Gaat u een evenement organiseren en heeft u het juiste entertainment nodig? Dan heeft de Artiestenstal alles wat u nodig heeft. Van bands en artiesten tot aan Dj’s en volkszangers. Maar ook kunnen wij u behulpzaam zijn met de catering, decor en versieringen of met de bühne, geluid en licht.

Evenement organiseren

Een algeheel pakket kunnen wij u verzorgen in samenwerking met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren en plannen van evenementen. Wij nemen u het meeste werk uit handen.

Wij hebben goede en zakelijke verhoudingen met cateringbedrijven en decoratie bedrijven. In samenwerking met hun kunnen wij het gehele evenement vanuit één plek organiseren en toch u steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. ook kunnen wij hierdoor veel makkelijker op uw wensen ingaan.

Wat is een evenement?

Evenement organiseren

Een evenement is een geplande gebeurtenis die over het algemeen op elke evenementen locatie kan plaatsvinden. Zij het een evenemententerrein of een evenementenzaal. En waarbij, in ons geval, muziek en entertainment centraal staat. Een evenement is in de meeste gevallen publiek toegankelijk, al dan niet met of zonder kaartverkoop.

Voor bedrijven

Alsmede zijn er bedrijfsevenementen die door bedrijven georganiseerd worden. Deze hebben meestal een besloten karakter en worden vaak door de grotere bedrijven als de N.S., Abn-Amro of Nationale Nederlanden georganiseerd. In principe zijn dit normale bedrijfsfeesten maar dan van grotere omvang en vaak met bekende artiesten en bands. Bedrijven nodigen ook vaak internationale zakenpartners uit op dit soort evenementen.

Soort evenement

Er zijn verschillende soorten evenementen en allemaal met een ander karakter. Wij onderscheiden de evenementen in openbare en publieke evenementen of besloten bedrijfsevenementen. Natuurlijk zijn er vele verschillende soorten evenementen zoals congressen, workshops en internationale bijeenkomsten maar dat is niet in ons bereik van expertise.

Daarom specialiseren wij ons meer in het organiseren en plannen van evenementen met een muzikaal karakter.

Bands voor evenementen

Evenement organiseren

Een vette coverband of feestband is natuurlijk uitermate geschikt voor ieder evenement zoals een pleinfeest, koningsdag of dorpsfeest. Maar ook voor jaarlijkse sport-evenementen of op een kermis-evenement. De reden dat een band geschikt is voor ieder evenement is het feit dat er veel interactie plaatsvind met het publiek als er een live band optreed op uw event. Ook zijn bands in staat bekende artiesten te begeleiden wat ook weer een extra dimensie geeft aan het evenement.

Wilt u uw evenement een muzikaal thema geven dan kunt u altijd een tributeband overwegen.

Artiesten voor uw event

Bekende artiesten of een bekende band zijn natuurlijk een trekker voor uw evenement en zeker als u verzekerd wilt zijn van een goede kaartverkoop. Artiesten als Tino Martin en Andre Hazes of zangeressen als Maan of Samantha Steenwijk zullen altijd zorgen voor een uitverkocht evenement.

Maar ook lokale artiesten als Ray Benjamin, Robert van Hemert en Quido van der Graaf zijn trekkers en weten ook elke zaal of evenemententerrein vol te krijgen. In combinatie met de juiste band of dj is succes verzekerd.

Evenement DJ

Groot of klein evenement, het is voor een DJ nooit een probleem en zij zijn zeer flexibel in het afwisselen met andere acts of bands. U kunt zich voorstellen dat een DJ sneller zijn apparatuur klaar heeft staan als een 6-koppige coverband. Een DJ heeft het minste voorbereiding nodig en zal zeker op kleinere evenementen een hele goed keuze zijn.

Voor de meeste evenementen hoeft het geen wereldberoemde DJ te zijn die zorgt voor een leuke sfeer en goede muziek. Maar is de verkoop van entreekaarten heel belangrijk dan zal het met een bekende DJ zeker succesvoller verlopen.

Bekende act meestal succesvol

Hetzelfde geld natuurlijk voor bekende artiesten of bekende bands. Deze acts hebben altijd meer volgers en zij zijn ook altijd bereid een prijs voor het evenement te betalen.

Informatie evenement

Wilt u meer informatie met betrekking tot het organiseren en plannen van uw evenement? Of wilt u weten of bepaalde artiesten, bands of dj’s op uw evenement geboekt kunnen worden? Heeft u een vraag over catering of de inrichting van een thema of decor? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook altijd bellen op 06 53 12 6857 of gewoon via email bereiken op info@artiestenstal.nl

Evenement organiseren:

Informatie evenementen
Wilt u meer informatie over het organiseren van evenementen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op!

Evenementenwijzer

Waar krijgt u mee te maken als u een evenement wilt organiseren? Meestal heeft u hiervoor een vergunning of ontheffing nodig. Soms is een melding voldoende.

Niet alle activiteiten die u organiseert, vallen onder de regels voor een evenement:

  • Gaat het vooral om de verkoop van producten, goederen of etenswaren vanuit kramen of stands? Dan gelden niet de regels voor evenementen, maar de regels voor ambulante handel. Dat kan zijn een incidentele standplaats of een incidentele private markt.
  • Plaatst u alleen voorwerpen zoals een springkussen of een partytent, dan is dit geen evenement. Hier gelden de regels voor het gebruik openbare straat.