0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Danny Froger boeken

Mike Peterson

Danny Froger boeken of inhuren voor je feest of evenemenet? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Danny Froger en een kleine biografie over de zoon van een van Nederlands bekende fantastische zangers.

Danny Froger boeken

De naam Froger spreekt natuurlijk voor zichzelf en om deze reden is de muziek en het zingen Danny met de paplepel ingegoten. Met René Froger als vader heeft Danny natuurlijk al op jonge leeftijd alle mogelijkheden gehad die ervoor zorgen dat hij een goede zanger kon worden, en dat is ook gebeurd.

Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single 'Vandaag'. Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong. Vandaag stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio.

Zanger Danny Froger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Danny Froger. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Danny Froger boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

met eigen live band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Danny Froger?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Danny Froger boeken

Danny Froger Biografie

Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de up-tempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: Bailar Conmigo, Mijn Alles en Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent om er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid. Naast zijn passie voor muziek is Danny ook regelmatig te zien op TV. In 2017 was hij een van de deelnemers van het 18e seizoen van het reality programma Expeditie Robinson en begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. In het najaar van 2018 deed hij mee aan Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol. Hij schuift als gast aan bij diverse programma’s en in 2020 volg je hem samen met zijn familie in het real-life programma Lieve Frogers en recent is hij te zien in De Alleskunner VIPS op SBS6.

Boekingen van Danny Froger

In 2023 staat er iets spannends voor Danny Froger te wachten; de zanger heeft zojuist zijn eerste eigen concert aangekondigd. Danny staat op 16 september in de Vorstin in Hilversum. Samen met de M&M band zal Danny zijn eigen liedjes, maar ook klassiekers in medleys ten gehore brengen. Tevens zullen er een aantal muzikale vrienden langskomen. Het wordt naar eigen zeggen ‘een feest der herkenning’. “Ik wil er echt een hele grote show van maken”, vertelt Danny “We gaan knallen op de hits die de mensen van mij kennen én meer.” Natuurlijk kan nieuwe muziek niet uitblijven. Waylon van der Heijden tekent voor de productie en Jeffrey Heesen, Quincy Wilson en Danny schreven samen deze geweldige track. Ondersteund met een te gekke videoclip kan het niet anders dat Danny Froger weer hoge ogen gaat gooien met: Liefde Van M’n Leven.

Informatie over Danny Froger boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Danny Froger boeken

DANNY FROGER BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024