Mart Hoogkamer boeken / inhuren voor een optreden of evenement? Je kunt Mart boeken of inhuren voor een optreden op uw feesten en evenementen. Voor boekingen of huren van artiest Hoogkamer kun je terecht bij Artietenbureau De Artiestenstal. Bel voor de prijs of kosten volledig vrijblijvend 06 531 26857. De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u alle artiesten kunt huren. Hier vindt u meer informatie over Mart Hoogkamer en de biografie van deze jonge en fantastische zanger.

Mart Hoogkamer

Volgens Spotify is het nummer zwemmen in Bacardi Lemón momenteel wereldwijd het meest gedeelde nummer op de streamingdienst. Wie hoort "Ik ga zwemmen in Bacardi Lemón" krijgt het lied niet meer uit zijn hoofd. Voor de 23-jarige arties is dit de tweede keer dat hij viraal gaat. Dit helpt de vrolijke zanger om op een dag de Johan Cruijff ArenA te vullen.

Mart Hoogkamer boeken voor een optreden

Hier op deze pagina vind u de actuele boekingsinformatie voor Mart Hoogkamer. Boek deze artiest gunstig voor de actuele gage voor je feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen deze zanger voor iedere gelegenheid en elk prive of zakelijk feest. Duidelijke afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

Unchained Melody 2020

Wat eigenlijk als tijdverdrijf met een drankje aan het strand was bedoelt, ontpopte zich als een gekte op YouTube. Mart Hoogkamer was op vakantie en zat gezellig met vrienden aan het strand van La Carihuela toen hij voor de lol een clip, van het nummer Unchained Melody, met de telefoon liet opnemen door zijn kameraad. Deze clip ging viraal op YouTube en trok bij een breed publiek de aandacht, zowel nationaal als internationaal. Nog tot op de dag van vandaag reageren YouTube bezoekers uit de gehele wereld op zijn clip van deze fantastische klassieker.

Boekingsinformatie

Mart Hoogkamer boeken kosten:

Act:

Solo artiest, tape act,

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

op aanvraag

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs

vanaf € 8.995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • Licht en geluid inclusief
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Mart Hoogkamer?

bel ons!

artiestenstal

De Nieuwe single in November 2021 van Mart Hoogkamer is ook weer een knaller!

Biografie Mart Hoogkamer

Mart nam deel aan de Dutch Got Talent Show in 2016 en maakte de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Hij is nog erg jong, geboren in 1998, maar zijn warme stem weerspiegelt zijn jarenlange passie voor het levenslied. Zijn authentiek vertolkt optreden in deze talentenjacht werd niet genegeerd in de media. Hierdoor heeft Willy Alberti's "Love" heeft de harten van veel mensen geraakt.

De nieuwe Willy Alberti

Niet alleen de jury, maar ook de familie Alberti zelf noemde Mart de nieuwe Willie Alberti. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking. In september 2016 bracht hij samen met Willeke Alberti de single "Lachen, Beetje Huilen" uit. Mart won uiteindelijk de tweede plaats op de Holland's Got Talent show , wat het begin bleek te zijn van een schitterende carrière.

Eerste singles en successen

Mart bracht in februari 2017 zijn eerste solo-single "In Mijn Droom" uit, die geschreven werd door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer daarop maakt zijn zomerhit "Lekker Leven", alle Nederlanders die op dat moment in de Costa Brava in Spanje zijn, helemaal gek. Elke Hollandse tent staat door dit leuke nummer op zijn kop. Hiermee staat hij ook op de 10e plaats in het "Jaaroverzicht 2017 van Sterren.nl". Mart trad dat jaar op tijdens "Muziekfeest op het Plein" en "Dutch Valley" en werd genomineerd voor de BUMA NL Award for "Grootste Talent".

Mart Hoogkamer boeken

Carrière in de lift

Eind 2017 gaat Mart op theatertour met Willeke Alberti. In het voorjaar van 2018 plaatst hij zich op de tweede plaats bij het tv-programma "4de Topper gezocht". De jury was erg enthousiast over de jonge zanger en beloofde hem een ​​mooie toekomst. Toen hij zijn droom zag uitkomen, mocht hij optreden in de arena tijdens het Toppers concert. In hetzelfde jaar werd ook het eerste album van hem uitgebracht. In februari 2019, tijdens het jaarlijkse concert van Willeke Alberti in het AFAS Theater in Scheveningen, werd Mart Hoogkamer wederom de favoriete gastartiest.

Kijken naar de toekomst van Mart

In dezelfde maand stapte Mart Hoogkamer over van platenmaatschappij Sony naar Tom Peters 'NRGY Music. "Mijn Liefste Mama" is de eerste single van deze platenmaatschappij en het eerste zelfgeschreven nummer van Mart. "Ik kan je niet vergeten" volgt snel deze hit op en wordt een groot succes. Helaas begint 2020 met de Corona crisis, waardoor de optredens van alle (bekende) artiesten in een mum van tijd wegvallen. Gelukkig wist Hoogkamer het publiek toch op te vrolijken door zijn nieuwste single "Jij bent gemaakt voor mij" te streamen aan het grote publiek. Evenals werkt hij en zijn team aan concerten via streamingdiensten zodat iedereen toch nog kan genieten van zijn mooie stem in deze moeilijke tijd.

Op vrijdag 16 oktober 2020 gaf Mart Hoogkamer een streaming live-concert vanuit de Leidsche Schouwburg. Het concert was vooral Engelstalig en werd door velen bekeken en zeer positief beoordeeld.

Mart Hoogkamer boeken
Hoogkamer had al talent op jonge leeftijd

Het zingen zit bij deze jonge artiest is zijn bloed. De vader van Mart Hoogkamer deed ook al op vroege leeftijd mee aan een talentenjacht en bracht de cover van het populaire "Wij Blijven Vrienden" uit. Hierdoor geïnspireerd begon Mart op zesjarige leeftijd te zingen op feesten en partijen. Op tienjarige leeftijd trad hij op in de Gelderdome samen met Gordon en René Froger in de finale van "Kinderen zingen met sterren". Toch geeft Mart de voorkeur aan de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, en deze volkshelden zullen regelmatig worden geprezen in liedjes van zijn toekomstig repertoire.

Mart Hoogkamer huren

Heeft u een bedrijfsevenement of een bedrijfsfeest waar u graag een bekende en populaire artiest voor wilt inhuren? Dan is Mart Hoogkamer een hele goede keuze, uw gasten zullen zeker niet teleurgesteld zijn wanneer u deze zanger op uw privé-feest of evenement boekt.

Informeer naar beschikbaarheid en de boekingsmogelijkheden van Zanger Hoogkamer. Wij kunnen u deze artiest in verschillende combinaties en voor iedere gelegenheid verzorgen.

Snel informatie over Mart?

Vul het informatie formulier voor Mart Hoogkamer boeken in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Artiest Mart Hoogkamer boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.