ons leven gehad mede dankzij deze gave zanger!

Natasja

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Wesley Klein boeken bij De Artiestenstal
Wesley Klein boeken
Jan Biggel boeken
John de Bever boeken
John de Bever boeken voor je feest
Maico boeken
Maico boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024