Wilt u Desray boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Desray en een biografie over deze grandioze zangeres.

Desray boeken

In de negentiger jaren van de vorige eeuw domineerde Desray met 2 Brothers on the 4th Floor de hitlijsten van Nederland én erbuiten. Naast dit commerciële succes is gebleken dat Desray een fantastische zangeres is die op iedere gelegenheid kan schitteren. Of het nu een groot evenement met 10.000 bezoekers is of een intieme setting van een privéfeest of bedrijfsfeest.

De veelzijdige artieste Desray heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de muziekwereld. Ze heeft geleerd om in volle overgave al haar emoties in de muziek over te brengen. Haar stem en haar muziek neemt je voor dat korte ogenblik even met haar mee op deze avontuurlijke en muzikale reis.

Zangeres Desray boeken

Hier vind u de actuele informatie om Desray te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Desray boeken voor uw feest of evenement, voor de actuele gage en prijs, bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl geluid, inprikset

Genre:

Zangeres - 90's, 00's en Dance

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 2.275,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Desray?

Bel ons!

artiestenstal

Desray biografie

In 1988 begon het succes voor Desray. Op 18-jarige leeftijd won zij de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer ‘They Don’t Play Our Lovesong Anymore’ van Anita Meijer. In de grote finale behaalde ze de derde plaats en werd hierna meteen ingelijfd in de stal van Joop van den Ende. Zo begonnen de vele optredens in het land en werkte ze al snel samen met grote artiesten.

2 Brothers on the 4th Floor

Vanaf 1993 vormt ze samen met rapper D-Rock de formatie 2 Brothers On The 4th Floor. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord. Ze ontvingen 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds succesvol en treden zij nog zeer regelmatig op, zowel in binnen- als in het buitenland.

Desray domineert in de 90's

In de jaren 90 domineerde niet alleen Desray met 2 Brothers On The 4th Floor de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. De acts 2 Unlimited en T-Spoon waren ook immens populair. De drie formaties zijn goed voor 45 hits waarvan maar liefst 29, top 10 noteringen. De drie dance diva’s, Desray, Anita en Estelle besluiten dan ook in 2002 om alle hits uit die fantastische jaren 90 te laten herleven in één wervelende show. Met de act Diva’s of Dance treden zij tien jaar lang op, in zowel binnen- als buitenland.

Vocal Coach Desray boeken

Naast de optredens als ‘Dance Diva’ gaat Desray ook vocal coaching geven. Afgestudeerd in 1996 met een 10 Cum-Laude aan het Hilversumse conservatorium en volgde daarna masterclasses acteren en zang bij onder andere Vera Mann en Lucia Marthas. Bovendien maakt ze naast haar solo carrière, deel uit als zangeres van verschillende groepen en doet ze talloze studiowerkzaamheden, waaronder het inzingen van radiojingles voor Radio 2, 538 en 3FM.

Door haar ervaring weet Desray precies de kneepjes van het vak over te brengen en is zij te zien in 2010 als vocalcoach in de Tros serie ‘Academie van Sterren’.

Boek Desray bij de Artiestenstal

De wens van Desray om mensen bijeen te brengen door middel van muziek in een goede omgeving en warme sfeer wordt steeds groter. Zorgvuldig zoekt ze repertoire uit en verzamelt ze de beste muzikanten bij elkaar. De maandelijkse jamsessie ‘Desray and Friends’ wordt in 2008 geboren. Bijgestaan door talloze muziekvrienden waaronder Do, Angela Groothuizen, Edwin Evers, Nurlaila Karim, Hugh Kanza en vele anderen, slaagt Desray er elke keer in om een bijzonder concert neer te zetten!

Concerten van Desray

De ambities van Desray worden steeds omvangrijker en haar verlangens om eigen mooie producties te maken worden steeds groter. Muziek maken is haar uitlaatklep, bijna een meditatie. Ze krijgt er steeds meer voldoening van als ze mensen kan laten genieten van haar stem, haar muziek omringt in een goede warme sfeer vol energie en even stil staan bij het leven.

Desray boeken

Desray boeken of inhuren voor je feest

Stilstaan bij het leven doet Desray heel vaak. Vol energie heeft ze dan ook een aantal goede doelen gesteund. In de jaren negentig verleend ze haar stem aan het nummer “Starmaker”. De opbrengst van deze hit komt ten goede aan de kinderen in de Derde Wereld. Even later zingt ze samen met onder andere Marco Borsato, Syb van der Ploeg en Herman Brood, de single ‘Voorgoed”. Aan deze opname werkt ze belangeloos mee voor het War Child project van Bart de Graaf’s omroep BNN.

Desray en goede doelen

Eind 2000 neemt ze de single op; ‘Trip down the map of Africa’ en vraagt ze aandacht voor de campagna ‘Hygiëne Helpt’ voor Afrika. Ze bewerkstelligt met haar initiatief ‘Sing That Song’ de langste online sing a long ooit en vestigd hiermee een record voor het project ‘Hygiëne Helpt’. Begin 2013 doet ze mee aan de ‘Scandinavian Roadtrip’, een spannende autorit van 7000 km door Scandinavië. De inzet van deze bijzondere reis kwam ten goede aan de Stichting A.L.S.
Nog steeds aan bal als zangeres
Desray; een groot artiest die enorme bekendheid kreeg in de dance scene met 2 Brothers On The 4th Floor. Ze reisde de hele wereld over; van Noorwegen tot Afrika, van Venezuela tot Canada. Mega-optredens, gouden platen en awards. Wat nog niet iedereen weet is dat ze ook heel klein en ontroerend kan zijn... Dat bewijst Desray als ze meedoet in 2012 met het programma ‘The Winner Is’ en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt. Ze maakt hiermee enorme indruk en wint met 101 tegen 0 stemmen van de jury. Anno 2021 staat Desray nog steeds op de bühne en heeft nog steeds een prachtige stem en uitstraling op het podium. Een rasartieste en performer in hart en nieren.

Informatie over Desray? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Boek Deray

DESRAY BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.