André Hazes boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek nu André Hazes bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. Hieronder vind u de actuele prijzen van deze top artiest. Evenals de daarbij geldende afspraken voor een optreden.

André Hazes boeken

André Hazes boeken of inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of privéfeest? Tijdens het 30 minuten durende optreden zingt Andre zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader, indien gewenst. Andre Hazes kunt u nu boeken bij de Artiestenstal.

Dré, Dreetje Hazes of Andre Hazes Junior werd geboren als jongste kind van zanger Andre Hazes en Rachel Hazes van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Na het overlijden van zijn vader hield Hazes als 10-jarige een toespraak tijdens de afscheidsceremonie in de Amsterdam Arena.

Dré Hazes boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om André Hazes te boeken. Boek André Hazes voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze bekende artiest voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 score
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act,

met eigen live band

Tijdsduur:

1 x 30 min (tape-act)

1 x 60 min (met band)

Techniek:

Excl geluid, monitorset,

met live band alleen backline

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

richtprijs solo v.a. € 14.000,-

met live band v.a. € 30.000,-


Extra mogelijkheden

  • solo alleen besloten te boeken
  • openbaar uitsluitend met band

Vragen over André Hazes?

Bel ons!

artiestenstal

Jonge André Hazes

Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong Dre Hazes het lied Bedankt mijn vriend wat in 1988 door zijn vader was geschreven in. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer 1 in de Nederlandse Top 40.

Datzelfde jaar deed hij mee met de kinderversie van Sterren Dansen op het IJs. In het programma schaatsen (klein)kinderen van BN´ers tegen elkaar.

En in 2008 vertolkte hij de rol van Frank in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. Verder speelde Hazes onder meer een gastrol in Onderweg Naar Morgen. Op 26 mei 2008 was hij gastartiest tijdens Samen met Dré in concert in de Arena.

Voor Sterren.nl presenteerde Hazes in 2010 wekenlang het programma Hazes Jr. Uit zijn Bol. Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met zijn oudere zus Roxanne Hazes. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en wisten bovendien een notering te scoren in de Vlaamse Ultra top. In de zomer van 2013 zat hij samen met Gerard Joling, Danny de Munk en Roxeanne Hazes in de jury van het SBS6-programma Bloed, zweet & tranen. In dit programma werd een nieuwe Nederlandstalige volkszanger(es) gezocht.

Holland zingt Hazes

Sinds 2013 is Hazes jaarlijks vaste gast bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome, een meezingspektakel waarin bekende Nederlandse artiesten hits zingen van zijn vader. Eind september 2014 raakte de carrière van Hazes in een stroomversnelling dankzij zijn deelname aan het zevende seizoen van De beste zangers van Nederland. In het programma vertolkte hij het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Het leverde hem zijn tweede nummer 1-hit op, miljoenen views op YouTube en bovendien vele nieuwe boekingen. In datzelfde jaar zag zijn eerste album Mijn Beste Vriend het levenslicht. In 2015 volgde een tweede seizoen van Bloed, Zweet & Tranen, waarin de juryleden Joling en De Munk werden vervangen door Xander de Buisonjé en Lange Frans. Op 23, 24, 29, 30 en 31 mei was de zanger gastartiest tijdens Toppers in concert 2015 in de Amsterdam Arena.

Andre hazes boeken

Nieuwe hits

Begin 2016 kwam Andre zijn vierde album ‘Leef’ uit. Hiermee scoorde hij een tophit voor cafés en feesten. Iedere band en volkszanger wilde dit lied in hun repertoire. Doorstoten naar de Single Top 100 deed het pas op de overgang van 2017 en 2018, het stond twee weken genoteerd.

AFAS Live uitverkocht

Op 7 & 8 januari 2017 gaf Hazes twee uitverkochte solo-concerten in het AFAS Live in Amsterdam. Op 27 mei kwam zijn vijfde album, ‘Wijzer’ uit. Binnen een week stond de single ‘Wijzer’ op nummer 1 van Nederlandstalige nummers, maar veranderde snel naar de 10e plek. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het succes besloot Hazes jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy. Daarmee is hij de jongste soloartiest die meer dan 100 duizend bezoekers naar deze concerthal wist te trekken.

André Hazes boeken of inhuren

Van september 2017 tot februari 2019 was Hazes te zien in zijn eigen realitysoap genaamd ‘Andre Hazes, ‘Ik haal alles uit het leven‘. Hierin werd de volkszanger samen met zijn gezin gevolgd dagelijks door een cameraploeg. Doordat de serie bestond uit drie seizoenen en werd uitgezonden door SBS6 kreeg hij nog meer populariteit in geheel Nederland. Hierna werd er sinds februari 2019 het eerste seizoen uitgezonden in België op de televisie-zender VIJF. De titelsong van de serie, Ik haal alles uit het leven, groeide uit tot een hit.

Andre Hazes boeken

Op 17 april 2018 ging het programma ‘So you think you can sing’ van start dat hij presenteerde. Datzelfde jaar was hij zes weken lang te zien als presentator van het programma ‘Golden Boys’. Hierin hielp hij verschillende oudere mannen aan een nieuwe liefde. Bovendien stond Hazes als gastartiest veertien avonden in de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE!. In september 2018 bracht hij een eigen kledinglijn uit.

Boekingen van André Hazes

Dre Hazes zijn vertolking van zijn vaders hit “Ik leef mijn eigen leven”. Hierdoor kreeg hij veel positieve publiciteit als gerenommeerde zanger. In oktober 2018 won hij een BUMA NL Award voor het album Wijzer. Een maand later gaf zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. In 2019 was Hazes gastartiest tijdens de concerten van Marco Borsato in De Kuip. Nu is André zo populair geworden dat hij zijn eigen grote concerten geeft.

Informatie over André Hazes? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

andre hazes boeken

ANDRE HAZES BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.