Ray Benjamin boeken of inhuren voor een live optreden op uw feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar je elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Ray benjamin en nog een stukje biografie over deze fantastische zanger.

Ray Benjamin boeken

Single van Ray Benjamin in 2020

Ray Benjamin zijn laatste nieuwe single is uitgekomen op 23 Januari 2020 met de titel “dacht jij dat echt”. Hieronder ziet u de clip van dit supergave nummer. Het is nu al direct in elk café te horen en zal zeker de nederlandstalige hitlijsten bestormen. Het is een heel pakkend nummer wat iedereen lekker makkelijk mee kan zingen en velen zich mee kunnen identificeren.

Volkszanger Ray Benjamin boeken

Hieronder vind u de actuele boekingsinformatie van Ray Benjamin. Boek Ray Benjamin voordelig bij ons voor uw feest of evenement. Wij verzorgen u deze top artiest voor iedere gelegenheid en elk feest.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 250 pers.

Genre:

Volkszanger

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

€ 1.195,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een live band
  • licht en geluid boven 250 man
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ray Benjamin?

bel ons!

artiestenstal

Ray Benjamin biografie

Op 2 december 1997 werd Ray geboren in Leiden. Hij werd haast zingend opgevoed, omdat zijn vader op dat moment een druk artiest was heb hij het letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen.Toen hij 4 jaar was heeft hij zelfs een liedje met zijn vader opgenomen in de Westcourt studio van zijn grote voorbeeld Mike Peterson.

Bij zijn vader in het Café

In 2008 opende de deuren van Cafe M’n Schoonmoeder in Leiden. Dit was het café van zijn vader met ieder weekend live artiesten. Hoewel hij toen pas 11 jaar oud was, was hij regelmatig achter de bar te vinden met een microfoon in zijn handen en zong hij vaak liedjes met de artiesten die bij hun in het Café kwamen zoals Willem Barth, Bouke en Django Wagner en natuurlijk met zijn vader.Hij vond het steeds leuker om te zingen en het vermaken van het

publiek en dit deed hij dan ook met veel plezier. Iets wat hij tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Het plezier dat deze topzanger heeft in zijn optredens spettert ervan af als hij zijn powerstem laat galmen.

Ongekend talent

Ray deed mee aan diverse talentenjachten en werd steeds enthousiaster. Tegen zijn verlies kon hij niet zo goed dus haalde hij iedere keer het beste uit zichzelf wat resulteerde dat hij van de 8 talentenjachten waar hij aan meedeed 6x met de eerste prijs naar huis ging waaronder de gewaardeerde talentenjachten “de stem van het Rembrandtplein” en “de Koperen vis Live”

Ray Benjamin boeken

Op zijn 13e

Op zijn 13de was zijn vader geboekt voor een optreden in Cafe de Volendammer in Hoorn. Zoals altijd haalde hij hem bij het laatste liedje op het podium om samen een liedje te zingen.Frank van Etten die ook aanwezig was hoorde hem daar voor de eerste keer zingen. Hij was zo enthousiast en vroeg aan z`n vader om eens samen naar zijn studio in Apeldoorn te komen om het èèn en ander te bespreken. Na dit gesprek bood Frank hun een contract aan en schreef en produceerde voor Ray “Kus kus en streel me”. Zijn eerste single was geboren.

Eerste single

Na het succes van alle talentenjachten en zijn eerste single, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zijn vader had hem zonder dat hij het wist opgegeven voor de auditie`s van het SBS6 programma “Bloed zweet en tranen” en schopte hij het tot de televisie opnames.

Als zevende (van de vijftien kandidaten) moest hij het podium op. De jury was laaiend enthousiast en Ray kreeg van Xander de Buisonje, Roxanne, André Hazes jr en Lange Frans een staande ovatie en zo geschiedde het dat hij tot het einde van de show in de hotseat mocht blijven zitten.

Ray Benjamin op TV

En doorging naar de kwartfinale. Helaas eindigde het avontuur voor hem in de kwartfinale na een battle tegen Mike Peterson. Maar het was zeker het begin van iets moois want Ray kreeg door zijn optreden in dit programma een platencontract aangeboden bij het gerenommeerde

NRGY Music en mocht hij optreden in een uitverkocht AHOY, de afterparty van de toppers en het Jordaanfestival.

Een aantal maanden na “Bloed zweet en tranen” bracht hij zijn tweede single uit; “Ik wil graag van je houden” geschreven en geproduceerd door Tom Peters en Hans Aalbers.

Ray Benjamin boeken

Ray Benjamin boeken doe je bij De Artiestenstal

Toen bleef het een jaartje stil. Ray trad veel op maar wist niet goed welke kant hij op wilde qua muziekstijl. Na een gesprek met zijn maatje Wesley Klein kwam het idee voor de single “Alleen jij”. Linda Baarbe heeft de tekst geschreven en het nummer is geproduceerd door Manfred Jongenelis. Karl Kaspers van Kaska is verantwoordelijk voor de geweldige clip, net zoals de eerste 2 singles. Arno Fielemon van FM Events was de man die hem hierin enorm heeft gesteund waardoor “Alleen jij” eenfeit was. Op dit moment ben ik weer terug op het “oude nest’. Inmiddels zijn wij opnieuw de studio ingedoken bij Hans Aalbers om een nieuwe single op te nemen.

We hebben in samenwerking met Tom Peters en tekstschrijver Hans Louws “Viva La Vida” opgenomen, een liedje met Zuid-Amerikaanse invloeden en word gezien als een kanshebber door de kenners. deze single komt 13 september in de landelijke release, Op dezelfde dag zal ook de Remix versie van “Alleen jij” verschijnen die gemaakt is door Dj Rob van Dijck.Naast de vele optredens door het hele land ben ik alweer druk bezig met de opvolger hiervan die in januari 2018 uit zal komen.

Ray Benjamin power stem

In onderstaande clip laat Ray zien dat hij ook het engelse repertoire van grootheden beheerst. Hier komt zijn krachtige powerstem echt tot uiting.

De Artiestenstal hoopt u een keer te zien bij een van Ray Benjamin zijn optredens in het land. Hier kunt u zich dan overtuigen van zijn talent, en als overtuigd bent neemt u dan contact met ons op. Wij gaan dan voor u aan het werk en zullen Ray Benjamin voor u boeken voor een scherpe prijs en met solide afspraken met betrekking tot zijn optreden tijdens uw feest of evenement

Thomas Berge en Billy Dans

In 2019 is Ray een nieuwe weg ingeslagen en heeft hij een contract getekend bij FM Records, een onderdeel van FM Events die tevens de boekingen verzorgen. Door deze samenwerking aan te gaan is Ray in contact gekomen met Thomas Berge en Billy Dans die speciaal vóór en over Ray zijn nieuwe single ‘Het Leven Gaat Door’ hebben geschreven en geproduceerd. Ray over zijn single: “Met alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven”, heb ik van mijn vader altijd geleerd.

Beluister de nieuwste single 2021 van Ray Benjamin ‘Ik Leef vanaf Vandaag’ hier op onze website! Deze topper blijft steeds weer goede tracks uitbrengen.

Ray Benjamin boeken

Wilt u Ray Benjamin boeken of inhuren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement?

Neem dan snel contact met ons op en wij verzorgen u deze jonge top artiest. Artiesten boek je snel en voordelig bij De Artiestenstal.

Ray Benjamin boeken

RAY BENJAMIN BOEKEN

Snel een vraag over Ray Benjamin? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.