Wilt u Snollebollekes boeken voor een optreden op uw privé-feest, tentfeest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende feest artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Snollebollekes.

Snollebollekes boeken

Met zekerheid de populairste feestartiest van Nederland. Niet minder dan 300 shows per jaar heeft deze feestact op zijn naam staan. Met hits als 'Vrouwkes', 'Snollebollekes, 'Links Rechts' en 'Springen Nondeju' bereikte deze act meer dan 100 miljoen streams en views op YouTube en andere social media. Dit is ongekend voor een feestartiest in dit genre.

De eerst feestartiest ooit die onder de 60 minuten de Gelredome in Arnhem uitverkocht. Er werden maar liefst 30.000 tickets voor Snollebollekes Live In Concert’ in deze recordtijd online verkocht.

Feestartiest Snollebollekes boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Snollebollekes te boeken. Boek Snollebollekes voordelig voor uw tentfeest, pleinfeest en dorpsfeest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze bekende feest artiest voor een scherpe prijs met goede afspraken m.b.t. het optreden van Snollebollekes.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl. geluid, incl. monitorset

Genre:

Feestartiest, feestact, Bekende artiest

Taal:

Nederlands

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • licht en geluid
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Snollebollekes?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Snollebollekes

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Ook de lijst met successen puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, en alsmed als gastartiest bij De Toppers en niettemin meer dan 300 live shows per jaar.

Snollebollekes boeken of inhuren

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome.

In 2020 was de planning dat Snollebollekes er nog een schepje bovenop zou doen met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome en zijn eigen Total Loss Festival. Helaas weten we nu dat dit door de Corona-crisis er helaas niet van gekomen is.

Informatie over Snollebollekes boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Snollebollekes boeken

SNOLLEBOLLEKES BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.