0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 6.995,-

Nu Marco Schuitmaker boeken voor jouw event!

Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Marco Schuitmaker en een kleine biografie over deze superleuke volkszanger en entertainer.

Marco Schuitmaker boeken

De jolige (volks)zanger Marco Schuitmaker, die in 1999 in Oude Pekela geboren is, heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als 'Een Nieuwe Liefde', 'Zomernacht In Griekenland' en 'Kom Laat Je Horen'. Maar het ongelofelijke landelijke succes wat hij in 2023 heeft verwerft dankt hij aan zijn mega hit 'Engelbewaarder'.

Dat dit een geniale hit is zijn wij het allemaal wel over eens. Er is geen café in Nederland waar dit lied niet meermaals per avond wordt gedraaid of aangevraagd. En het feest is niet compleet als de band, DJ of lokale zanger niet eerst dit nummer heeft gespeeld, gedraaid of gezongen. Wat een impact heeft dit nummer in Nederland! Hierdoo staat Marco Schuitmaker direct tussen alle grote sterren die Nederland telt. Hij staat tegenwoordig geregeld in de line-up tussen artiesten als Jan Smit, Gerard Joling, John West of Samantha Steenwijk.

Volkszanger Marco Schuitmaker inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Marco Schuitmaker. Wij verzorgen deze bekende volkszanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Marco Schuitmaker boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 6.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

geluid voor meer dan 200 pers

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Marco Schuitmaker?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Marco Schuitmaker Biografie

Marco Schuitmaker begint zijn muzikale carrière op 17-jarige leeftijd. De - in Oude Pekela geboren - zanger brengt dan de single 'Niemand kust als jij' uit. Meerdere singles volgen, zoals 'Zomernacht in Griekenland' en 'Vuur en vlam'. 

Het succes van Marco Schuitmaker

Als Marco in 2022 het nummer 'Engelbewaarder' (een bewerking van het origineel van Mieke) uitbrengt, krijgt zijn carrière een enorme boost. Het nummer wordt in 2023 door het hele land opgepikt en komt zelfs terecht op nummer 1 in de Sterren NL Top 25. Met een optreden op het Muziekfeest van het Jaar is 2023 nu al een succesvol jaar voor Marco Schuitmaker. 

Marco Schuitmaker

Boekingen van Marco Schuitmaker

In 2022 brengt Marco een nieuwe versie uit van het lied ‘Engelbewaarder’, het nummer dat Pierre Kartner in 1976 schreef en dat door de Belgische Mieke werd uitgebracht. In 2023 verrast hij iedereen met zijn eerste notering in de Top 40.

Veel geboekte artiest in NL

Hij kwam toen keihard binnen op nummer 34. Ook staat het lied op één bij onder andere SterrenNL en RadioNL. Een droom die uitkomt voor de jonge zanger die hierdoor een mooie carrière voor zich heeft. Inmiddels is Marco één van de meest geboekte artiesten in Nederland. Gaat u Marco Schuitmaker boeken voor uw feest of evenement? Neem contact op met De Artiestenstal!

Informatie over Marco Schuitmaker? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

MARCO SCHUITMAKER

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Jan Biggel boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
Diego Holzken boeken bij De Artiestenstal
Diego Holzken boeken
John de Bever boeken
John de Bever boeken voor je feest

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024