Act:

Tribute bands, Tribute

Genre:

Tribute covers

Speelduur:

1 of 2 Sets

Techniek:

In overleg

Prijs:

Vanaf € 1.150,-

Tribute Bands boeken

Tribute boeken voor een feest of evenement

Tribute band boeken van uw favoriete band? Wilt u weer live kunnen genieten van de beste bands uit de muziekgeschiedenis die niet meer bestaan of niet meer optreden? Of gewoon een hele vette replica van de beste Rockband aller tijden? Wij hebben, bij de Artiestenstal de beste Tribute band in ieder genre. Wij verzorgen voor u een onvergetelijke avond en muzikale ervaring van de band waar u uw hele leven al fan van bent. Het is alsof de originele band zelf voor u staat en u en uw gasten aanwezig zijn op een concert van uw favoriete idolen. Tributebands zijn, dankzij het programma The Tribute, Battle of the bands van SBS 6, weer heel populair geworden op evenementen, festivals en grote feesten. Uw favoriete muziek blijft voor altijd bestaan met deze groepen van muzikanten die hun hele hart en ziel in de muziek van hun idolen leggen.

Soms treed een band gewoon niet meer op, zijn uit elkaar of zijn onbereikbaar voor u om te boeken. Geen probleem want er zijn tal van goede tributebands die de muziek van uw favoriete formatie laten herleven. Of het nu Queen of Creedence Clearwater Revival is of The Bee Gees of Doe Maar, we hebben ze allemaal in onze stal. Graag nemen wij u aan de hand met het boeken van uw favorieten Tribute.

Tribute band boeken

Bekijk onze selectie tributebands en laat ons uw wensen horen. Neem contact met ons op en wij gaan u een tributeband verzorgen voor een eerlijke en actuele prijs met goede afspraken.

Fortunate Sons

Stones Sessions

A-Fever ABBA

Queen Forever

The Eagles Tribute

Bee Gees Forever

U2 Tribute

Ilse DeLange Tribute

Bon Jovi Tribute

ABBA Experience

Bouke & The Elvis Matters Band

Billy Joel Experience

Rondje Doe Maar

Exile - Stones Tribute

ABBA Tribute

Beatles Tribute

Status Quo Forever

Dont Doubt

The Bentleys

The Rocking Giants

Van Halen Tribute

Queen Forever

Lionel Richie Tribute

Bee Gees Forever

Tribute band boeken voor je feest of evenement

U kunt bij de Artiestenstal een Tribute band boeken, voor uw bedrijfsfeest of evenement. Bekende tributebands of een Tribute band boeken die bijna niet van echt te onderscheiden is? En de hele tent op zijn kop zet. Of zoekt u juist die tributeband die geschikt is voor het optreden op een bruiloft, of een ander privé feest?

Daarom boekt u uw tributebands bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons divers. Een spetterende U2, Queen of Eagles coverband? Dit is geen probleem voor ons, bekijk onze bands en prijzen in het overzicht hierboven. Wij hebben voor iedere gelegenheid en smaak én voor ieder budget de juiste tributeband.

Waarom een Tribute band?

Een hele goede vraag, waarom zou u een tribute band boeken. Het is inderdaad niet de standaard keuze maar als u echt helemaal dol bent van een bepaalde artiest of bekende band is dit wel een hele leuke en zeker de juiste keuze voor u. Het is tenslotte uw feest of evenement en u heeft een bepaald beeld voor ogen hoe u dit wilt inrichten en met wat voor muziek. Zelfs op een privéfeest of bruiloft kan het een goede keuze zijn.

Welke Tributeband?

Tja, deze vraag kan alleen u beantwoorden. Natuurlijk is uw persoonlijke smaak het eerste waar u mee rekening houd, maar hoe zit het met de rest van de gasten? Boekt u een band voor uw privéfeest dan is het belangrijk de gemiddelde smaak van uw gasten te kennen. Als deze erg uiteenloopt is een tributeband misschien niet de juiste keuze voor u. Als u een groot evenement organiseert moet u rekening houden met het thema van het event en de algemene smaak van de bezoekers die u verwacht. Is de algemene smaak rock georiënteerd, dan zou het niet wijs zijn een Abba-Tribute te boeken.

Wat voor Tribute-Bands zijn er?

Eigenlijk is er wel een tribute-band van iedere bekende act of band ergens in Nederland. Of het nu van de Rolling Stones, U2, Creedence Clearwater Revival of David Bowie is, er is altijd wel een groep muzikanten die een coverband van een bekende artiest opzet.

Boek uw Tribute bands bij de Artiestenstal.

Wij zijn druk bezig zo veel mogelijk tribute bands te zoeken voor onze website maar niet elke band is authentiek aan het origineel. En dat is wat wij bij de Artiestenstal wel verwachten van een tribute band. Het zou een teleurstelling voor u zijn als uw favoriete artiest niet authentiek vertolkt wordt. En dan hebben wij u een band verzorgd waar u niet helemaal mee tevreden zou zijn, en dat willen wij niet.

Kennisbank Tribute band boeken:

Informatieformulier Tribute band boeken

Snel een vraag over een Tribute band of act voor jouw feest of evenement?

Wil je die vette tribute van je favoriete band die jou een supergaaf evenement gaat bezorgen? Ga dan voor een Tribute band van De Artiestenstal!
Bel of mail ons en wij gaan aan het werk en boeken voor jouw de gaafste tributeband voor jouw feest!
We hebben tribute bands in alle stijlen en van bijna elke bekende act. Staat de tribute band of act van jouw keuze er niet tussen? Neem toch even contact met ons op en wij gaan de juiste tribute band voor jouw zoeken.
Laat van je horen en vertel wat je wensen zijn.

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Billy Joel Experience boeken
Billy Joel Experience boeken
Queen Forever boeken
Queen Forever boeken
Bon Jovi tribute boeken
Bon Jovi Tribute boeken
Dont Doubt boeken bij De Artiestenstal
Don’t Doubt boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Ilse de Lange tribute boeken
Ilse DeLange tribute boeken
Abba Tribute boeken bij De Artiestenstal voor de actuele gage.
ABBA Tribute boeken
Rondje Doe Maar boeken
Rondje Doe Maar boeken
Bee Gees Forever boeken bij De Artiestenstal
Bee Gees Forever boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024