Bekende bands boeken voor uw privé-feest, bedrijsfeest of evenement? Boek hier uw bekende band voor een scherpe prijs en met goede afspraken. Neem gerust contact met ons op voor vragen en vertel ons uw wensen.

Bekende bands boeken

Hieronder vind u een selectie bekende bands met hun actuele prijzen en boekingsinformatie. Voor de meeste bands zal 'prijs op aanvraag' gelden omdat het erg moeilijk is om een vaste prijs voor deze bekende bands te geven. Het hangt immers van erg veel factoren af wat de uiteindelijke prijs zal worden. En wij willen u geen verkeerde prijzen voorschotelen en er later op terug moeten komen. Wilt u een scherpe offerte voor een bekende band, neem dan even contact met ons op en wij gaan voor u aan het werk!

3JS Boeken

3JS

Van Dik Hout boeken

Van Dik Hout

blof boeken artiestenstal

Bløf

De Kast boeken

De Kast

Edwin Evers band boeken

Edwin Evers band

DI-RECT boeken

DI-RECT

Racoon boeken

Racoon

OG3NE boeken voor je event bij De Artiestenstal

Og3ne

Within Temptation boeken

Within Temptation

Rowen Heze boeken

Rowen Hèze

Hermes House Band boeken

Hermes House Band

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.