Wilt u Jody Bernal boeken voor een DJ optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest en DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Jody Bernal en een biografie over deze vette House DJ.

Jody Bernal boeken

Wie kent de 90's latinhit 'Que Si Que No niet? Hiermee werd jody Benal in één klap beroemd in heel Nederland. Er was geen coverband die deze hit niet speelde en je hoorde hem gemiddeld wel 5x per dag op de radio. Vele hits later heeft Jody een carrièreswitch gemaakt en is een verdienstelijke DJ geworden die elk feest naar nieuwe hoogtes weet te brengen.

Jody Bernal is niet langer die 90's zanger met zijn commerciële latinpop hit 'Que Si Que No' maar een volwassen House-Dj van de bovenste plank.

DJ Jody Bernal boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Jody Bernal te boeken. Wij verzorgen u deze House -en Allround Disco DJ voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe en actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Jody Bernal voordelig voor uw feest of bedrijfsevent!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Bekende DJ

Tijdsduur:

1 x 60 min.

Techniek:

Excl geluid en DJ-set

Genre:

Latin DJ, House DJ

Stijl:

Mix of House, Nu-Disco and all time (house)hits

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Jody Bernal?

Bel ons!

artiestenstal

Jody Bernal biografie

Jody Bernal werd op 12 november 1981 in Bogotá, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land Colombia, geboren. Toen hij nog maar drie maanden oud was, werd Jody geadopteerd door Nederlandse ouders. Hij groeide op in Delft waar hij zich in zijn jeugd volledig kon uitleven in zijn grote hobby’s: sporten en zingen. Op 8-jarige leeftijd kwam hij terecht in een jongenskoor, waarmee Jody’s carrière in de muziekwereld ingezet werd en Jody voor het eerst geïnfecteerd raakte door het ‘spotlight’-virus. Niet veel later trad Jody met het koor op tijdens een Soundmixshow als Les Poppy’s waar ze met ‘Non, non, rien n’a changé’ een onvergetelijke indruk maakten.

Que Si Que No

Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij samen met zijn goede vriend en tevens topproducer Hans van Eijk een eigen versie te gaan maken. Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was! Het nummer had 7 weken een nummer 1-notering in de Nederlandse Top 40 en bij onze Zuiderburen behaalde de plaat de nummer 2 positie in de Vlaamse Ultratop 50.

Meer hits van Jody Bernal

Een enorme prestatie natuurlijk voor een debuutsingle. Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody vestigde destijds gelijk een record om met twee singles op respectievelijk nummer een en twee te staan. Uniek in Nederland! Aansluitend volgde een reeks van successen; Un Beso Mas stond op nummer 5, Dreams eindigde op nummer 8, het duet met Belle Perez behaalde een mooie nummer 5 positie en de hitsingle Chica Bonita strandde uiteindelijk op nummer 4.

Jody Bernal als musicalster

Jody maakte ook stappen op musicalgebied. Jody tourde met de musical 'Fame' een aaneengesloten periode langs de grootste theaters van Nederland en speelde de prachtige rol van 'Joe'. Jody kon alweer een nieuw hoogtepunt aan zijn CV toevoegen.

Jody Bernal boeken

DJ Jody Bernal boeken

Na een ongekende comeback met de zomerhit ‘La Colegiala’, zal Jody Bernal tijdenscarnaval een feestelijke tour doen langs diverse steden en dorpen. Onder de noemer Sjiek de Friemel tourt Jody Bernal deze Carnaval met een hoop gekkigheid, danseressen, confetti, slingers en natuurlijk goede muziek.
Zijn speciale dj set is een eclectische mix vol urban, dance en classics in de hoofdrol, maar natuurlijk met de nodige dosis carnavalskrakers. Uiteraard pakt Jody tijdens zijn set maar al te graag de mic voor zijn eigen 'guilty pleasures'.

La Colegiala van Jody Bernal

De laatste hit voordat Jody een carrièreswitch maakt naar House-DJ, nu populairder als ooit!

Jody Bernal boeken of inhuren voor een bedrijfsevent

Wil je Jody Bernal boeken of inhuren als DJ voor jouw bedrijfsevent? Neem contact op en wij gaan aan het werk!

Informatie over DJ Jody Bernal? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jody Bernal boeken

JODY BERNAL BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.