0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Solo artiest, tape act

Genre:

Zangeres, Urban

Speelduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl Techniek

Prijs:

Vanaf € 2.995,-

Famke Louise boeken

Famke Louise

Wilt u Famke Louise boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Famke Louise en een biografie over deze Urban zangeres en Influencer.

Famke Louise boeken

Deze powergirl is een influencer, vlogger, actrice, presentatrice én zangeres in één, het is dan ook niet zo gek dat ze razend populair is bij de jonge generatie. Helemaal van deze tijd heeft zij haar faam op social media zoals YouTube en Instagram verkregen en heeft zij een grote schare volgers.

Sinds haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar monsterhit ‘Op me Monnie’ is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon met diverse hits zoals Vroom, Slide en Boss Bitch. Alsmede is Famke een bekende influencer met mega veel volgers op Social Media.

Zangeres en Influencer Famke Louise boeken

Hier vind u de actuele informatie om Famke Louise te boeken. Wij verzorgen u deze bekende artiest voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Famke Louise voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

Act:

Solo artiest, tape act

Genre:

Zangeres, Urban

Speelduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Excl Techniek

Prijs:

Vanaf € 2.995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Famke Louise?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Famke Louise boeken

Famke Louise Biografie

Eerst zingen, dan pas praten. Famke Louise werd op 9 december 1998 om half vier ‘s middags in Amsterdam geboren en ging tot aan 2016 door het leven als Famke Meijer. Op haar derde verhuisde ze met haar ouders naar Almere, waar ze naar de basisschool ging.

Zoals veel meiden was Famke bezig met verkleedpartijen, optredens op school, dansen, zingen en uiteraard haar uiterlijk. Vanaf haar zesde speelde ze viool welke ze later inruilde om zangles te nemen. Ze trad daarmee op in lokale zalen.

Influencer Famke Louise boeken

Op de middelbare school kwam Famke voor het eerst in aanraking met ongelijkwaardigheid. Ze ontdekte dat er andere normen voor meiden dan voor jongens golden. Famke stoorde zich hieraan en nam het besluit om te strijden voor gelijkwaardige behandeling. Zowel voor zichzelf als voor andere meiden. Met dit in het achterhoofd startte ze haar YouTube kanaal.

Boekingen Famke Louise

Zoals het een echte jongere van deze tijd betaamt uitte ze zich gemakkelijker via social media dan bij face-to-face confrontaties en gesprekken. Voor inmiddels zo’n 350 duizend abonnees, filmde ze haar leven. Ze werkte keihard aan haar carrière en richtte haar eigen bedrijf op toen ze zestien jaar was.

Haar puberteit bracht ze voornamelijk door bij haar moeder in Almere, waarbij ze regelmatig bij haar vader logeerde die in Amsterdam woonde. Haar leven veranderde totaal toen haar vader plotseling overleed in 2016. Dit verdriet, maar ook het geloof dat er voortaan een engel op haar schouder zit heeft haar ertoe aangezet om het beste uit haar leven en haar talent te halen.

Boek Famke Louise voor een event

Als social media expert breidde ze haar werkterrein uit naar andere media en genres. Zo werd ze model, werkte ze aan haar muziekcarrière, speelde ze de hoofdrol in een documentaire over haar leven en is ze regelmatig zien en te horen op radio en TV.

Famke Louise boeken of inhuren voor je feest

De kleinere feesten en kroegen verruilden zich steeds meer voor discotheken, feestcafés en festivals, waardoor hij op grotere podia naast bekende namen kwam te staan. In de tussentijd sloot Marc Koster zichzelf ook aan bij verschillende boekingskantoren. Hierdoor kon hij zijn muzikale creativiteit nu landelijk laten horen. Voornamelijk in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag voelde M.c. Costa zich thuis en is hij nu elke week te vinden. Zijn focus ligt hierbij al een behoorlijke tijd sterk op bruilofts-feesten en verjaardagsfeesten, iets wat hij nu wekelijks doet. Met dit complete repertoire aan verschillende feesten gaat hij nu door het leven als professioneel DJ.

Informatie over Famke Louise? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Famke Louise boeken

FAMKE LOUISE BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Danny Vera boeken bij de Artiestenstal
Danny Vera boeken
marianne weber boeken
Marianne Weber boeken
Wesley Klein boeken bij De Artiestenstal
Wesley Klein boeken
Edsilia Rombley boeken of inhuren bij de Artiestenstal
Edsilia Rombley boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024