Mart Hoogkamer boeken / inhuren voor een optreden of evenement? Artiest Mart Hoogkamer kunt u boeken of inhuren voor een optreden op uw feesten en evenementen. Voor boekingen of huren van artiest Mart Hoogkamer kun je terecht bij Artietenbureau De Artiestenstal.nl. Bel voor de prijs of kosten volledig vrijblijvend 06 531 26857. De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Mart Hoogkamer huren en de biografie van deze jonge en fantastische zanger.

Mart Hoogkamer inhuren

Volgens Spotify is het nummer zwemmen in Bacardi Lemón momenteel wereldwijd het meest gedeelde nummer op de streamingdienst. Wie hoort “Ik ga zwemmen in Bacardi Lemón” krijgt het lied niet meer uit zijn hoofd. Voor de 23-jarige Mart Hoogkamer is dit de tweede keer dat hij viraal gaat. Dit helpt de vrolijke zanger om op een dag de Johan Cruijff ArenA te vullen.

Zanger Mart Hoogkamer huren

Hier op deze pagina vind u de actuele boekingsinformatie van Mart Hoogkamer . Boek Mart Hoogkamer gunstig voor de actuele gage voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze zanger voor iedere gelegenheid en elk prive of zakelijk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u Mart Hoogkamer wilt huren.

Unchained Melody 2020

Wat eigenlijk als tijdverdrijf met een drankje aan het strand was bedoelt, ontpopte zich als een gekte op YouTube. Mart Hoogkamer was op vakantie en zat gezellig met vrienden aan het strand van La Carihuela toen hij voor de lol een clip, van het nummer Unchained Melody, met de telefoon liet opnemen door zijn kameraad. Deze clip ging viraal op YouTube en trok bij een breed publiek de aandacht, zowel nationaal als internationaal.

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act,

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

op aanvraag

Genre:

Zanger

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs

vanaf € 5.995,-


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. live band
  • Licht en geluid inclusief
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Mart Hoogkamer?

bel ons!

artiestenstal

Mart Hoogkamer biografie

Mart Hoogkamer nam deel aan de Dutch Got Talent Show in 2016 en maakte de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog erg jong, geboren in 1998, maar zijn warme stem weerspiegelt zijn jarenlange passie voor het levenslied. Zijn authentiek vertolkt optreden in deze talentenjacht werd niet genegeerd in de media. Hierdoor heeft Willy Alberti’s “Love” heeft de harten van veel mensen geraakt.

De nieuwe Willy Alberti

Niet alleen de jury, maar ook de familie Alberti zelf noemde Mart Hoogkamer de nieuwe Willie Alberti. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking. In september 2016 bracht hij samen met Willeke Alberti de single “Lachen, Beetje Huilen” uit. Mart won uiteindelijk de tweede plaats op de Holland’s Got Talent show , wat het begin bleek te zijn van een schitterende carrière.

Eerste singles en successen

Mart bracht in februari 2017 zijn eerste solo-single “In Mijn Droom” uit, die geschreven werd door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer daarop maakt zijn zomerhit “Lekker Leven”, alle Nederlanders die op dat moment in de Costa Brava in Spanje zijn, helemaal gek. Elke Hollandse tent staat door dit leuke nummer op zijn kop. Hiermee staat hij ook op de 10e plaats in het “Jaaroverzicht 2017 van Sterren.nl”. Mart trad dat jaar op tijdens “Muziekfeest op het Plein” en “Dutch Valley” en werd genomineerd voor de BUMA NL Award for “Grootste Talent”.

Mart Hoogkamer boeken

Carrière in de lift

Eind 2017 gaat Mart op theatertour met Willeke Alberti. In het voorjaar van 2018 plaatst Mart zich op de tweede plaats bij het tv-programma “4de Topper gezocht”. De jury was erg enthousiast over de jonge zanger en beloofde hem een ​​mooie toekomst. Toen Matt zijn droom zag uitkomen, mocht hij optreden in de arena tijdens het Toppers concert. In hetzelfde jaar werd ook het eerste album van Matt uitgebracht. In februari 2019, tijdens het jaarlijkse concert van Willeke Alberti in het AFAS Theater in Scheveningen, werd Mart wederom de favoriete gastartiest.

Kijken naar de toekomst

In dezelfde maand stapte Mart over van platenmaatschappij Sony naar Tom Peters ‘NRGY Music. “Mijn Liefste Mama” is de eerste single van deze platenmaatschappij en het eerste zelfgeschreven nummer van Mart. “Ik kan je niet vergeten” volgt snel deze hit op en wordt een groot succes. Helaas begint 2020 met de Corona crisis, waardoor de optredens van alle (bekende) artiesten in een mum van tijd wegvallen. Gelukkig wist Mart het publiek toch op te vrolijken door zijn nieuwste single “Jij bent gemaakt voor mij” te streamen aan het grote publiek. Evenals werkt Mart en zijn team aan concerten via streamingdiensten zodat iedereen toch nog kan genieten van zijn mooie stem in deze moeilijke tijd.

Op vrijdag 16 oktober 2020 gaf Mart Hoogkamer een streaming live-concert vanuit de Leidsche Schouwburg. Het concert was vooral engelstalig en werd door velen bekeken en zeer positief beoordeeld.

Mart Hoogkamer boeken
Talent op jonge leeftijd

Het zingen zit bij deze jonge artiest is zijn bloed. De vader van Mart Hoogkamer deed ook al op vroege leeftijd mee aan een talentenjacht en brachten de cover van het populaire “Wij Blijven Vrienden” uit. Hierdoor geïnspireerd begon Matt op zesjarige leeftijd te zingen op feesten. Op tienjarige leeftijd trad hij op in de Gelderdome samen met Gordon en René Froger in de finale van “Kinderen zingen met sterren”. Toch geeft Matt de voorkeur aan de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, en deze volkshelden zullen regelmatig worden geprezen in liedjes van zijn toekomstige repertoires.

Mart Hoogkamer inhuren

Heeft u een bedrijfs-evenement of een bedrijfsfeest waar u graag een bekende en populaire artiest voor wilt inhuren? Dan is Mart Hoogkamer een hele goede keuze, uw gasten zullen zeker niet teleurgesteld zijn wanneer u deze zanger op uw privé-feest of evenement boekt.

Informeer naar beschikbaarheid en de boekingsmogelijkheden van Mart Hoogkamer. Wij kunnen u deze artiest in verschillende combinaties en voor iedere gelegenheid verzorgen.

Snel informatie over Mart Hoogkamer? Vul het informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Top nummers van Mart

Mart Hoog Kamer Zwemmen in Bacardi Lemon

De zangervaring van Hoogkamer begon rond 2008 toen hij deelnam aan de zangwedstrijd Children Sing with the Stars. Hierin behaalde hij de tweede plaats.

In 2016 heeft Hoogkamer succesvol deelgenomen aan Holland Got’s Talent. Hij bereikte de finale en werd tweede met een lied van Willy Alberti. In hetzelfde jaar tekende hij een contract bij Sony Music. In september van datzelfde jaar zongen Hoogkamer en Willeke Alberti samen een nieuwe versie van Lachen, een beetje huilen als eerbetoon aan Alberti’s vader, Willy. Dit nummer was het laatste nummer dat Willeke en Willy samen hebben opgenomen.


Zijn eerste solo-single werd uitgebracht op 3 februari 2017; het was het nummer In Mijn droom (geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers). Dit jaar was Hoogkamer ook te horen op het Dutch Valley Festival.


Lekker Leven


Lekker Leven werd uitgebracht in het voorjaar van 2017, gevolgd door “Als de zon even schijnt” (uitgebracht op 3 oktober). Deze singles genoten grote populariteit op Nederlandse en Belgische radiostations. Op 29 maart 2018 werd de single Zomaar verliefd uitgebracht.

In 2018 deed hij mee aan de Topper Gezocht TV show!; hier behaalde hij ook de tweede plaats. Vanwege zijn plaats in de finale trad Hoogkamer op tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert.


Hoogkamer werd in augustus 2020 populair met een cover van Unchained Melody. In de zomer van 2021 behaalde Hoogkamer hun eerste nummer 1-hit met het nummer Ik ga zwemmen in Bacardi lemon, behaalde de eerste plaats in zowel de Nederlandse Top 40 als de Nederlandse Single Top 100.

Singles zonder hit notering

Single: Lachen, beetje huilen

Datum van verschijnen: 9 september 2016

Opmerkingen: Duet met Willeke Alberti.


Single: In mijn droom

Datum van verschijnen: 2 februari 2017


Single: Lekker leven

Datum van verschijnen: 4 mei 2017


Single: Als de zon even schijnt

Datum van verschijnen: 5 oktober 2017


Single: Zomaar verliefd

Datum van verschijnen: 29 maart 2018


Single: Stappen

Datum van verschijnen: 8 juni 2018


Single: Voor jou

Datum van verschijnen: 2 november 2018


Single: Mijn liefste mama

Datum van verschijnen: 4 april 2019


Ik kan je niet vergeten

Datum van verschijnen: 25 september 2019


Single: Ik laat je gaan

Datum van verschijnen: 24 december 2019

Opmerkingen: Met Lange Frans


Single: Jij bent gemaakt voor mij

Datum van verschijnen: 20 augustus 2020

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.