Act:

Feestband

Genre:

Allround, Feestmuziek, Covers

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Feestbands boeken

Feestbands boeken voor een feest of evenement

Een Feestband boeken die De Artiestenstal speciaal voor u heeft geselecteerd.

Deze Feestbands weten wel hoe ze uw feestje moeten bouwen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u een onvergetelijke feestavond heeft. Deze feestbands zijn het beste wat Nederland te bieden heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of verjaardagsfeest!

Feestband boeken

U kunt bij de Artiestenstal een feestband boeken, voor elk feest of evenement en voor ieder budget. Bekende feestbands die door heel Nederland elk feest laat springen. Of juist een lokale band die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Of zoekt u juist die feestbands die veel ervaring hebben met het spelen op bruiloften, waar aan het begin van het feest rustig aan gespeeld moet worden, maar in de loop van de avond het dak eraf moet?

Zoekt u een band voor koningsdag of het jaarlijkse dorpsfeest, boek dan een van de feestbands van de Artiestenstal voor het slagen van uw evenement. Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier en vertel ons uw wensen!

Voor al deze feesten en evenementen hebben we de juiste feestband. Daarom boekt u uw feestbands bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Een spetterende band met energieke uitstraling en topmuzikanten? Dat is ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en prijzen in het overzicht hieronder. Wil je een dijk van een band hebben op je feest, dan zit je bij "De Artiestenstal" goed! Want we hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget de juiste band.

Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven, bands van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Feestband boeken voor betaalbare prijzen? Bekijk hieronder ons uitgebreide en gevarieerde aanbod:

Allstars Coverband

De Fik Erin

BTMS

KaramBAM!

Cover the Cage

The Fellas

Steam Sister

Mix & Party

The 2Men Show

Prime Party Band

Blend-It

Q5

This is Beethoven

Mr. Windsor

OXYGEN

Escape

Feelings

Amber roots

PlusSupportAct

12Dance

BTMS

Joyride

Beethoven Legends

Offbeat

NODA

Nederpop All Stars

2MF

KaramBAM!

The 16A

Millstreet

HELDEN LIVE

Groove Piano

Pumpin Pianos

Lynx

NXT Level

PROOST!

Stardome

The Red Pack

Glitz Partyband

The Recipe

Fantix

OXYGEN

Escape

Benga Party Band

Melrose

Feestbands inhuren

Zoals u ziet kunt u bij de Artiestenstal meer als één feestband boeken of inhuren, we hebben ze in alle geuren en kleuren en in alle soorten en stijlen! Komt u er zelf niet uit, neem dan contact met ons op en wij gaan kijken welke band het beste bij u en uw evenement of feest past. Wij zullen dan verschillende opties aan u presenteren om zo voor u de keuze eenvoudiger te maken. Weet u al welke feestband u wilt boeken, dan wordt het helemaal makkelijk en hoeft u alleen maar het boekingsformulier in te vullen en zullen wij u de feestband van uw dromen verzorgen. Wij horen u graag!

Informatie Feestbands

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Rob Toonen boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een feest
DJ Rob Toonen boeken
DJ Miss Behave boeken
Miss Behave boeken
DJ MC Costa boeken
DJ MC Costa boeken
DJ MissQQLess boeken bij de Artiestenstal
DJ MissQQless boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024