Wilt u Yves Berendse boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Yves Berendse en een biografie over deze jonge frisse Nederlandse zanger.

Yves Berendse inhuren

Zoek je voor jouw feest een jonge frisse Nederlandse zanger met een stem als een klok? Zoek niet verder want Yves Berendse is uw artiest! Je kunt Yves Berendse huren voor ieder feest of elke feestelijke gelegenheid, privé of zakelijk. Ook voor openbare events kunt u Yves Berendse reseveren bij de Artiestenstal en dat mét eigen liveband.

Wat een adembenemende vertolking van het prachtige ‘Caruso’ door yves en Joel Borelli, ongelofelijk mooi gezongen en gearrangeerd.

Nederlandse Zanger Yves Berendse

Hier vind u de actuele informatie om Yves Berendse te boeken. Wij verzorgen u deze Nederlandse zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Solide afspraken en een voordelige én actuele gage is wat wij voor u kunnen verzorgen. Yves Berendse gunstig boeken voor uw feestelijke gelegenheid of zakelijk event bij de Artiestenstal!

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers.

Genre:

Nederlandse Zanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 2.595,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband (tape-act)
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Yves Berendse?

Bel ons!

artiestenstal

Yves Berendse biografie

Yves Berendse is een talentvolle zanger uit Zandvoort die werd geboren op 29 oktober 1993 in Haarlem. Op zijn 18e verjaardag gaven zijn ouders een verrassingsfeestje in zijn favoriete kroeg “De Klikspaan”. Verschillende artiesten traden die avond op voor Yves, en diezelfde avond pakte Yves zelf de microfoon en zong enkele liedjes als verrassing voor zijn ouders. Dit werd door de aanwezige gasten zo enthousiast ontvangen dat Yves vele weekenden daarna de microfoon in zijn favoriete kroeg pakte en de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat eigenlijk voor Yves begon voor de lol mondde uit in een succesvolle en gepassioneerde carrière.

Ervaring door samenwerking bekende artiesten

Yves oefende vele avonden na zijn studie diverse covers, en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones. Hierdoor werd hij gevraagd om wekelijks voor entertainment te zorgen in zijn favoriete muziekcafé “De Klikspaan”. Het was een succes en Yves nodigde elke laatste zondag van de maand een collega-vocalist uit naar Zandvoort, waardoor hij veel ervaring opdeed met Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele anderen bekende en lokale (volks)zangers en zangeressen.

Boekingen van Yves Berendse

Yves volgde zanglessen en had zijn eigen backing-tracks, gemaakt door professionele muzikanten. Deze vielen direct op tussen de kwalitatief slechtere orkestbanden van veel andere zangers. Hij heeft deelgenomen aan verschillende shows voor nieuw talent en behaalde landelijk elke keer weer minimaal een 3e plaats. Dit sterkte Yves in het leggen van zijn ziel en heil in de muziek. Het gevoel voor de muziek als beroep werd alsmede vergroot door de aanvragen voor optredens die steeds vaker binnen kwamen. Van Amsterdam tot Groningen, van Zandvoort tot Maastricht en zelfs in het buitenland, waar Yves een veelgevraagde zangeres is geworden in landen zoals Spanje, Ibiza en Curaçao.

Gevestigde naam als zanger

Nu 5 jaar later heeft Yves zich ontpopt als een gevierde artiest in de Nederlandstalige entertainment gemeenschap. Met tientallen miljoenen streams en hits als ‘Zin In Jou’, ‘Als Ze Danst’, ‘Vakantieliefde’ en ‘Laat Het Los’ en alsmede door uitverkochte shows in Caprera Bloemendaal en Tuschinski Amsterdam is Yves hard op weg om een ​gerennomeerde naam te worden in de bekende artiestenkring van Nederland.

Boek Yves Berendse bij de Artiestenstal

Door de dynamische aard van zijn optredens en door het verkrijgen van veel “Goodwill” door de jaren heen, neemt de belangstelling voor Yves Berendse in een rap tempo toe. Hierdoor wordt hij nu ook steeds vaker buiten randstad en de bekende grote steden geboekt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en evenementen.

Yves Berendse boeken

Yves Berendse inhuren voor je feest

De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn verwachtingen waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een veel geziene gast op verschillende Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds prominenter wordt op de flyers en posters van diverse evenementen.
Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd voor zijn eigen ‘’Yves Berendse’’ sound.
Als het aan Yves ligt is zijn missie nog lang niet voltooid en kunnen we de komende jaren zeer veel positiefs van hem verwachten als artiest. Door het blijven uitbrengen van eigen muziek en het geven van druk bezochte concerten hoopt hij met een snel tempo nog hoger te klimmen op de nederlandstalige muzikale ladder. Luister maar eens naar Voorgoed Voorbij“, zijn prachtige single uit begin 2022.

Informatie over Yves Berendse? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Met onderstaand formulier komt u met ons in contact, wij horen graag van u!

Yves Berendse boeken

YVES BERENDSE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.