0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zangeres inclusief twee danseressen

Genre:

Pop, Dance, Top 40

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl. technicus en monitor-set

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Elize boeken

Zangeres Elize boeken

Wil je Elize boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, zanger of zangeres kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over zangeres "Elize" en een biografie over deze energieke en toffe zangeres!

Elize boeken voor een optreden

We zoeken allemaal die topartiest die de avond spetterend kan afsluiten, en dat is precies wat Elize voor jouw feest of evenement kan doen. Deze dame heeft alle ingrediënten in huis om te zorgen dat zelfs na een goede line-up zij nog steeds uw publiek kan bekoren en imponeren.

Onbewerkte rauwe power straalt deze topzangeres uit op het podium. Samen met haar twee danseressen geeft zij een onvergeteleijke en adembenemende show tijdens uw (privé)feest, zakelijk event of openbaar evenement.

Zangeres Elize boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Elize te boeken. Boek nu deze populaire zangeres voor uw feest of evenement bij ons voor de actuele prijs. Wij verzorgen u deze zangeres voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met zangeres Elize boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Zangeres inclusief twee danseressen

Genre:

Pop, Dance, Top 40

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl. technicus en monitor-set

Prijs:

Vanaf € 2.750,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht en geluid

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Elize?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Elize boeken

Biografie zangeres Elize

Hoewel ze alweer sinds 2018 terug is in Nederland, was zangeres Elize de acht jaar daarvoor van de Nederlandse podia verdwenen. Ze is in 2010 naar Los Angeles verhuist om daar te gaan wonen en werken. Ze is nu niet alleen fysiek, maar ook muzikaal weer helemaal terug met haar single, Say Goodbye, en een berg nieuwe ideeën en plannen.

Boekingen van zangeres Elize

De basis voor Say Goodbye werd daar in Amerika eigenlijk al gelegd, vertelt Elize. “Vorig jaar ging ik terug naar de VS voor een schrijftrip en werkte onder meer met Erica Driscoll, van de band Blondfire. Toen ik net in LA woonde, had ik al eens met haar geschreven en een zin van toen is me altijd bijgebleven: ‘I’ll be back when the winter’s warm and the rain is nice and dry’. Die hebben we, in iets andere vorm, gebruikt voor wat uiteindelijk Say Goodbye werd. Het nummer gaat over een gebroken hart: dat je veel om iemand geeft, maar diegene toch verlaat omdat je beseft dat de relatie giftig is. Ik moet wel zeggen: omdat ik zelf al een paar jaar heel gelukkig ben in de liefde (Elize heeft een relatie met Hedwiges Maduro), vond ik het nog best moeilijk om die tekst af te schrijven!”

Kenden we Elize voorheen vooral van echte dancenummers, haar nieuwe single heeft - hoewel het nog steeds een onvervalst, aanstekelijk popliedje is – ook een beetje een country vibe. “Daar blijkt mijn stem zich goed voor te lenen”, aldus de zangeres. Haar puur elektronische geluid van vroeger heeft ze ingeruild voor echte instrumenten: in dit geval gitaar en viool, de laatste ingespeeld door een vriendin uit LA.

Hoewel ze dus een aantal jaar uit ons Nederlandse blikveld verdwenen was, kent een beetje muziekliefhebber Elize en haar geschiedenis. Die begon al vroeg: komend uit een muzikale familie waarvan leden zelfs in bekende bands zaten als The Blue Diamonds en Ekseption, vertoonde de kleine Elize al vroeg muzikale aanleg.

Elize boeken of inhuren

Piepjong begon ze bij een koortje in Bussum, zat daarnaast op dwarsfluit- en pianoles en werd op haar achtste aangenomen bij Kinderen voor Kinderen, waar ze tot haar veertiende bleef. Ze maakte er een onuitwisbare indruk als vertolkster van Het Tietenlied.

Elize boeken voor je feest of evenement

Nadat in 2004 haar eerste single Shake uitkwam, ging het snel. Ze werd meteen 538 Dancesmash en klom met de opvolger Automatic nog hoger de hitlijsten in. Into Your System, I’m No Latino, Itsy Bitsy Spider… Elize scoorde met een reeks van dance-singles, maakte twee albums en was een populaire ‘gast’ (en posterkandidate!) in jongerenbladen als Hitkrant. Daarnaast fungeerde ze als presentatrice van populaire programma’s als So You Think You Can Dance en de Kids Top 20.

Het was weer even wennen toen ze, na lange afwezigheid, in het voorjaar van 2018 besloot terug te keren naar Nederland. Voor haar gevoel moest ze na haar lange afwezigheid grotendeels weer opnieuw beginnen. “Ik ben zo lang weggeweest dat er een hele generatie is die me niet kent. Toen ik net terug was, ben ik bij meerdere coverbands gaan zingen om weer zanguren te maken en muzikanten te leren kennen. Van daaruit ben ik mijn carrière weer gaan opbouwen. Ik heb een nieuwe manager gezocht en een show in elkaar gezet, met muziek, maar ook danseressen, kleding, choreografieën… alles erop en eraan.” En met succes: in eigen beheer gaf Elize al twee singles uit, Bad Girl en Always On My Mind. Al snel bleek dat mensen haar heus niet waren vergeten: zo zong ze bij Radio 538 en trad ze op bij de Miss Nederland verkiezing en Gay Pride zowel in Amsterdam als op Gran Canaria. Met behulp van platenlabel Redline Music en haar nieuwe single Say Goodbye maakt ze haar nieuwe start nu compleet.

Hoewel Elize zich vanaf nu weer volop richt op de Nederlandse markt, blijkt de wereld kleiner te zijn geworden dan toen ze vertrok. “Ik krijg berichten uit Polen, Slovenië, Bulgarije… door het streamen kan iedereen in de hele wereld mijn muziek beluisteren. Geweldig, al focus ik me nu echt op Nederland.” Wat ze hier wil doen is eigenlijk simpel: vooral zo vaak mogelijk dat podium op. “Ik vind muziek maken nog steeds het leukste wat er is en hoop dat mensen wat ik maak mooi vinden. Misschien helpen mijn nummers hen door liefdesverdriet heen, of willen ze op mijn liedjes juist lekker dansen. Geweldig, want daar gaat het om: het delen van emotie. Vreugde, verdriet, wat dan ook: laten we het allemaal samen beleven. Ik heb er zin in!” Wilt u Elize boeken voor uw gelegenheid, bel ons dan!

Neem contact met ons op als u denkt dat Elize de knaller is voor uw privéfeest , huwelijksfeest of zakelijk evenement. Wij gaan voor u aan het werk en zorgen dat Elize en haar danseressen een spetterend optreden geeft tijdens uw evenement.

Informatie over zangeres Elize boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Elize boeken

ELIZE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Emma Heesters boeken
Emma Heesters boeken
Bouke boeken bij De Artiestenstal
Bouke boeken
Quido van de Graaf boeken
Quido van de Graaf boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024