Een Feestband boeken die De Artiestenstal speciaal voor u heeft geselecteerd.

Deze Feestbands weten wel hoe ze uw feestje moeten bouwen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u een onvergetelijke feestavond heeft. Deze feestbands zijn het beste wat Nederland te bieden heeft voor uw feest, bruiloftsfeest of verjaardagsfeest!

Feestband boeken

Feestband boeken voor een spetterend feest bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod:

coverbands boeken

Escape

€ 1295,-

coverbands boeken

Feelings

Vanaf 1550,-

coverbands-boeken

Cover the Cage

€ 1700,-

STEAM

€ 2495,-

soundset boeken

Soundset

€ 1025,-

Coverband NOTIME boeken

NOTIME

€ 1345,-

Band 2mf boeken

2mf

€ 1695,-

prime-party-band-boeken-inhuren

Prime Party Band

€ 1950,-

joyride boeken

Joyride

vanaf € 450,-

coverband the 45 boeken of inhuren bij de artiestenstal

The 45

€ 1700,-

mr windsor boeken

Mr. Windsor

€ 1000,-

Coverband 3OfUs boeken

3ofUS

€ 1150,-

amber roots boeken

Amber Roots

€ 3795,-

Plussupportact boeken

PlusSupportAct

€ 1800,-

coverband 12dance boeken

12dance

€ 850,-

La Stampa boeken

La Stampa

€ 1495,-

coverband blend-it boeken inhuren

Blend-it

€ 2450,-

The Kellys boeken

The Kelly’s

€ 550,-

Stardome boeken

Stardome

€ 775,-

The Red Pack boeken

The Red Pack

€ 2475,-

Feestband boeken

U kunt bij de Artiestenstal een feestband boeken, voor elk feest of evenement en voor ieder budget. Bekende feestbands die door heel Nederland elk feest laat springen. Of juist een lokale band die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Of zoekt u juist die feestbands die veel ervaring hebben met het spelen op bruiloften, waar aan het begin van het feest rustig aan gespeeld moet worden, maar in de loop van de avond het dak eraf moet?

Zoekt u een band voor koningsdag of het jaarlijkse dorpsfeest, boek dan een van de feestbands van de Artiestenstal voor het slagen van uw evenement. Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier en vertel ons uw wensen!

Voor al deze feesten en evenementen hebben we de juiste feestband. Daarom boekt u uw feestbands bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Een spetterende band met energieke uitstraling en topmuzikanten? Dat is ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en prijzen in het overzicht hierboven. Wil je een dijk van een band hebben op je feest, dan zit je bij “De Artiestenstal” goed! Want we hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget de juiste band.

En dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven.

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu