Wilt u Yves Berendse boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Yves Berendse en een biografie over deze jonge frisse Nederlandse zanger.

Yves Berendse boeken

Zoek je een jonge frisse Nederlandse zanger met een stem als een klok voor jouw feest? Zoek niet verder want Yves Berendse is je man! Je kunt yves Berendse boeken voor ieder feest of elke feestelijke gelegenheid, privé of zakelijk. ook voor openbare evenementen mét eigen live band kunt u Yves Berendse boeken bij de Artiestenstal.

Wat een adembenemende vertolking van het prachtige ‘Caruso’ door yves en Joel Borelli, ongelofelijk mooi gezongen en gearrangeerd.

Nederlandse Zanger Yves Berendse boeken

Hier vind u de actuele informatie om Yves Berendse te boeken. Wij verzorgen u deze Nederlandse zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Yves Berendse voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers.

Genre:

Nederlandse Zanger

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

€ 1.795,-


Extra mogelijkheden

  • met eigen live band
  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband (tape-act)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Yves Berendse?

Bel ons!

artiestenstal

Yves Berendse biografie

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Ervaring door samenwerking bekende artiesten

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort, zo deed hij veel ervaring op door samen te werken met o.a. Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele andere.

Boekingen van Yves Berendse

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in buitenland waar Yves in Spanje, Ibiza, Curacao een veel gevraagd zanger is geworden.

Gevestigde naam als zanger

Nu 5 jaar later is Yves uitgegroeid tot een gevestigde naam in het Nederlandstalige entertainmentcircuit. Met tientallen miljoenen streams en hits zoals, Zin In Jou, Als Ze Danst, Vakantieliefde en Laat Het Los en uitverkochte concerten (Caprera Bloemendaal, Tuschinski Amsterdam etc.) is Yves hard op weg om een grote gevestigde naam te geworden in zijn branche.

Boek Yves Berendse bij de Artiestenstal

Door zijn energieke manier van optreden en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de west nederlandse regio steeds vaker geboekt.

Yves Berendse boeken

Yves Berendse boeken of inhuren voor je feest

De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zijn belofte waargemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.
Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd voor zijn eigen ‘’Yves Berendse’’ sound.
Als het aan Yves ligt is hij nog lang niet klaar en kunnen we de aankomende jaren enorm veel van hem verwachten. Door het blijven releasen van muziek en het geven van uitverkochte concerten hoopt hij op rap tempo nog hoger te klimmen op de nederlandstalige muzikale ladder.

Informatie over Yves Berendse? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Yves Berendse boeken

YVES BERENDSE BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.