0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset, inprik

Prijs:

Vanaf € 3.995,-

Yves Berendse boeken

Yves Berendse

Wilt u Yves Berendse boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Yves Berendse en een biografie over deze jonge frisse Nederlandse zanger.

Yves Berendse boeken

Zoek je voor jouw feest een Nederlandse zanger met een stem als een klok en die momenteel trending is in het entertainment circuit? Zoek niet verder want Yves Berendse is uw artiest! Je kunt Yves Berendse huren voor ieder feest of elke feestelijke gelegenheid, privé of zakelijk. Ook voor openbare events kunt u Yves Berendse reseveren bij de Artiestenstal en dat mét eigen liveband.

Yves brengt in 2016 het nummer 'Zin in jou' uit met groot succes! Als het nummer gedraaid wordt of wanneer hij het live zingt tijdens een evenement gaat het dak eraf. Hij mag spreken van een hit die op Spotify al richting de 5 miljoen streams gaat.

Volkszanger Yves Berendse inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Yves Berendse te boeken. Wij verzorgen u deze Nederlandse zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Solide afspraken en een voordelige én actuele gage is wat wij voor u kunnen verzorgen. Yves Berendse gunstig boeken voor uw feestelijke gelegenheid of zakelijk event bij de Artiestenstal!

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset, inprikset

Prijs:

Vanaf € 3.995,-

Extra Boekingsopties

live met eigen band

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Yves Berendse?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Yves Berendse Biografie

Yves Berendse is een talentvolle zanger uit Zandvoort die werd geboren op 29 oktober 1993 in Haarlem. Op zijn 18e verjaardag gaven zijn ouders een verrassingsfeestje in zijn favoriete kroeg "De Klikspaan". Verschillende artiesten traden die avond op voor Yves, en diezelfde avond pakte Yves zelf de microfoon en zong enkele liedjes als verrassing voor zijn ouders. Dit werd door de aanwezige gasten zo enthousiast ontvangen dat Yves vele weekenden daarna de microfoon in zijn favoriete kroeg pakte en de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat eigenlijk voor Yves begon voor de lol mondde uit in een succesvolle en gepassioneerde carrière.

Yves oefende vele avonden na zijn studie diverse covers, en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones. Hierdoor werd hij gevraagd om wekelijks voor entertainment te zorgen in zijn favoriete muziekcafé "De Klikspaan". Het was een succes en Yves nodigde elke laatste zondag van de maand een collega-vocalist uit naar Zandvoort, waardoor hij veel ervaring opdeed met Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele anderen bekende en lokale (volks)zangers en zangeressen.

Yves Berendse boeken in 2023

De laatste single in 2023 'Voor Altijd' is wederom een prachtig lied en supermooi vertolkt door Yves. De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn verwachtingen waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een veel geziene gast op verschillende Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds prominenter wordt op de flyers en posters van diverse evenementen. Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd voor zijn eigen ‘’Yves Berendse’’ sound.

Boekingen van Yves Berendse

Yves volgde zanglessen en had zijn eigen backing-tracks, gemaakt door professionele muzikanten. Deze vielen direct op tussen de kwalitatief slechtere orkestbanden van veel andere zangers. Hij heeft deelgenomen aan verschillende shows voor nieuw talent en behaalde landelijk elke keer weer minimaal een 3e plaats. Dit sterkte Yves in het leggen van zijn ziel en heil in de muziek. Het gevoel voor de muziek als beroep werd alsmede vergroot door de aanvragen voor optredens die steeds vaker binnen kwamen. Van Amsterdam tot Groningen, van Zandvoort tot Maastricht en zelfs in het buitenland, waar Yves een veelgevraagde zangeres is geworden in landen zoals Spanje, Ibiza en Curaçao.

Yves Berendse boeken voor jouw feest of event

Nu meerdere jaren later heeft Yves zich ontpopt als een gevierde artiest in de Nederlandstalige entertainment gemeenschap. Met tientallen miljoenen streams en hits als 'Zin In Jou', 'Als Ze Danst', 'Vakantieliefde' en 'Laat Het Los' en alsmede door uitverkochte shows in Caprera Bloemendaal en Tuschinski Amsterdam is Yves hard op weg om een ​gerennomeerde naam te worden in de bekende artiestenkring van Nederland.

Door de dynamische aard van zijn optredens en door het verkrijgen van veel "Goodwill" door de jaren heen, neemt de belangstelling voor Yves Berendse in een rap tempo toe. Hierdoor wordt hij nu ook steeds vaker buiten randstad en de bekende grote steden geboekt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Als het aan Yves ligt is zijn missie nog lang niet voltooid en kunnen we de komende jaren zeer veel positiefs van hem verwachten als artiest. Door het blijven uitbrengen van eigen muziek en het geven van druk bezochte concerten hoopt hij met een snel tempo nog hoger te klimmen op de nederlandstalige muzikale ladder. Luister maar eens naar "Voor altijd", zijn prachtige single uit 2023.

Informatie over Yves Berendse boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Yves Berendse boeken

YVES BERENDSE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Marc Lapre boeken
Marc Lapre boeken
Wolter Kroes boeken
Wolter Kroes boeken
Diego Holzken boeken bij De Artiestenstal
Diego Holzken boeken
Ray Benjamin boeken bij De Artiestenstal
Ray Benjamin boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024