Wilt u Famke Louise boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Famke Louise en een biografie over deze Urban zangeres en Influencer.

Famke Louise boeken

Deze powergirl is een influencer, vlogger, actrice, presentatrice én zangeres in één, het is dan ook niet zo gek dat ze razend populair is bij de jonge generatie. Helemaal van deze tijd heeft zij haar faam op social media zoals YouTube en Instagram verkregen en heeft zij een grote schare volgers.

Sinds haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar monsterhit ‘Op me Monnie’ is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon met diverse hits zoals Vroom, Slide en Boss Bitch.

Zangeres en Influencer Famke Louise boeken

Hier vind u de actuele informatie om Famke Louise te boeken. Wij verzorgen u deze bekende artiest voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Famke Louise voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 15 min.

Techniek:

Excl geluid

Genre:

Zangeres, Urban

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • openbare evenementen
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Famke Louise?

Bel ons!

artiestenstal

Famke Louise biografie

Eerst zingen, dan pas praten. Famke Louise werd op 9 december 1998 om half vier ‘s middags in Amsterdam geboren en ging tot aan 2016 door het leven als Famke Meijer. Op haar derde verhuisde ze met haar ouders naar Almere, waar ze naar de basisschool ging.

Zoals veel meiden was Famke bezig met verkleedpartijen, optredens op school, dansen, zingen en uiteraard haar uiterlijk. Vanaf haar zesde speelde ze viool welke ze later inruilde om zangles te nemen. Ze trad daarmee op in lokale zalen.

Influencer Famke Louise boeken

Op de middelbare school kwam Famke voor het eerst in aanraking met ongelijkwaardigheid. Ze ontdekte dat er andere normen voor meiden dan voor jongens golden. Famke stoorde zich hieraan en nam het besluit om te strijden voor gelijkwaardige behandeling. Zowel voor zichzelf als voor andere meiden. Met dit in het achterhoofd startte ze haar YouTube kanaal.

Boekingen van Famke Louise

Zoals het een echte jongere van deze tijd betaamt uitte ze zich gemakkelijker via social media dan bij face-to-face confrontaties en gesprekken. Voor inmiddels zo’n 350 duizend abonnees, filmde ze haar leven. Ze werkte keihard aan haar carrière en richtte haar eigen bedrijf op toen ze zestien jaar was.

Haar puberteit bracht ze voornamelijk door bij haar moeder in Almere, waarbij ze regelmatig bij haar vader logeerde die in Amsterdam woonde. Haar leven veranderde totaal toen haar vader plotseling overleed in 2016. Dit verdriet, maar ook het geloof dat er voortaan een engel op haar schouder zit heeft haar ertoe aangezet om het beste uit haar leven en haar talent te halen.

Boek Famke louise bij de Artiestenstal

Als social media expert breidde ze haar werkterrein uit naar andere media en genres. Zo werd ze model, werkte ze aan haar muziekcarrière, speelde ze de hoofdrol in een documentaire over haar leven en is ze regelmatig zien en te horen op radio en TV.

Famke Louise boeken

Famke Louise boeken of inhuren voor je feest

Famke Louise is een icoon van deze tijd en een aansprekend rolmodel voor jonge mensen omdat ze zich onderscheidt en eigenheid durft te tonen.
Ze zet haar plannen echter wel altijd ‘op safe’ om vervolgens met iets nieuws te komen waarmee ze haar publiek verrast en soms verbijsterd.

Informatie over Famke Louise? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

FAMKE LOUISE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.