Act:

One Man Band, Keyboarder, Pianisten

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Inclusief licht en geluid

Prijs:

Al vanaf € 475,-

One Man Bands Boeken

Solo Entertainers boeken

One Man Bands boeken, Eenmansorkest, of solo orkest voor uw bruiloftsfeest, verjaardag of privé-feest gezocht? Dan bent u bij de Artiestenstal aan het goede adres. Wij verzorgen bands, DJ's en artiesten voor elke gelegenheid en voor ieder feest. En dit voor ieder budget in elk genre. Dat is waar wij voor staan bij artiestenbureau de Artiestenstal, flexibele artiestenbemiddeling.

One man bands boeken

Wilt u One Man Bands boeken, kijk dan naar onze selectie keyboard-entertainers die er echt een feestje van kunnen maken. Laat u niet afschrikken door het feit dat deze entertainers geheel alleen en solo optreden. Dit zijn echte rasartiesten met zeer veel ervaring en hebben al jarenlang succes op verschillende podia. Of het nu een huwelijksfeest of een verjaardag is, deze muzikanten zetten de boel op zijn kop.

Alexander Broussard

Duelling Pianoshow

Mensje van Steen

Kim de Boer

Guus van Marwijk

Crazy Pianos On Tour

Joel Borelli

Billy Joel Tribute

Piano Grooves

Wicked man

Arthuro

Hans Keys

Pump those Pianos

Deborah Hulskamp

SaxyPianoShow

Piano-acts inhuren

Wilt u een piano-act inhuren, is uw budget iets beperkt of de feestlocatie heeft niet genoeg ruimte voor een band of een trio? Kijk dan eens naar een One man bands, deze komen in alle stijlen. Voordeliger en minder ruimte nodig kan voor u de reden zijn om voor een One man band te gaan op uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeestje.

Pianist boeken

Wilt u een Pianist boeken, kijk dan naar onze mannelijke én vrouwelijk pianisten die als solo artiest zichzelf begeleiden op de piano. Uitermate geschikt voor een receptie van een huwelijk of een netwerkborrel waar de livemuziek niet de boventoon hoeft te voeren. Ook kan een pianist/zanger of pianist/zangeres perfect voor de achtergrondmuziek en ambience in een muziekcafé of restaurant zorgen.

Crazy Pianos inhuren

Wilt u een Crazy Pianos act of show inhure, kijk dan naar onze spetterende pianisten die hun show a la Crazy Pianos uitvoeren. Het is helemaal hot om een solo, duo of trio Piano-Act te boeken voor uw feest of evenement. Dit zijn doorgaans de beste pianisten van Nederland, evenals de beste entertainers die er zijn. Vele hebben ook in het legendarische Crazy Pianos te Scheveningen gespeeld en hebben daar hun sporen verdiend als pianist, zanger en entertainer. U vraagt zij spelen, dat is het motto van deze wervelende piano acts die door geheel Nederland elk feest op hun kop zetten.

Voordelen van 'One man bands boeken'

De voordelen van een one man bands liggen natuurlijk voor de hand. Ten eerste zijn one man bands, tegenover een complete band, doorgaans voordeliger in prijs. Daarbij zijn ze zeer geschikt voor een kleine feestlocatie, mocht er op uw lokatie of partycentrum niet veel ruimte zijn voor het entertainment van uw feest. Over het algemeen zijn de eenmansformaties ook meer bescheiden in hun volume dan een grote band. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, want de meeste bands hebben ook hun volume wel in de hand. Kortom is een one man band wel heel flexibel en is dit dan ook zeker meer flexibel als een grote band. Dus, heeft u een kleine lokatie en is het budget beperkt, ga dan voor een goede one-man band van de Artiestenstal.

One Man Bands boeken

Nadelen van 'One man bands boeken'

De nadelen tegenover een complete band, als wij het nadelen mogen noemen, zijn er natuurlijk ook. Bijvoorbeeld het feit dat u de hele avond naar één stem en meestal één instrument luistert terwijl er in een band meerdere vocalisten en instrumentalisten zijn. Dan natuurlijk de uitstraling, dat is bij een grote band natuurlijk veel indrukwekkender, zeker op een grotere feestlocatie. Hier zal een band, op een grotere bühne, beter tot zijn recht komen. Niettemin hangt alles af van wat u verwacht van uw feest. Weeg de voor en nadelen tegen elkaar af en u zult altijd het juiste entertainment vinden bij ons.

Snel een vraag over One Man Bands?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024