Act:

Feestband

Genre:

Allround, Feestmuziek, Covers

Speelduur:

1 -2 sets tot avondvullend

Techniek:

In overleg

Prijs:

Op aanvraag

Feestbands boeken

Feestbands boeken voor een feest of evenement

Een Feestband boeken die De Artiestenstal speciaal voor u heeft geselecteerd.

Deze Feestbands weten wel hoe ze uw feestje moeten bouwen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u een onvergetelijke feestavond heeft. Deze feestbands zijn het beste wat Nederland te bieden heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of verjaardagsfeest!

Feestband boeken

U kunt bij de Artiestenstal een feestband boeken, voor elk feest of evenement en voor ieder budget. Bekende feestbands die door heel Nederland elk feest laat springen. Of juist een lokale band die er ook een feestje van kan maken en de hele tent op zijn kop zet.

Of zoekt u juist die feestbands die veel ervaring hebben met het spelen op bruiloften, waar aan het begin van het feest rustig aan gespeeld moet worden, maar in de loop van de avond het dak eraf moet?

Zoekt u een band voor koningsdag of het jaarlijkse dorpsfeest, boek dan een van de feestbands van de Artiestenstal voor het slagen van uw evenement. Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier en vertel ons uw wensen!

Voor al deze feesten en evenementen hebben we de juiste feestband. Daarom boekt u uw feestbands bij de Artiestenstal, want de keuze is bij ons ongelimiteerd.

Een spetterende band met energieke uitstraling en topmuzikanten? Dat is ook geen probleem voor ons, bekijk onze bands en prijzen in het overzicht hieronder. Wil je een dijk van een band hebben op je feest, dan zit je bij "De Artiestenstal" goed! Want we hebben voor iedere gelegenheid en voor ieder budget de juiste band.

Dat is waar we bij De Artiestenstal naar streven, bands van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Feestband boeken voor betaalbare prijzen? Bekijk hieronder ons uitgebreide en gevarieerde aanbod:

Allstars Coverband

De Fik Erin

BTMS

KaramBAM!

Cover the Cage

The Fellas

Steam Sister

Mix & Party

The 2Men Show

Prime Party Band

Blend-It

Q5

This is Beethoven

Mr. Windsor

Glamourama

Escape

Feelings

Amber roots

PlusSupportAct

12Dance

Zzapp

Joyride

Beethoven Legends

Offbeat

NODA

Nederpop All Stars

2MF

Glance

The 16A

Millstreet

HELDEN LIVE

Groove Piano

Pumpin Pianos

Lynx

NXT Level

PROOST!

Stardome

The Red Pack

Glitz Partyband

The Recipe

Fantix

OXYGEN

Feestbands inhuren

Zoals u ziet kunt u bij de Artiestenstal meer als één feestband boeken of inhuren, we hebben ze in alle geuren en kleuren en in alle soorten en stijlen! Komt u er zelf niet uit, neem dan contact met ons op en wij gaan kijken welke band het beste bij u en uw evenement of feest past. Wij zullen dan verschillende opties aan u presenteren om zo voor u de keuze eenvoudiger te maken. Weet u al welke feestband u wilt boeken, dan wordt het helemaal makkelijk en hoeft u alleen maar het boekingsformulier in te vullen en zullen wij u de feestband van uw dromen verzorgen. Wij horen u graag!

Informatie Feestbands

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
Quido van de Graaf boeken
Quido van de Graaf boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023