Gelegenheid:

Bedrijfsfeesten

Genre:

Coverbands, tribute bands, catering, themabands, locatie, (bekende) artiesten, DJ's

Speelduur:

Van 1 set tot avondvullend

Techniek:

Incl. of excl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

Bedrijfsfeesten

Entertainment voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest

Bedrijfsfeesten plannen en organiseren, dat kan samen met de artiestenstal! Boek uw entertainment voor uw bedrijf bij ons en laat u adviseren over uw thema-avond. Of u nu een conferentie of een golftoernooi organiseert, bedrijven gebruiken bedrijfsevenementen om mensen met elkaar in contact te brengen om interpersoonlijke relaties te ontwikkelen die in een gestructureerde kantooromgeving niet zouden kunnen bestaan. Hier is een blik op de verschillende soorten zakelijke evenementen.

Bedrijfsfeest

Het hele jaar werkt iedereen hard in het bedrijf en dan is het tijd voor een feestje! Elk bedrijf beloond zijn personeel graag met een mooi feest. Of het nu een eindejaarsfeest, een kerstborrel of gewoon het jaarlijkse feest van het bedrijf is, iedereen verheugt zich erop.

Maar wat gaan we nu doen dit jaar? Wordt het een après-ski party of juist een elegant thema? Of is het weer die tijd van het jaar waar de kerstman om de hoek komt kijken?

Niet eenvoudig zou je zeggen, maar dat is het wel als de Artiestenstal het voor u mag regelen. Wij nemen het werk uit u handen en overleggen elke stap met de feestcommissie. Ben jij de aangewezen persoon die het dit jaar allemaal moet regelen? Neem dan met ons contact op, en wij gaan samen het mooiste en leukste feest bedenken.

Een feest voor je bedrijf op lokatie

Het eerste item op de checklist is vaak de lokatie van het feest. Dit kan natuurlijk in het bedrijf zelf zijn, maar ook buiten de deur op een mooie lokatie. Houd u het in uw eigen bedrijf dan toveren wij uw bedrijfshal -of loods om in een ware feestzaal. Natuurlijk geheel in het thema dat u wenst voor deze dag.

Maar ontvang je liever je gasten buiten het bedrijf, tenslotte is iedereen al het gehele jaar daar, dan kunnen wij je ook daarmee helpen. Wij werken met veel locaties samen en vinden altijd wel de geschikte feestlocatie met het juiste thema.

bedrijfsfeest bedrijfshal personeelsfeest decor

Thema feesten voor uw bedrijf

personeelsfeest bedrijfsfeest organiseren

Het perfecte feest voor je bedrijf

Het thema is natuurlijk heel belangrijk voor uw feest én voor uw gasten. Wat voor party gaat het worden? Een Après-ski party of liever een American Party? De keuzes zijn aan u en zijn ongelimiteerd.

Diverse bedrijven die decors verzorgen staan ook in ons bestand en deze kunnen wij altijd inschakelen om uw eigen bedrijfshal te versieren. Een winterwonderland of gewoon vol met ballonnen en vlaggetjes? Het maakt niet uit, het is allemaal mogelijk al u uw feest met ons samen organiseert.

Een winterwonderland of gewoon vol met ballonnen en vlaggetjes? Het maakt niet uit, het is allemaal mogelijk al u uw feest met ons samen organiseert.

Catering bedrijfsfeesten

Het tweede punt wat zeker heel belangrijk is, is natuurlijk de catering. Wat wordt er gegeten? Een warm of koud buffet of gewoon lekker simpel met hapjes en bitterballen. Complete cateringbedrijven kunnen wij voor u inschakelen en de avond laten verzorgen van genoeg eten en drinken. En dit alles in het thema van uw feest.

En dan gaan we natuurlijk kijken naar het entertainment voor de avond of middag. Nemen we een dj of een band? Een coverband of een tributeband? Of laten we een DJ én een band avondvullend spelen en nemen we een bekende solo-artiest voor een korte maar spetterende show? Ook hierin is de keuze heel groot en zijn de combinaties allemaal mogelijk. Wiij hebben de juiste entertainment voor ieder feest of personeelsfeest.

catering bedrijfsfeest personeelsfeest

Catering voor feesten

Vertel ons uw wensen en wij maken ze waar!

Informatie zakelijk evenement

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Sven the Pianoman boeken bij de Artiestenstal
The Gentlemen boeken
bedrijfsfeesten en meer
Bedrijfsfeesten
Dont Doubt boeken bij De Artiestenstal
Don’t Doubt boeken
Wolter Kroes boeken
Wolter Kroes boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024