Glennis Grace boeken of inhuren voor een live optreden tijdens jouw privé-feest of evenement? De Artiestenstal is hét exclusieve artiesten-bureau waar je iedere artiest gemakkelijk kunt boeken.

Deze fantastische zangeres is uitermate geschikt voor ieder (bedrijfs)feest of evenement. Haar prachtige stem en uitstraling zorgen voor hét hoogtepunt van uw avond. Een optreden met allure en klasse is wat u zeker kan verwachten van deze grootse artieste en zangeres.

Glennis Grace boeken

Haar fantastisch optreden in 'America's Got Talent' heeft Glennis veel faam en veel fans in Amerika opgeleverd. Maar ook in Nederland verkreeg zij, na haar 'Whitney Houston Tribute', heel veel respect en er vele nieuwe fans bij.

Zangeres Glennis Grace boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Glennis grace. Wij verzorgen deze exclusieve artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar én besloten evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Glennis Grace boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsfeest. Of bij ieder andere gelegenheid waar u een goede artiest wilt presenteren.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 750 pers.

Genre:

Zangeres

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Extra mogelijkheden

  • met eigen liveband, 1 x 50-55 min.
  • i.c.m. een coverband uit onze stal
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • prijs en info op aanvraag

Info over Glennis Grace?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Glennis Grace

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar Russische avontuur zoekt Glennis de samen-werking met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Glennis Grace boeken

Beste Zangers van Nederland

De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Gouden plaat

Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook mag Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award ontvangen voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Gennis Grace boeken of inhuren voor een evenement of feest

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee. Na dit enorme succesverhaal besluit Glennis toch weer terug te komen naar Nederland.

Whitney Houston tribute

Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgen nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis laat dit jaar ook weer van zichzelf zien met haar eerste zeer succesvolle clubtour ‘Meer van mij’. Glennis Grace boeken doe je eenvoudig online bij De Artiestenstal.

Met recht een fantastische zangeres en artiest

Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud. Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen. Daarom kan een artiest als Glennis Grace het ook internationaal heel ver schoppen. Dit is iets wat Glennis al bewezen heeft dat ze dat ook echt kan en ook succesvol kan zijn in andere landen. Denk hierbij aan haar avontuur in America, hier had zij ook veel succes en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Informatie over Glennis Grace? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Glennis Grace boeken

GLENNIS GRACE

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.