Wilt u Kris Kross Amsterdam boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Kris Kross Amsterdam en een biografie over deze grandioze zanger en songwriter.

Kris Kross Amsterdam boeken

Deze act hoeft inmiddels geen introductie meer. Na vele internationale en nationale successen met artiesten als Shakira, Shaggy, Maan, Tabitha, Tino Martin, Kraantje Pappie en Emma Heesters is dit één van de meest succesvolle acts in Nederland op dit moment.

Wil je echt exposure van jouw evenement of uitpakken op een bedrijfsfeest tegenover zakelijke contacten en medewerkers? Dan is Kris Kross Amsterdam de act die je moet hebben. Internationale allure rechtstreeks uit Nederland!

Bekende DJ's Kross Amsterdam boeken

Hier vind u de actuele informatie om Kris Kross Amsterdam te boeken. Wij verzorgen u deze bekende act voor iedere gelegenheid en elk bedrijfsfeest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Kris Kross Amsterdam voordelig boeken voor uw feest of evenement bij ons!

Boekingsinformatie

Act:

Live DJ-act, 3 personen

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

Excl techniek

Genre:

Bekende DJ's

Taal:

Club, HipHop, Urban, Top40

Extra mogelijkheden

  • zakelijke events
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Kris Kross Amsterdam?

Bel ons!

artiestenstal

Kris Kross Amsterdam biografie

Kris Kross Amsterdam: sinds 2011 dé toonaangevende Nederlandse act op internationaal gebied. Wat begon met twee broers, geboren onder de rook van Amsterdam, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtig en energiek trio met shows over de hele wereld.

Boekingen van Kris Kross Amsterdam

De broers Jordy en Sander Huisman hebben altijd één doel gehad: een sound creëren die verschillende invloeden naadloos samenbrengt. Deze ontwikkelde zich in korte tijd door het geven van verschillende feestjes in hun thuisstad Amsterdam en werd uiteindelijk een mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house.

Boek Kris Kross Amsterdam bij de Artiestenstal

De broers rolde hun act uit en in 2014 voegde ze MC Yuki Kempees hieraan toe, waardoor dit legendarische trio een feit werd! De eerste release van het trio was met het nummer “Until The Morning”. Dit nummer kwam in 2015 uit en hierna volgden er meerdere releases waarbij elke release keer op keer een grote impact had. Dit viel de rest van de wereld ook op en trokken op deze manier wereldwijde aandacht.

Kris Kross Amsterdam boeken of inhuren voor je feest

De releases die volgden waren “SEX”, een internationale megahit samen met Cheat Codes met meer dan 600 miljoen streams, en “Are You Sure?”, een enorme samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ign. En later nog een release met Conor genaamd “Whenever”, ontstaan vanuit Shakira’s “Whenever, Wherever” met een sausje van Kris Kross Amsterdam: dit nummer werd dé zomerhit van 2018 met bijna 300 miljoen streams op Spotify. Het kreeg wereldwijde aandacht van Billboard Dance Chart, de Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify.

In 2019 kwam Kris Kross Amsterdam met het nummer “Hij is van mij” met Bizzey, Maan en Tabitha, waarmee ze een nummer 1-hit in de single top 100 scoorden. Deze track werd de bestverkochte en gestreamde single van 2019. Daarna volgde de het nummer “Moment” samen met Kraantje Pappie en Tabitha, “Ik sta jou beter” met Nielson, “Ooh girl” met Conor Maynard & A Boogie Wit Da Hoodie, “Loop niet weg” met Tino Martin en Emma Heesters en “Mij niet eens gezien” met Lil Kleine en Yade Lauren. Kortom, Kris Kross Amsterdam released tot nu toe hit na hit met hun pakkende en typerende sound. Het meest recente resultaat daarvan is ‘Donderdag’ samen met Bilal Wahib en Emma Heesters.

Kris Kross Amsterdam boeken

Naast het maken van hitsingles, geeft het trio shows over de hele wereld en zijn ze voor alle mogelijke events te boeken. Ze nemen hun energie overal mee naartoe en verliezen nooit hun Amsterdamse mentaliteit: waar Kris Kross Amsterdam is, is het feest. Elke show die ze geven is een unieke ervaring op zich. Ze hebben hun talent al op verschillende podia geuit waaronder Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE) en Ultra Music Festival (VS).

Het is duidelijk dat Kris Kross Amsterdam buitengewoon getalenteerd is en zowel op lokaal, nationaal én internationaal niveau de kroon spant!

Informatie over Kris Kross Amsterdam? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden of beschikbaarheid? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Kris Kross Amsterdam boeken

KRIS KROSS AMSTERDAM BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.