André Hazes boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek nu André Hazes bij de Artiestenstal met goede afspraken en voor de actuele prijs. Hieronder vind u alle belangrijke informatie van deze geweldige artiest, evenals een biografie van de zoon van de allergrootste volkszanger uit Nederland.

André Hazes boeken

André Hazes boeken of inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of privéfeest? Tijdens het optreden zingt André zijn eigen nieuwe en oudere hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader, indien gewenst. André Hazes kunt u boeken bij de Artiestenstal.

Nieuwe single 2023 - Als je wil dat ik je man bent

André Hazes werd geboren als jongste kind van de bekende Amsterdamse volkszanger André Hazes en Rachel Hazes van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen, maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. Na het overlijden van zijn vader hield André als 10-jarige een toespraak tijdens de afscheidsceremonie in de Amsterdam Arena.

Zanger André Hazes boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om André Hazes te boeken. U kunt André Hazes boeken voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of openbaar evenement. Wij verzorgen u deze bekende artiest voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act,

met eigen live band

Tijdsduur:

In overleg

Techniek:

Op aanvraag en in overleg

Genre:

Zanger, volkzanger, feestzanger

Taal:

Nederlands

Extra mogelijkheden

  • tape-act alleen besloten te boeken
  • openbaar uitsluitend met band
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een Coverband

André Hazes boeken?

Bel ons!

artiestenstal

André Hazes

Een Doodgewone Man

Biografie

De corona-pandemie heeft zo’n beetje alles in de showbusiness platgelegd, maar André Hazes blijft niet stilzitten. Hij blijft zijn triomftocht naar populariteit voortzetten, en dat niet alleen meer in Nederland maar ook in Vlaanderen groeit de vraag naar de immens populaire zanger. Hazes doet wat hij wil en wat hij het beste kan. Wederom met zijn nieuwste single 'Een Doodgewone Man', een track die meer als zeven minuten duurt.

Succesvol op jonge leeftijd

Alhoewel hij pas 26 jaar is, is zijn staat van dienst niet wat je zou verwachten van een jonge artiest van deze leeftijd. Maar André Hazes begon natuurlijk ook al zeer jong. Op dertienjarige leeftijd scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit genaamd 'Bedankt Mijn Vriend'. Dit was een postuum duet met zijn overleden en alom bekende vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album 'Mijn Beste Vriend' en voor zijn 25e verjaardag volgde er nog vier.

Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Sinds zijn laatste album is er nogal wat gebeurd in André’s carrière. Begon hij in het najaar van 2017 met twee uitverkochte concerten Rotterdam Ahoy, in 2018 en 2019 stond hij daar elk driemaal voor een bomvolle zaal -en hoopt dat dit najaar dunnetjes over te doen, als de corona maatregelen geen roet in het eten gooien. De afgelopen twee jaar maakte hij succesvolle kerstalbums in samenwerking met een bekende drogist, ook iets waarvan hij hoopt dat er een vervolg in zit. “Al was het alleen maar omdat mijn schrijfteam en ik daar elk jaar vijf dagen voor naar Spanje gaan. De lol die we daar hebben met het maken van kerstliedjes in dertig graden, is het al waard!”

Nieuwe Singles

Ook op het singlefront liet hij zich niet onbetuigd: zo was daar 'Verlangen Naar Jou', een duet met Glennis Grace; 'Maar Wij Gaan Door'; de live versie vanuit Ahoy van 'Verslaafd Aan Jou' en 'Heb Ik Jou Echt Gekend', dat hij afgelopen najaar in de Rotterdamse concertzaal lanceerde en dat op zijn volgende album zal staan.

André Hazes boeken

Kledinglijn AH6

En dan is er ook nog zijn kledinglijn AH6, die ‘loopt als een tierelier’, aldus de zanger. “Het idee daarvoor ontstond mede door mijn neef Djarno. Hij zat vroeger in de kleding en ik vroeg hem eens of het niet mogelijk was om gewoon voor mezelf kleding te laten maken die ik tof vond. Dat werd te duur, legde hij uit, en opperde: breng er dan een lijn van uit.” Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels loopt het storm in de webshop (de bekende trainingspakken waren binnen korte tijd uitverkocht) en wordt AH6 in 51 winkels door heel Nederland verkocht.

Vlaanderen

Het kon haast niet achterblijven: ook Vlaanderen heeft André inmiddels omhelsd. Zijn zegetocht bij onze zuiderburen begon in december 2018, in drie stappen. Zo was daar het jongetje dat in The Voice Kids scoorde met zijn vertolking van Leef. Die hit, maar dan de versie van André zelf, werd in dezelfde periode in recordaantallen aangevraagd tijdens De Warmste Week, het Vlaamse antwoord op Serious Request. Toen André ook nog een week lang te zien was in de populaire talkshow Gert Late Night konden de Vlamingen niet meer om hem heen: Leef werd een dikke hit.

“Lange tijd daarna bleef ik die jongen met één hit”, kijkt André terug. Onlangs kwam daar na anderhalf jaar verandering in, en niet zo’n beetje ook. Zes jaar nadat zijn vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven in het programma Beste Zangers zijn doorbrak betekende in Nederland, ontstond in België een soortgelijke situatie. In de Vlaamse versie van dat programma, Liefde Voor Muziek, zong André het nummer Doe Het Licht Maar Uit van Mama’s Jasje. Het bezorgt hem zijn eerste nummer 1-hit in Vlaanderen, maar daar bleef het niet bij: slechts weken later stond hij daar weer met Als Je Alles Weet, een cover van zijn vader uit hetzelfde programma.

In België is André niet meer 'de zoon van'

De Vlamingen hebben hem in hun hart gesloten: inmiddels is André coachin de Vlaamse The Voice Senior en staan voor later dit jaar tien optredens gepland in zalen van drie-à vierduizend man. “Met het succes in België heb ik nu een hit in het buitenland, zo voelt het echt. Het voelt weer als nieuw. Toen ik een paar jaar geleden aankwam in een tv-studio, werd me nog gevraagd of ik in de band van André Hazes zat en moest ik uitleggen dat ik het zelf was. Toen was ik daar nog ‘de zoon van’, nu heb ik mijn eigen succes en dat voelt tof.”

André Hazes boeken of inhuren

Niet alleen in Vlaanderen is hij inmiddels een televisiester, ook in Nederland groeit zijn carrière in tv nog steeds. Na eerdere programma’s als Bloed, Zweet & Tranen, Rad van Fortuin, So You Think You Can Sing en Golden Boys is hijdit jaar te zien zijn als jurylid in de zangwedstrijd We Want More. Maar daarnaast ontwikkelt André in samenwerking met Medialane (ook de drijvende kracht achter evenementen als André In Ahoy en Holland Zingt Hazes) zijn eigen tv-formats. Op stapel staan, zodra de door corona stilgelegde opnamen weer kunnen plaatsvinden, Café Hazes en Getekend Voor Het Leven. De eerste omschrijft André als een mix tussen een muziekprogramma en een talkshow à la Graham Norton, waarin zijn band én neef-en-beste-vriend Djarno ook een grote rol spelen. In het laatste programma begeleidt hij mensen die spijt hebben van hun tattoo met behulp van zijn eigen tante en oom, die respectievelijk tatoeëren en weglaseren.

Nieuwe muziek

Maar natuurlijk blijft André ook trouw aan zijn grote liefde: de muziek. Deze maand verschijnt zijn nieuwe single, Een Doodgewone Man, van maar liefst 7 minuut 56. “Ik heb altijd gezegd: als mijn tijd ooit komt, wil ik niet gaan als een normale gozer, maar als een gast die opviel. Iemand die deed wat hij zelf wilde en niet leefde zoals anderen dat wilden. Daar gaat dit liedje over.” De afwijkende lengte is toepasselijk: “Vroeger waren veel rockplaten, die inmiddels klassiekers zijn, ook zo lang: Bohemian Rhapsody, Paradise By The Dashboard Light, November Rain... Ik heb er wat discussies over moeten voeren met mijn platen-maatschappij en mijn schrijfteam, maar zei: ‘We laten onszelf toch niet in een hoekje drukken door radiozenders? Als ze willen, kunnen ze een versie krijgen van maar vier minuten. Maar verder maken we wat we zelf leuk vinden, al is het een liedje van een halve dag!’”

André Hazes boeken voor je event

Het nummer is een voorproefje van zijn nieuwe en vijfde album met dezelfde titel, dat hij in augustus hoopt uit te brengen. Uiteraard maakte hij alle nummers ervoor weer met zijn vaste team van Marcel Fisser, Edwin van Hoevelaak en Bram Koning. “Qua sound zijn we terug waar we begonnen, maar wel wat steviger, met gitaren en zo. Ik vind dit het beste wat we tot nu toe hebben gemaakt en de liedjes zijn heel persoonlijk.”

Turbulent privéleven

Inspiratie te over, want zijn privéleven was de afgelopen tijd turbulent te noemen. “Er was genoeg om over te schrijven, inderdaad”, lacht André. De laatste jaren wordt alles wat hij zegt en doet, ook op Instagram, breed uitgemeten in de media. Moeite met het vergrootglas waaronder zijn leven ligt, heeft hij niet zo.

“Ik heb het ook aan mezelf te danken, want ik ben een flapuit. Maar ik wil niet nadenken over alles wat ik zeg, dan verlies ik mijn kracht en word ik net als de rest die politieke antwoorden geeft. Natuurlijk weet ik echt wel dat ik soms dingen verkloot, maar op dat moment stond ik erachter. Dan moet ik achteraf niet gaan lopen piepen.”

Boekingen van André Hazes

Het is deels de reden dat hij een vierde seizoen van Ik Haal Alles Uit Het Leven, de realitysoap over zijn leven en gezin, niet snel ziet gebeuren. “Dan moet je alleslaten zien, en dat wordt moeilijker. Ten eerste willen we kleine André niet meer volledig in beeld. Hij wordt groter, mensen herkennen hem en het is al vaker gebeurd dat hij zei: ‘Papa, waarom kijkt die mevrouw zo naar me en waarom knijpt die mevrouw in mijn wang?’ Daarnaast heb ik liever niet meer dat bij ons thuis wordt gefilmd. Of je moet erg rekening houden met wat je wel en niet laat zien, maar dan heb ik het idee dat ik aan het liegen ben. Dus dan maar even geen realityserie. Wie weet of dat nog weer komt.” Ook zonder heeft hij nog genoeg op zijn bordje. Want André is onafgebroken ambitieus, geeft hij toe. “Alles moet gróóts.

Sinds dit jaar investeer ik steeds meer in mijn liveshows en stop daar serieus geld in. Aan een nieuw bandlid, of nog meer vuur en special effects. Bezoekers moeten een wauw-effect beleven. De tijd van het alleen van je stem moeten hebben is voor mij een beetje klaar. Ik vind het leuk om uit te pakken, beelden terug te zien op social media van fans en te denken: dat is mijn show! De aankomende 25 jaar moet het groeien tot iets dat nog nooit vertoond is.

Dat is mijn doel!”

Informatie over André Hazes boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ANDRE HAZES BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.