Brace boeken voor een live optreden op uw privé feest of bedrijfs-evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over de zanger Brace, en een stukje van zijn biografie.

Brace boeken

Zonder twijfel heeft Brace één van de mooiste stemmen in Nederland. Door zijn stemkwaliteit, toonvastheid en het enorme bereik kan hij makkelijk elk lied in elk genre vertolken. Dit bewees hij met zijn vertolking van Avé Maria tijdens 'De Beste Zanger'.

Brace zijn mooie stem

In 2018 maakte Brace enorme indruk op het Nederlandse publiek met zijn vertolking van 'Ave Maria' in het programma 'De Beste Zangers van Nederland'.

Comeback van Brace

Na een tijdje niet in de spotlights gestaan te hebben, maakte hij in november 2019 een comeback met zijn track “Leugenaar”. De laatste jaren heeft hij meegedaan in onder andere Ali B op Volle Toeren, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson.

Brace is een zanger en entertainer die ingezet kan worden tijdens zeer diverse en uiteenlopende gelegenheden. Zijn prachtige stem en intens gevoel bij het zingen maken hem bij uitstek geschikt voor feesten en gelegenheden waar gevoel en medeleven op de eerste plaats staat. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea en zelfs uitvaartplechtigheden.

Zanger Brace boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Brace. Wij verzorgen jouw deze zanger voor elk feest en iedere gelegenheid. Wij kunnen jouw een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij de zanger Brace boeken voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

incl geluid tot 350 pers.

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 2.495,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • grote evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Brace?

bel ons!

artiestenstal

Brace biografie

In 2004 bracht Brace zijn eerste eigen single uit met de titel ‘Vraag Jezelf Eens Af’. Maar enige tijd hiervoor stond hij al in de spotlight met gastoptredens bij Lange Frans, Baas B en Ali B. Zijn debuutsingle 'Vraag Jezelf Eens Af' werd enorm populair bij de Nederlandse luisteraars en kreeg een mooie 9e plaats in de Nederlandse Top 100.

Samenwerking met Ali B

Zijn 2e single 'Hartendief', die hij samen met Ali B uitbracht, kwam in aanloop naar zijn debuutalbum 'Strijder' uit. Ook de single Hartendief was een succes en belande op nummer 7 in de Top100. Verschillende artiesten zoals Brainpower, Lange Frans en Baas B werkte samen met Brace op dit debuutalbum van Brace.

Boekingen van Brace

In 2007 volgde zijn tweede album genaamd Dilemma. Twee jaar later werd Brace gevraagd voor een bijzondere internationale samenwerking met Akon . Op het nummer Beautiful verzorgde Brace de Nederlandse teksten en vocalen.

Grote Comeback THOV

Na even een tijdje uit de spotlight getreden te zijn maakte Brace een comeback in het populaire programma 'The Voice of Holland'. Tijdens deze uitzending verraste hij zijn goede vriend en jurylid Ali B. De jaren daarna volgden de singles Alleen, Flink Zijn en Leugenaar die goed werden ontvangen!

Brace boeken

Informatie over Brace, u kunt deze zanger boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor de actuele gage. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Brace boeken

BRACE BOEKEN OF INHUREN

Reviews van boekers

Geslaagd feestje met Brace

4 oktober 2023

Brace heeft een hartstikke tof optreden neergezet en wist de zaal tijdens ons personeelsfeest goed mee te krijgen. Een top toevoeging aan ons feestje. Zeker de moeite waard om te boeken!

Michelle

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.