Wilt u Gers Pardoel boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Gers Pardoel en een biografie over deze toffe rapper.

Gers Pardoel boeken

Wil je een toffe Nederlandse rapper die ook nog eens de meest succesvolle Nederlandstalige hit ooit scoorde in de Top 40, dan is Gers Pardoel een goede en superleuke keuze voor jouw feest of event.

De sympathieke rapper scoorde in 2011 met 'Ik neem je mee' een megahit en schreef hiermee geschiedenis in de Nederlandse rapscene. De herkenbare tekst en de leuke 3D videoclip droegen zeker bij aan het succes van deze hit.

Rapper Gers Paroel boeken

Hier vind u de actuele informatie om Gers Pardoel te boeken. Wij verzorgen u deze rapper voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Gers Pardoel voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal! Gers is ook een set van 60 minuten met liveband te boeken, mail ons voor alle opties!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 800 pers.

Genre:

Rapper, Urban artiest

Taal:

Nederlands, Engels

Prijs:

€ 8.500,-


Extra mogelijkheden

  • met live band 1 x 60 min.
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Gers Pardoel?

Bel ons!

artiestenstal

Gers Pardoelbiografie

Gerwin Pardoel, een bekende en toffe Nederlandse rapper, is geboren 12 mei 1981. Bekend onder zijn artiestennaam Gers Pardoel, of gewoon Gers, breekt hij in 2009 door dankzij een succesvolle samenwerking met The Opposites op de single "Broodje Bakpao". Pardoel's debuutstudio-album "Deze wereld is van jou" werd uitgebracht in november 2011 en werd platina gecertificeerd door de NVPI.

Succesvolle nummer 1 hit

De Nederhop-artiest is vooral bekend van zijn nummer één single "Ik neem je mee", die de meest succesvolle Nederlandstalige en Nederlandstalige artiesthit ooit werd in de Nederlandse Top 40.

Ik neem je mee

De videoclip voor "Ik neem je mee" is een 3D-animatie. Deze werd gelanceerd op 31 augustus 2011 op Vimeo. De hoofdpersoon in de videoclip neemt zijn vriendin mee op wereldreis. Tijdens de reis trouwen ze, krijgen ze kinderen en worden ze samen oud. Ze reizen de wereld rond, ook in Rome en Parijs. Dit vertegenwoordigt de tekst van het refrein: "Ik neem je mee, neem je mee op reis, Neem je mee naar Rome of Parijs". Op 23 mei 2013 werd de video op YouTube meer dan 14 miljoen keer bekeken. De albumhoes van de single is een afbeelding van de 3D-animaties van Pardoel en zijn vriendin in de videoclip.

Boekingen van Gers Pardoel

Alsmede was het nummer "Bagagedrager" zowel in Nederland als in België een groot succes, . “Een makkelijk nummer schrijven, dat is het moeilijkste dat er is.’ Zegt Gers hier zelf over. “Schrijf maar eens een nummer met een tekst en een melodie die je als luisteraar onmiddellijk oppikt.” Na zijn succesvolle eerste album en de vele optredens die daaruit voortkwamen, dook Gers opnieuw de studio in. In zijn studio in Tilburg werkte hij hard aan nieuwe teksten en beats. In 2014 kwam Gers Pardoel met een tweede album "De toekomst is van ons". Op dit album staan volwassener nummers. Gers werkte hiervoor onder andere samen met Ronnie Flex, Marco Borsato en Willem.

Gers Pardoel boeken

Gers Pardoel boeken of inhuren voor je feest

Ook buiten Nederland wint Gers Pardoel aan populariteit en krijgt hier ook een schare fans. Hij scoorde een aantal hits in België en zijn muziek slaat ook aan op Curaçao en in Suriname. Opvallend is dat zijn nummer Morgen ben ik rijk het meest geluisterd wordt in Polen. Als je Gers Pardoel wilt boeken voor jouw feest of evenement neem dan contact op met De Artiestenstal.

Informatie over Gers Pardoel? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gers Pardoel boeken

GERS PARDOEL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.